Motivatie narcist: Krijgen wat ze willen!

Motivatie narcist: Krijgen wat ze willen!

Als je eenmaal weet dat iemand een narcist is, hoef je je nooit meer af te vragen waarom ze zich “zo” bij jou gedragen. Wat is de motivatie van de narcist? Hun narcisme biedt de sleutel tot het begrijpen van het enige belangrijke dat je over hen moet begrijpen.

Dat is de reden waarom ze het gedrag kiezen dat ze op een bepaald moment kiezen. Narcisten worden altijd gemotiveerd door het gedrag waarvan zij denken dat het hen op een bepaald moment de meeste kans geeft om te krijgen wat ze willen te verkrijgen.

Wat ze precies willen, kan veranderen, afhankelijk van wat er nog meer in hun leven gebeurt. Het is dus niet nodig om jouw tijd en energie te verspillen aan het nadenken over hun waarschijnlijke kindertrauma.

Je kunt jouw tijd beter besteden aan jouw eigen jeugdtrauma dat nog steeds jouw keuzes, overtuigingen en eigenwaarde beïnvloedt. Je hoeft zich ook geen moment af te vragen wat hun gedrag zegt over hoe zij over jou denken. Het is een feit dat ze niets om je geven – alleen wat ze van jou of iemand anders kunnen krijgen is voor hen belangrijk.

Narcisten houden niet van je, hebben nooit van je gehouden en zullen nooit van je houden. Je was op dat moment gewoon handig om te hebben.

Je hebt al die informatie om je te bevrijden al binnen handbereik vanaf het moment dat je weet dat ze een narcist zijn. Je hebt ook de informatie die je nodig hebt om te weten dat ze je – alweer – in de steek zullen laten als ze besluiten dat ze het elders beter kunnen vinden. Dat klinkt misschien hard. Maar op die manier ligt tenminste vrede in de toekomst.

De waarheid is beter voor je gezondheid, geluk, gezond verstand, financiën – en kinderen, als je die hebt – dan een leugen.

Deel dit alsjeblieft om hen te helpen die het nog steeds niet helemaal begrijpen en laat een COMMENTAAR achter.

Een kunstmatig grandioze, positieve wereldbeeld weerspiegelen.

Hoe je ex te stoppen je kind te manipuleren?

Trauma en traumazorg in Europa

4 stappen om narcistisch immuun te worden.

Onderzoek en research narcisme

Challenges of Single Parents in the news.

over kenmerken toxisch persoon

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees