Moederwonden oorzaak emotioneel afhankelijke ontwikkeling.

Moederwonden gaan erg diep en bevorderen emotioneel afhankelijke ontwikkeling omdat de basis van het kunnen liefhebben, accepteren, vasthouden en kalmeren van onszelf komt van wat je wel of niet hebt ontvangen van je primaire verzorger.

De moederwonden bezorgen je dus veel angst en angst maakt je emotioneel afhankelijk. Dat is net de emotioneel afhankelijke persoon die een narcist zoekt.

Meestal komen de moederwonden van de moederfiguur in je leven.

Je hebt immers ook al een band met je moeder in de moederschoot. Haar emotionele welzijn gedurende de zwangerschap is rechtstreeks van invloed op je emotionele en geestelijke gezondheid. De emoties van je moeder tegenover de baby in wording in de moederschoot is ook van invloed op het emotionele welzijn van de baby.

In de moederschoot ben je compleet afhankelijk dus ook emotioneel afhankelijk van de moeder. De baby in de moederschoot is rechtstreeks verbonden met de hormonen die vrijkomen in de bloedbaan van de moeder, zo kan een peptide verslaving aan de narcist ook rechtstreeks van invloed zijn op de baby.

De emotionele reacties van de moeder zal voor het ongeboren en geboren kind van grote invloed zijn voor zijn ontwikkeling van complete emotionele afhankelijkheid tot onafhankelijkheid. De intensiteit van de emoties van de moeder bepalen dan onder andere de emotionele afhankelijkheid van de baby.

Daarbij maak ik de bedenking dat de familiegeschiedenis ook van invloed is op het genetisch materiaal.

Als je een gezonde band met je moeder hebt gemist, is het waarschijnlijk dat je je niet liefdevol voelt. Je voelt je niet waard genoeg om bemind te worden. Je kunt proberen liefde en goedkeuring van anderen te krijgen door te proberen alles te zijn waarvan je denkt dat ze willen dat je bent. (pleasen)

Het kan zijn dat u moeite heeft om uw voorkeuren, waarden, rechten en grenzen te kennen. Bovendien kunt u het gevoel hebben dat u geen stem heeft of dat u, wanneer u deze probeert te gebruiken, wordt neergeschoten, ongeldig gemaakt of over het hoofd wordt gezien.

Het kan voorkomen dat u zich vaak onzichtbaar voelt.

In de afgelopen jaren heb ik zoveel mensen ontmoet met moederwonden, mensen met narcistische moeders, grootmoeders en schoonmoeders. Deze mensen hebben het gevoel dat ze worden gecontroleerd. Ze worden zelfs gemanipuleerd tot verzorgers en persoonlijke slaven.

Deze wonden kunnen erg diep zijn en invloed hebben op relaties – de essentiële relatie met jezelf, met intieme anderen en ook met je eigen familieleden. Je kunt daardoor een negatieve zelfgesprek ontwikkelen en jezelf saboteren.

Als dit uw relatie met uw moeder beschrijft, zou ik graag willen dat u een kijkje neemt in het herstelprogramma voor narcistisch misbruik.

Een genezingsprogramma dat niet alleen de wonden van de moeder effectief en diep geneest, maar wordt gebruikt voor ELKE narcist, ongeacht wie ze voor jou zijn. Meer over NARP kom je te weten als je naar de helende bronnen gaat door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%