Hoe in contact komen met je innerlijke zelf?

Je kunt de vraag ook zo stellen:

Hoe je te verbinden en te communiceren met je innerlijke wezen?

Contact leggen met je innerlijke bron, contact met je innerlijke zelf, contact met je innerlijke kind. Dat heeft allemaal met elkaar te maken.

Velen vragen zich af hoe ze die verbinding met zichzelf terug kunnen krijgen, zeker als ze een traumatische ervaring of ervaringen hebben meegemaakt met narcisme.

In coaching vertellen diegenen die hun plek in deze wereld niet kunnen vinden om contact te maken met hun innerlijke zelf. Na narcistisch misbruik is het evident dat een slachtoffer in verwarring is over zichzelf, zich geïsoleerd en leeg voelt.

Helaas kunnen veel mensen niet het gevoel hebben dat ze erbij horen, en ze begrijpen niet waarom.

Deze mensen geloven vaak dat ze niets meer zijn dan hun angsten, tekortkomingen en onzekerheden. Een gebrek aan verbinding met je innerlijke zelf zal je laten leven alsof je doet alsof.

Je zult de behoefte voelen om een masker en een schild te maken om jezelf te beschermen tegen de realiteit van de buitenwereld.  Contact maken met je innerlijke kracht je zal helpen hiermee te stoppen.

 

We delen in de video, het belang van verbinding maken met en communiceren met je Innerlijke Wezen!

 

Je kunt de video over zelfpartnering vinden via de zoekfunctie. Zelfpartnering is de essentiële sleutel tot ons  bloeien herstelproces.

 

Nu in deze video zullen we een diepe duik nemen in hoe we ons verbinden met je Innerlijke Wezen, evenals wat het verschil is tussen je Innerlijke Wezen en Innerlijke Kind.

Heb je vragen of suggesties? We antwoorden graag.

 

Liefs xx

 

Annemie Persyn Declercq

 

Human Magnet Syndrome Why We Love People Who Hurt Us.

cover boek een cirkel

Gebruik je innerlijke kracht Het vervolg op Je kunt je leven helen

 

e-book

cover boek heksenkind

.e-book

stop met aardig zijn

e-book

Gezonde zelfliefde Waarom het nodig is en hoe je het kunt beoefenen.

 

 

Geef een reactie, vraag of antwoord.