Is de nieuwe relatie van de Narcist beter dan zijn vorige?

 

Narcisten gaan gewoonlijk heel snel door naar nieuwe partners. 

 

Ze lijken zo geliefd en blij met deze nieuwe persoon!

Is het mogelijk dat uw ex-narcist kan veranderen en anders kan zijn met iemand anders? 

Welkom op een video op narcisme.blog.

This presentation contains images that were used under a Creative Commons License. Click here to see the full list of images and attributions:

https://link.attribute.to/cc/423620

 

 

En zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

veel liefde

Annemie Persyn Declercq

Orthopedagoge

3 Feedbacks on “Is de nieuwe relatie van de Narcist beter dan zijn vorige?”

  1. Antwoord:NEE. Zo, dat scheelt weer 44 minuten om de video te kijken. Voor mij ist 5 jaar geleden. Heb alles en iedereen om hem heen acuut geblokkeerd en contact afgekapt. Toevallig kreeg ik in mei te horen dat hij die maand getrouwd was. Het enige wat ik kon denken was: “ik heb t te doen met haar en wens haar veel sterkte.” Wat blijkt? 5 dagen later had hij alweer op straat gezet en zijn ze gescheiden. Het is allemaal 1 groot toneelstuk. T mooie is dat hij altijd denkt dat hij ermee weg kan komen, maar deze keer is hij door de mand gevallen. Gerechtigheid!

  2. Als ze jouw commentaar lezen zullen sommigen jou onmiddellijk geloven en dan is ook voor hen 44 min.gespaard, maar voor sommigen is het niet zo duidelijk als voor jou, spijtig genoeg. Nu heb je eigenlijk die video bekeken of niet? Want je kunt toch niet weten of het enkel daarover gaat zonder te kijken. Groeten Johan.

  3. Ik heb de video bekeken en voor mij is dit een openbaring temeer omdat ik denk dat alles mijn schuld is dat voor mijn neus vreemdging. Ik moet alles nog verwerken maar ik ben blij dat ik er vanaf ben. Een 73-jarige man met de manieren van een klein kind!!!

Laat een reactie, vraag of antwoord achter.