Categorieën
Nederland België Nederlandstalig Recent spiritualiteit

Proberen gewoon verder te gaan met je leven?

Ik ga wat dieper met je in op de laatste van de fouten die je zou kunnen maken bij het herstel van je narcistische misbruik en het proberen gewoon verder te gaan met je leven.

Giftige relaties geven een ongelooflijke kans op spirituele evolutie. De narcist kwam in ons leven en deed alsof hij of zij (ook in het geval van een ouder) onze bron van liefde, goedkeuring, veiligheid en overleving is.

We geloofden dat deze persoon het beste met ons voor had of zou moeten hebben, maar wie ze werkelijk zijn, is de boodschapper van de delen van onszelf waar we nog niet zijn genezen om een ​​zelf-liefhebbende, geheel zelfgenererende bron te zijn, zoals een volwassene, in ons eigen lichaam.

Als je probeert om gewoon “aan de slag te gaan” en door te zetten zoals je altijd hebt gedaan, gaan de gevoelens van leegte, wanhoop en levenloosheid door en worden intenser.

Het is vermoeiend. Het is meer dan moeilijk. Dit schokte mij zoals iedereen doet!

De Ziel-les en noodzaak is dit…

Het is tijd om naar binnen te keren om te genezen van je kwetsuren en van jezelf te houden, terug naar heelheid. Je ziel roept je op om jezelf te ontmoeten en te emanciperen, je kracht terug te nemen en uit deze bijna-doodervaring op te stijgen naar een nieuwe en betere versie van jezelf.”

Een roeping waar je rechtstreeks Levenskracht aantrekt via Ware Bron. Het maakt niet uit wat je versie van een Hogere Macht ook is. Geef toegang tot situaties en mensen die waar en gezond voor je zijn.

Ik wil echt dat je dit met je ogen dicht zegt, en dit tot je Innerlijke Wezen richt. En adem die uitspraak diep in, en neem nota van hoe het voelt in je lichaam.

Ik ben zo blij dat je in deze gemeenschap bent, die echt van binnenuit genezing biedt.

Dat is WAAROM het werkt!

Het online Engelstalige herstelprogramma voor narcistisch misbruik (NARP) is de gouden standaard om je genezing diep van binnen te doen. Het heeft veel mensen uit meer dan 120 verschillende landen bevrijd in echte bloeiende herstelling, ongeacht hoe slecht hun situatie was, wie de narcist was of wat ze verloren hebben.

Om meer te weten te komen over NARP, nodig ik je uit om als je enkel Nederlandstalig bent zeker de tips in de groeitaken te bekijken, want dit is de manier hoe je herstel van misbruik aanpakt. Door de groeitaken te volgen krijg je duidelijkheid, opluchting en je gezond verstand terugkrijgt.

Ik kan niet wachten om je te helpen niet alleen te overleven, maar ook echt zo te BLIJVEN!

Door johanpersyn

Het is niet genoeg om klinische beschrijvingen en wetenschappelijke proefschriften te vinden over aandoeningen en hun symptomen. Ook is het niet nuttig om alleen over het verdriet van de slachtoffers te schrijven. Soms hebben we voorbeelden nodig - voorbeelden van het leven - van het gedrag dat deze mensen vertonen en een vertaling van wat echt is, echt aan de hand, voordat we het kunnen internaliseren en de informatie toepassen in ons eigen leven. Maar dikwijls hebben we ook iemand nodig om te luisteren naar onze reactie op die verhalen en gebeurtenissen in ons leven. Daar wil ik mijn ervaring met u delen om samen te groeien in kwalitatievere opvoeding en beleving.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren