Is de nieuwe relatie van de Narcist beter dan zijn vorige?

Narcisten gaan gewoonlijk heel snel door naar nieuwe partners. 

Ze lijken zo geliefd en blij met deze nieuwe relatie van de narcist !

Is het mogelijk dat uw ex-narcist kan veranderen en anders kan zijn met iemand anders?

Welkom op een video op narcisme.blog over de nieuwe relatie van de narcist.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie. Klik hier om de volledige lijst met afbeeldingen en attributies te zien:

https://link.attribute.to/cc/423620

 

Signalen gedurende dating

Zelfs als u zich in de gloed van een nieuwe relatie bevindt en het charmeoffensief verblindend helder is, let dan op aanwijzingen dat niet alles in orde zal zijn.

Als hij anderen moet bekritiseren om te laten zien hoe groots hij is in vergelijking, zal hij waarschijnlijk hetzelfde bij jou doen.

Kijk niet alleen naar hoe hij de mensen om hem heen behandelt, maar kijk ook naar zijn geschiedenis.

Is het gevuld met langdurige vriendschappen of bezaaid met relaties – romantisch of zakelijk – waarin hij onvermijdelijk onrecht is aangedaan? Als hij degenen die hij voorheen koesterde gemakkelijk veroordeelt, is de kans groot dat er op een gegeven moment ook donker licht op jou zal schijnen.

De narcist die zichzelf verheven houdt door anderen neer te halen, kan uiteindelijk zelfs met jou concurrerend worden.

Volgens psychologen, therapeuten en neurowetenschappers kunnen narcisten nooit veranderen.

Ze zijn geobsedeerd door het geïdealiseerde beeld van zichzelf, dat volgens hen superieur is aan alle anderen. Het zijn zeer ellendige mensen met een laag zelfbeeld, dus creëren ze een opgeblazen versie van zichzelf in hun hoofd, waardoor ze een vals gevoel van superioriteit krijgen.

Kleine conflicten waar alle normale stellen doorheen gaan, veranderen in oneindige cirkelvormige argumenten met narcisten, omdat ze alleen fouten in anderen zien.

Ze zijn perfect in hun geest met als gevolg wanneer we proberen een normaal gesprek te hebben over hoe we door deze hobbels heen gaan, zullen psychologische misbruikers daar erg tegen ingaan, omdat er ‘niets mis met hen’ is.

Narcisten kunnen nooit echt van iemand houden.

Elke relatie die ze hebben is transactioneel, wat betekent dat ze altijd onderzoeken wat ze eruit kunnen halen.

Vroeg of laat zullen ze hun partner leegzuigen van geld, enthousiasme, zelfrespect of alle drie, en ze gooien ze weg zonder om te kijken.

Daarom moet je nooit jaloers zijn op de nieuwe partner van je narcistische ex – die is niet veranderd.

Narcisten hebben hun gestoorde persoonlijkheid niet opgelost. Ze zijn niet gelukkiger met deze nieuwe relatie van de narcist. Narcisten doorlopen slechts dezelfde eerste stappen (soms op identieke wijze) van de relatie die u met hen had, en u zou blij moeten zijn dat u er vrij van bent.

En zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

 

 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik voor meer info

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”.

Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd, hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon, en zelfs als ze nog steeds in je leven zijn.

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten en hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik (dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!)

klik voor meer info

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar steeds een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Je krijgt ook een aantal spannende bonussen wanneer u nu inschrijft! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”, die een uitstekend startpunt biedt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

3 Feedbacks on “Is de nieuwe relatie van de Narcist beter dan zijn vorige?”

  1. Antwoord:NEE. Zo, dat scheelt weer 44 minuten om de video te kijken. Voor mij ist 5 jaar geleden. Heb alles en iedereen om hem heen acuut geblokkeerd en contact afgekapt. Toevallig kreeg ik in mei te horen dat hij die maand getrouwd was. Het enige wat ik kon denken was: “ik heb t te doen met haar en wens haar veel sterkte.” Wat blijkt? 5 dagen later had hij alweer op straat gezet en zijn ze gescheiden. Het is allemaal 1 groot toneelstuk. T mooie is dat hij altijd denkt dat hij ermee weg kan komen, maar deze keer is hij door de mand gevallen. Gerechtigheid!

  2. Als ze jouw commentaar lezen zullen sommigen jou onmiddellijk geloven en dan is ook voor hen 44 min.gespaard, maar voor sommigen is het niet zo duidelijk als voor jou, spijtig genoeg. Nu heb je eigenlijk die video bekeken of niet? Want je kunt toch niet weten of het enkel daarover gaat zonder te kijken. Groeten Johan.

  3. Ik heb de video bekeken en voor mij is dit een openbaring temeer omdat ik denk dat alles mijn schuld is dat voor mijn neus vreemdging. Ik moet alles nog verwerken maar ik ben blij dat ik er vanaf ben. Een 73-jarige man met de manieren van een klein kind!!!

Geef een reactie, vraag of antwoord.