Innerlijke zelf: Hoe in contact komen?

Innerlijke zelf: Hoe in contact komen?

Je kunt de vraag over contact met je innerlijke zelf ook zo stellen:

Hoe je te verbinden en te communiceren met je innerlijke wezen?

Contact leggen met je innerlijke bron, contact met je innerlijke zelf, contact met je innerlijke kind. Dat heeft allemaal met elkaar te maken.

Velen vragen zich af hoe ze die verbinding met zichzelf terug kunnen krijgen, zeker als ze een traumatische ervaring of ervaringen hebben meegemaakt met narcisme.

In coaching vertellen diegenen die hun plek in deze wereld niet kunnen vinden om contact te maken met hun innerlijk wezen. Na narcistisch misbruik is het evident dat een slachtoffer in verwarring is over zichzelf, zich geïsoleerd en leeg voelt.

innerlijke zelf voor narcisme.blog
klik op de foto voor meer info

Helaas kunnen veel mensen niet het gevoel hebben dat ze erbij horen, en ze begrijpen niet waarom.

Deze mensen geloven vaak dat ze niets meer zijn dan hun angsten, tekortkomingen en onzekerheden. Een gebrek aan verbinding met je innerlijk wezen zal je laten leven alsof je doet alsof.

Je zult de behoefte voelen om een masker en een schild te maken om jezelf te beschermen tegen de realiteit van de buitenwereld.  Contact maken met je innerlijke kracht je zal helpen hiermee te stoppen.

We delen in de video, het belang van verbinding maken met en communiceren met je Innerlijke Wezen!

innerlijke zelf
klik voor meer info

Je kunt de video over zelfpartnering vinden via de zoekfunctie. Zelfpartnering is de essentiële sleutel tot ons  bloeien herstelproces.

Nu in deze video zullen we een diepe duik nemen in hoe we ons verbinden met je Innerlijke Wezen, evenals wat het verschil is tussen je Innerlijke Wezen en Innerlijke Kind.

Heb je vragen of suggesties? We antwoorden graag.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

innerlijke kind