Geen widgets gevonden in de zijbalk
aan het innerlijk kind werken

Je kunt de vraag over contact met je innerlijke zelf ook zo stellen:

Hoe je te verbinden en te communiceren met je innerlijke wezen?

Contact leggen met je innerlijke bron, contact met je innerlijke zelf, contact met je innerlijke kind. Dat heeft allemaal met elkaar te maken.

Velen vragen zich af hoe ze die verbinding met zichzelf terug kunnen krijgen, zeker als ze een traumatische ervaring of ervaringen hebben meegemaakt met narcisme.

In coaching vertellen diegenen die hun plek in deze wereld niet kunnen vinden om contact te maken met hun innerlijk wezen. Na narcistisch misbruik is het evident dat een slachtoffer in verwarring is over zichzelf, zich geïsoleerd en leeg voelt.

Helaas kunnen veel mensen niet het gevoel hebben dat ze erbij horen, en ze begrijpen niet waarom.

Deze mensen geloven vaak dat ze niets meer zijn dan hun angsten, tekortkomingen en onzekerheden. Een gebrek aan verbinding met je innerlijk wezen zal je laten leven alsof je doet alsof.

Je zult de behoefte voelen om een masker en een schild te maken om jezelf te beschermen tegen de realiteit van de buitenwereld.  Contact maken met je innerlijke kracht je zal helpen hiermee te stoppen.

We delen in de video, het belang van verbinding maken met en communiceren met je Innerlijke Wezen!

Je kunt de video over zelfpartnering vinden via de zoekfunctie. Zelfpartnering is de essentiële sleutel tot ons  bloeien herstelproces.

Nu in deze video zullen we een diepe duik nemen in hoe we ons verbinden met je Innerlijke Wezen, evenals wat het verschil is tussen je Innerlijke Wezen en Innerlijke Kind.

Heb je vragen of suggesties? We antwoorden graag.

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.