Categorieën
groeitaak Nederland België Nederlandstalig Recent veerkracht zelfgenezing

Waar je je aandacht op zet daar gaat je energie naar toe.

Waar je je aandacht op zet daar gaat je energie naar toe.

Als er iets is dat je wilt en erg naar verlangt, dan kun je al wat doen wat nodig is om het te verkrijgen en laten wat je niet mag doen. En wanneer je dan het beste van jezelf geeft en dat is niet genoeg dan moet je doen wat nodig is en je dromen niet opgeven want waar je je aandacht op zet daar gaat je energie naar toe.

Waar je je aandacht op zet daar gaat je energie naar toe. Als je beslist wat je wilt realiteit worden in je leven en je neemt daarvoor massale actie en gebruikt de terugkoppeling, dan kun je dat bereiken.

Het is mogelijk om een narcist los te laten als je voldoende aan jezelf werkt met de juiste kennis.

Zodra je hebt geleerd jezelf te beschermen en je emotioneel los te maken van de narcistische individuen in jouw leven, merken velen dat ze baat hebben bij een goede therapeut, waar ze kunnen worden aangemoedigd, meer informatie krijgen over zichzelf en leren manieren om aan zichzelf te werken.

Deze standpunten zijn echter niet noodzakelijkerwijs die van wetenschappelijk America en Europa.

Als je dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Dit artikel is op geen enkele manier bedoeld als vervanging voor medische of psychologische counseling. Als hulp of advies van een expert nodig is, moet worden gezocht naar de diensten van een competente professional.

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren