De pijn van een slachtoffer van een narcistische moeder.

Een vriendin van mij leefde een dubbelleven met 2 sets van regels en 2 stelsels van normen. Zij voelde dat ze gek ging worden en kreeg van nergens steun. Iedereen zei haar dat het haar schuld was of dat ze het haar allemaal ingebeeld had. Zij werd fysiek misbruikt. De pijn van een slachtoffer van een narcist was voelbaar.

Haar narcistische moeder sloeg haar, omdat zij zo nodig wat stoom moest aflaten.

Haar vader sloeg en schopte haar, omdat zijn vrouw, haar moeder hem dat zei te doen.

Terwijl was er een soort diepe voldoening op hun gezicht.

Natuurlijk haatte mijn vriendin dat.

Ze zeiden dat mijn vriendin de schuld had, omdat mijn vriendin haar ouders zo veel pijn veroorzaakte. Dus ze verdiende het fysieke misbruik volgens hen.

Mijn vriendin voelde zichzelf als een dier dat moest getemd worden.

Het ergste voor haar was tijdens haar studie aan de universiteit.

Haar ouders haalden een man in huis van 10 jaar ouder waarmee ze alleen moest zijn.

Hij kwam uit een Utashi familie, opgeleid als Utashi vechter en ex-Australische soldaat in de Vietnam oorlog.

Hij vertelde haar constant over wat hij wilde doen met andere sexy vrouwen.

Mijn vriendin was toen 16 jaar oud.

Zij was toen dol op lezen, tv kijken en ging op vrijdag naar een christelijke tiener vergadering om na afloop een kopje thee te drinken.

De vriend van haar ouders die ze aan haar opdrongen interesseerde haar niet.

Hij had een prachtige elektrisch blauwe Falcon wagen, met 2 geweren op de achterbank.

Op zaterdag en zondag moest ik er mee uit.

Als een narcistische stalker volgde hij haar ook op school.

Hij had de loterij gewonnen voor miljoenen en haar vader wilde haar met Slovenen in contact brengen, maar hij was een Kroatiër en dat was tegen de religie van haar vader.

Wanhopig op zoek probeerde ze hem af te schudden. Haar ouders lieten hem echter tot middernacht in de week bij haar. Niemand vertelde hem naar huis te gaan. Haar schoolwerk leed daaronder.

Eindelijk vond deze ‘heer’ iemand anders. Maar haar moeder vertelde haar dat ze een hoer was. Vanzelfsprekend was zo gekwetst en ongelukkig. Ze sneed haarzelf voor de pijnlijke vernedering van haar moeder.

Ze herinnerde haar dat, hoewel haar vader zelf niet dronk haar moeder, echter, een sociale drinker was. Haar vader gaf haar wel als kind sterke drank om te pronken bij zijn vrienden die daarom lachten.

Op een dag gebeurde er wel een geweldig ding in de Christelijke Club.

Haar vrienden vielen de ‘heer’ aan met hun schoenen en zijn polshorloge was dan ook gebroken.

Ze hadden ook eieren geworpen naar zijn auto, omdat hij haar stalkte.

Het was een Duitse vriendin die de aanval had geopend samen met haar beste vriendin Louise die ook een Australische was.

Heb je reacties op dit waargebeurd verhaal?

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!