Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Proberen gewoon verder te gaan met je leven?

Ik ga wat dieper met je in op de laatste van de fouten die je zou kunnen maken bij het herstel van je narcistische misbruik en het proberen gewoon verder te gaan met je leven.

Giftige relaties geven een ongelooflijke kans op spirituele evolutie. De narcist kwam in ons leven en deed alsof hij of zij (ook in het geval van een ouder) onze bron van liefde, goedkeuring, veiligheid en overleving is.

We geloofden dat deze persoon het beste met ons voor had of zou moeten hebben. Wie ze werkelijk zijn, is de boodschapper van de delen van onszelf die niet genezen zijn om een ​​zelf-liefhebbende, geheel zelfgenererende bron, zoals een volwassene, in ons eigen lichaam.

Als je probeert om gewoon “aan de slag te gaan” en door te zetten zoals je altijd hebt gedaan, gaan de gevoelens van leegte, wanhoop en levenloosheid door en worden intenser.

Het is vermoeiend. Het is meer dan moeilijk. Dit schokte me zoals bij iedereen die tot dat besef komt!

ware leven
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren!

De Ziel-les die nodig is.

Het is tijd om naar binnen te keren om te genezen van je kwetsuren en van jezelf te houden, terug naar heelheid. Je ziel roept je op om jezelf te ontmoeten en te emanciperen, je kracht terug te nemen en uit deze bijnadoodervaring op te stijgen naar een nieuwe en betere versie van jezelf.

Je hebt een roeping om rechtstreeks levenskracht aan te trekken via je Ware Bron. Het maakt niet uit wat je versie van een Hogere Macht ook is. Dit geeft je toegang tot situaties en mensen die waar en gezond voor je zijn.

Ik wil echt dat je dit met je ogen dicht zegt, en je dit tot je Innerlijke Wezen richt. En adem die uitspraak diep in, en neem nota van hoe het voelt in je lichaam.

Ik ben zo blij dat je in deze gemeenschap bent, die echt van binnenuit genezing biedt.

Dat is waarom het werkt!

Het online Engelstalige herstelprogramma voor narcistisch misbruik (NARP) is de gouden standaard om je genezing diep van binnen te doen. Het heeft veel mensen uit meer dan 120 verschillende landen bevrijd in echte bloeiende herstelling, het maakt niet uit hoe slecht hun situatie was, wie de narcist was of wat ze verloren hebben.

Om meer te weten te komen over NARP, nodig ik je uit om als je enkel Nederlandstalig bent zeker de tips in de groeitaken te bekijken, want dit is de manier hoe je herstel van misbruik aanpakt. Door de groeitaken te volgen krijg je duidelijkheid, opluchting en je gezond verstand terugkrijgt.

Ik kan niet wachten om je te helpen niet alleen te overleven, maar ook echt zo te blijven! Laar je ervaring weten in de commentaren.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees