Ik weet dat mensen worstelen in machteloosheid.

Ik weet dat mensen worstelen in machteloosheid.

Er waren veel mensen die vragen stelden over de narcist.

Waarom doen ze wat ze doen? Worstelen in machteloosheid?Waarom handelen ze nog steeds? Met hoovering etc. en meer

Toen ik deze berichten las, begon mijn maag te kolven.

Die oude gevoelens die ik voel als ik weet dat mensen worstelen in  machteloosheid.

Mensen worstelen met machteloosheid wanneer hun energie gericht  is op de narcist en NIET op hun eigen genezing en ontwikkeling.

Dus benadruk ik volledig dat ik het begrijp.

In dit geval  was ik vroeger ook in deze situatie. 

Als gevolg daarvan weet ik hoe het is om hulpeloos te zijn en me machteloos te voelen.

Tegelijkertijd weet Ik wat vastzitten is  als een hert dat in de koplampen kijkt, denkend dat je alles over je vijand moet leren om te overleven.

Ik weet hoe vreselijk die plek is.

Over het algemeen is het probleem: wanneer je vastzit in angst, pijn, trauma en overleven, heb je geen KRACHT om je leven te creëren en doe je niets anders dan worstelen in machteloosheid.

Helaas is dit de erfenis van veel te veel slachtoffers van misbruik.

Dat hoeft niet zo te zijn.

In ieder geval wordt er veel te weinig begrepen over de “energetische wet” en hoe het leven zich echt ontvouwt.

Vaak beginnen mensen niet aan een meer diepgaande, spirituele, persoonlijke reis totdat ze slechts een kleine keuze hebben.

Hoe dan ook, mensen realiseren zich niet dat de wet van aantrekking een regerende kracht is — wat betekent:

Hoe meer ik me op iets concentreer en energie geef,  hoe groter het wordt in mijn leven. Hoe meer je op de narcist concentreert hoe meer je gaat worstelen in machteloosheid.

Natuurlijk begreep Melanie (omdat zij het vroeger leefde) het standaard menselijke model van “Ik ga mijn aandacht volledig richten op wat een misbruiker mij aandoet!” en trauma.

Dus na het lezen van veel berichten moest Melanie weglopen.

Melanie  moest haar aandacht op iets anders richten en toen haar maag stopte met draaien, kon zij antwoorden.

Het terugnemen van onze macht.

Als we naar deze situatie van “verdovende middelen” kijken om de pijn van narcistisch misbruik  te kunnen verdragen, om de moeite en aandacht te besteden aan het genezen van onszelf en het terugnemen van onze macht, kunnen we invloed hebben.

Anders krijgen we alleen maar meer van hetzelfde.

Een van de krachtigste afspraken die we ooit uit de nachtmerrie van het narcistenmisbruik kunnen krijgen, is dit: ‘Ik kan met hetzelfde gedrag geen ander resultaat krijgen.’

Slachtoffer zijn en gefocust zijn op de narcist zonder verantwoordelijkheid te nemen om de focus volledig in jou te krijgen is precies hetzelfde gedrag dat niet werkt. Dit was immers het gedrag dat zorgde voor het worstelen in machteloosheid.

Ik zeg dit met veel overtuiging en liefde.

De waarheid is dat veel van de onderwerpen die mensen wilden dat ik over de narcist zou schrijven, ik eerder had behandeld.

Deze specifieke artikelen kunnen nuttig voor u zijn als u nog vragen over de narcist stelt.

Mijn motivatie om deze artikelen op mijn Facebookpagina te plaatsen, was om mensen aan te moedigen de diepere helende waarheid te begrijpen — dat betekent: narcisten reflecteren (door misbruik) onze ongenezen innerlijke wonden die we moeten genezen.

Als gevolg van deze waarheid, in combinatie met de Law Of Attraction, is de focus op de narcist een zekere manier om niet de innerlijke reis te maken om onze wonden te helen.

Het is echter een garantie dat het trauma, misbruik en verwoesting in uw leven zullen doorgaan.

Ik hoop dat je het hebt begrepen;  ik ben niet de gebruikelijke misbruikblogger in welke vorm dan ook, omdat al mijn artikelen gaan over het wegnemen van onze focus van de narcist en het genezen van onszelf.

Een eigen identiteit opbouwen.

Omdat wanneer we dit doen, een eigen identiteit opbouwen, we een ‘wezen’ gaan maken en een leven dat geen narcistisch misbruik bevat, aantrekt of blijft spelen. Dit betekent dat we stoppen met luisteren naar de mening van de narcist en de veroordelingen en op zoek gaan naar ons ware zelf.

We creëren een leven waarin de narcist geen andere keuze heeft dan zijn of haar dynamiek voort te zetten met iemand anders op een lage vibratie – iemand anders die verslaafd kan zijn aan machteloosheid, angst, pijn, gerechtigheid, schuld en andere emoties met lage vibratie.

De samenhangende smeekbeden om meer te weten over narcisten, betekent dat ik deze week echt, heel dicht bij het schrijven van een artikel ben gekomen: “Neem je aandacht van de narcist af “.

In plaats daarvan besloot ik me te concentreren op een gevraagd onderwerp, een onderwerp dat ook precies past bij het gevoel van geterroriseerd en machteloos te zijn.

Daarom dat deze video vandaag gaat over posttraumatische stressstoornis.

worstelen in machteloosheid
Handbook Narcissism Recovery

Wat is posttraumatische stressstoornis?

Psychologytoday zegt dit over posttraumatische stressstoornis:

“Posttraumatische stressstoornis (PTSS) is een angststoornis die kan ontstaan ​​na blootstelling aan een angstaanjagende gebeurtenis of beproeving waarbij ernstige lichamelijke schade is opgetreden of werd bedreigd.

Traumatische gebeurtenissen die PTSS kunnen veroorzaken, zijn gewelddadige persoonlijke aanvallen, natuurlijke of onnatuurlijke rampen, ongevallen of militaire gevechten. “

Posttraumatische stressstoornis is volledig samenhangend met narcistisch misbruik, omdat het een situatie is waarin zoveel wordt bedreigd.

Ons innerlijke wezen wordt volledig belegerd door een narcist waardoor we worstelen in machteloosheid.

Narcisten zijn experts in het zoeken naar zwakke punten en deze meedogenloos bombarderen met hittezoekende scuds.

Het is alsof je in een oorlogsgebied leeft.

Ik denk echter liever aan de symptomen van narcistisch misbruik, meer als een gecompliceerde posttraumatische stressstoornis.

Dit is Wikipedia te zeggen heeft over C-PTSS:

“ Complexe posttraumatische stressstoornis  (C-PTSS) ook bekend als Developmental Trauma Disorder is een psychologisch letsel dat het gevolg is van langdurige blootstelling aan langdurig sociaal en / of interpersoonlijk trauma in de context van gevangenschap of beknelling (een situatie zonder een levensvatbare ontsnapping route voor het slachtoffer), wat leidt tot het ontbreken of verlies van controle, hulpeloosheid en vervormingen van identiteit en zelfgevoel. ”

Nu komen we dichterbij de waarheid.

De ervaring van narcistisch misbruik is alsof je  gevangen zit. 

Terwijl de narcist al je psychische, mentale en emotionele ruimte infiltreert, wordt je identiteit steeds minder en word je – ernstig – minder.

Dit is waar het bij “hulpeloosheid” en “vervormingen van identiteit en zelfgevoel” absoluut om gaat.

Melanie had persoonlijk gecompliceerde traumatische stressstoornis en een van de uitlopers, bijnierstoornis, diep ervaren.

Als gevolg van narcistisch misbruik, zweette, schudde ze, kon ze mijn voordeur niet uitlopen.

Alles  door associatie bracht haar op gang.

Het kan de manier zijn waarop sommigen een ‘woord’ zeiden.

De manier waarop een boom blies. Noem maar op — ALLES denkbaar zou een paniekaanval veroorzaken.

In feite zou er elke dag een meltdown optreden en soms had ze geen idee wat de trigger was.

Er was geen twijfel in haar hoofd, bijnieren en zenuwstelsel waren door elkaar gegooid in een verwarde puinhoop zonder gezond vermogen om iets te verwerken zonder dat het ‘terreur’, ‘totale verwoesting’ of ‘vernietiging’ betekende.

Ze had nacht na nacht en in totale wanhoop zich herhalende nachtmerries.

Ze ging rechtop in bed zitten als het meisje in ‘Nightmare On Elm Street’, doodsbang om te slapen, zonder te weten hoe Melanie die nacht of de volgende dag zou doorkomen.

C-ptss

Er waren dagen dat Melanie zichzelf op een of andere manier uit zelfmoord sprak. Soms schakelde ze mensen in als zelfmoordwachten als ze dacht dat ze zichzelf niet kon vertrouwen.

Toen begonnen de visioenen te krijgen, niet alleen toen ze sliep, maar ook toen ze wakker werd.

Toen dit gebeurde, werd ze begrijpelijkerwijs afgevoerd.

Een normaal menselijk functioneren was niet mogelijk.

Ze kreeg van medische professionals te horen dat haar bijnier aan flarden was geschoten.

Melanie werd gediagnosticeerd met C-PTSS en kreeg te horen dat ze een complete psychotische storing had ervaren.

Ze hoefde niet te overtuigen.

De dag dat het gebeurde, herinnerde ze zich dat ze een buitenlichamelijke ervaring had en zichzelf op een raar soort kalme, afstandelijke manier zag denken: “Ok dus dat gebeurt er als je hersenen eindelijk knappen.”

Melanie kreeg te horen dat ze jaren volledige rust en sterke antipsychotica nodig zou hebben om enige hoop op functioneren te hebben.

Haar werd verteld, als gevolg van het niveau van haar instorting dat ze heel weinig hoop had ooit weer “normaal” te zijn. In het bijzonder zou ze altijd haar PTSS-symptomen moeten beheersen.

Godzijdank, ze was wakker geworden, was vastbesloten om echte oplossingen te vinden  en accepteerde die diagnose nooit als accuraat.

Dus alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, als je lijdt aan vreselijke C-PTSS-effecten en als je narcistisch misbruikt bent, is er elke kans die je bent, mijn hart gaat enorm naar je uit, omdat ik weet dat ik ermee probeer te overleven, ermee omgaan en ermee werken is ondraaglijk.

Dus genoeg over dat vreselijke spul.

Ik wil je echt de waarheid vertellen over C-PTSS, over het worstelen met machteloosheid

De standaardbenadering voor gecompliceerde traumatische stressstoornissen.

Veel mensen geloven dat gecompliceerde traumatische stressstoornissen alleen ooit kunnen worden beheerd (op zijn best), maar niet kunnen worden genezen.

Die genezing zal vele jaren duren, en veel verschillende benaderingen — waaronder afhankelijk zijn van externe veilige relaties als die beschikbaar zijn — zijn nodig voor de patiënt om te herstellen.

Wat dit betekent dat een veilige bron of veilige bronnen samenhangend moeten zijn.

Het moet de last dragen van een grote verantwoordelijkheid om iemand te helpen die van nature moeite heeft om te vertrouwen, en die de emotionele middelen zou kunnen missen om veilige relaties te hebben en te behouden vanwege hun eigen schade.

Natuurlijk kan deze persoon zich acties voorstellen die misschien niet aanwezig zijn.

Bovendien reageert deze persoon ongezond vanwege zijn geïnternaliseerde slachtoffermodel en hyper-opwinding voor ‘gevaar’.

Ik ken wel prachtige personen die slachtoffers van misbruik hebben geholpen en de dupe zijn van hun disfuncties stoïcijns. 

Ik beloof je dat dit eerder uitzondering dan regel is.

Wat ik ook weet over deze dynamiek, is dat de persoon die aan C-PTSS lijdt, vaak onwel kan blijven.

Absoluut, de relatie heeft beperkingen, en ze worstelen in machteloosheid.

De relatie kan niet bloeien in de vreugde en uitbreiding van gezonde relaties heeft het potentieel om te bereiken — om voor de hand liggende redenen.

Dit ontzegt beide mensen de vreugde en liefde die ze kunnen ervaren. Het maakt niet uit of de “verzorger” een vriend, geliefde, echtgenoot of familielid is.

Ik beloof je, ik ben niet harteloos. 

Ik kan je verzekeren — net als wij allemaal — zou ik het HEERLIJK gevonden hebben om op dat moment gered te worden van mijn innerlijke kwelling.

Nu, vandaag  ben ik zo dankbaar dat ik dat niet was.

Voor iedereen die ‘de veilige, ondersteunende, bron’ is — dat is een grote oproep.

Voor het slachtoffer van C-PTSS creëert “redden” een uiterst precair model van “voorwaardelijke afhankelijkheid.” en worstelen in machteloosheid.

Als we ons bezighouden met de overtuigingen van ‘gered willen worden’, ervaren we meestal  niet  iemand die ons van onze wonden redt, maar eerder  een andere misbruiker  die het toneel betreedt (waarvan we geloven dat hij ons zal redden) — en meer machteloosheid zal afleveren.

Tragisch genoeg saboteren mensen met gecompliceerde traumatische stressstoornissen in het algemeen relaties, die gezond kunnen zijn, en kunnen ervoor kiezen om tientallen jaren in therapie te blijven met therapeuten of psychiaters als de “veilige persoon”.

Ze kunnen dan afhankelijk van elkaar worden gehecht — en nog steeds niet voldoende in staat zijn om gezonde onderling afhankelijke persoonlijke relaties te hebben en te behouden.

Energetische wet

Law of Attraction, zoals ik eerder al zei, is een absolute energetische wet die niet genoeg erkenning heeft gekregen in de hedendaagse genezing.

Volgens deze absolute wet:  waar je in jezelf bent, is precies het niveau van relaties waaraan je jezelf hecht en ervaart.

Ik kan me levendig  herinneren  hoe gezonde mensen het niet konden  verdragen  lang om me heen te zijn, toen ik een getraumatiseerde, geteisterde puinhoop was. Wie zou hen de schuld kunnen geven? Ik was ondraaglijk om in de buurt te zijn.

Daarom is de waarschijnlijkheid van C-PTSS-relaties als volgt: meer links van misbruik aangetrokken door de angst die door ons wezen stroomt, onze relaties met individuen en groepen die oorlogsverhalen, wonden en slachtofferschap delen — wat het gebruikelijke misbruik is “herstel “Model.

Wie is echt de misbruiker?

Onze wereld is zo achteruit en ondersteboven. Trauma door misbruik is een aanzienlijk probleem van grote omvang. Het heeft oplossingen nodig. Toch houdt onze wereld ervan om vast te blijven zitten in de problemen en deze te bevorderen.

Groepen vormen zich om hun oorlogsverhalen en pijn steeds opnieuw te delen. In plaats van hun kracht terug te nemen door naar binnen te gaan en het essentiële innerlijke werk te doen om de redenen te ontdekken  waarom ze werden misbruikt, blijven deze mensen de schuld geven, beschamen en het trauma steeds opnieuw beleven.

Ellende houdt van gezelschap, vooral wanneer het gehuld is in verontwaardigde gerechtigheid. 

Vertrouw me, het is hopeloos je te proberen te overtuigen.

Ik begrijp het, omdat ik er vroeger ook in zat.

Ik ken mijn eigen verontwaardigde gerechtigheid.

Door de narcist de schuld te geven voor alle problemen, volledig geobsedeerd te zijn door ‘hem’ en geen persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen over ‘waarom ik het slachtoffer was van misbruik’ net dat  bracht me uiteindelijk op mijn knieën.

Onze rechtvaardige verontwaardiging over ‘het kwaad in de wereld’ kan zo’n zorg zijn dat het een verslaving wordt.

Vaak is die verontwaardiging gemaskeerd in de rechtvaardiging: ‘We moeten herhaaldelijk praten over wat ons lange tijd is overkomen om het uit ons systeem te krijgen. ”Een veelvoorkomende impuls in misbruikforums.

Het is een totale misvatting dat er op deze manier over praten genezing gaat produceren. Als er geen innerlijk identiteitsgenezend werk is (direct gericht op onze onderbewuste ‘misbruik’-programma’s), activeren we alleen adrenaline en cortisol. Dat betekent dat we onszelf re-traumatiseren in meer diepgaande en meer progressieve machteloosheid — en we raken er fysiologisch verslaafd aan —  gruwelijk.

worstelen in machteloosheid
Recover, Heal & Thrive Masterclass

Vastzitten in schuld, schaamte en gerechtigheid zijn totale recepten om dit te produceren.

Ik zou graag willen dat je je voorstelt dat iemand je een keer heeft neergeschoten en dat je de scène vervolgens 100 keer opnieuw afspeelt, compleet met alle rechtschapen emotionele brandstof over hoe ‘slecht’ die persoon is.

Realiseer je je dat je jezelf nog 100 keer hebt geschoten met dezelfde kogel, op nog  dichterbij?

Ik beloof je deze waarheid — die ik bijna moest sterven om uiteindelijk te accepteren: Het meest destructieve van alle misbruik is ZELFMISBRUIK. Je hebt misschien niet beseft dat je JOU — meer dan iemand anders — nodig hebt om de gezonde persoon te zijn die fatsoen, liefde en steun levert.

Niet de ex-narc, niet je moeder, niet je vader, niet je vriend en niet je collega, maar JIJ.

Dus hoe word je een gezond persoon in je eigen leven?

Door vastberaden te werken aan het genezen van je eigen innerlijke wonden.

Je constant denken vergiftigd, pijnlijke, slachtoffer gedachten is zo dodelijk als elke zichzelf misbruik, en het is schadelijker voor uw psyche  verreweg  dan wat iemand anders heeft  ooit  aangedaan.

Hier is nog een eng feit – je innerlijke wezen kent geen verschil tussen je destructieve gedachten ten opzichte van een andere, of destructieve gedachten ten opzichte van jezelf.

Ze  registreren allemaal als identieke zelfvernietiging.

Het is alsof je voortdurend gif eet en verwacht dat de andere persoon dood neervalt.

De effecten hiervan zijn duidelijk. Slachtoffers zijn ongelooflijk giftig om in de buurt te zijn, maar niet als je er zelf een bent en geniet van het voeden van elkaars toxiciteit. Dit is waarom mijn gevoel nu verandert wanneer ik berichten over slachtoffers lees. Ik ben genezen tot een niveau waar het voor mij vergif is.

Ik benadruk enorm, ik voel voor mensen, en ik weet hoe het is om daar te zijn, maar ik kan er gewoon niet op terugkomen.  Het is te schadelijk.

Realiseer je duidelijk dat ik kan er ook niet mee kan instemmen. Onthou dat ik dat niet zal voeden, omdat ik weet dat het alleen nog krachteloosheid cementeert. Het breekt mijn hart elke keer als ik iemand post over hun pijn, en iemand reageert op hen met “meer” over hoe slecht een narcist is, of hoe slecht  hun  narcist is.

Hoe OP AARDE stelt dit mensen in staat of helpt het hen te genezen?

Het doet het niet en dat zal ik ook NOOIT doen.

De waarheid is: onze ingewikkelde traumatische stressstoornissen worden niet zozeer veroorzaakt door wat ons is overkomen.

Ze worden vastgesteld door onze achterblijvende persoonlijke ontwikkeling en de bijbehorende perceptie van slachtoffers van deze gebeurtenissen. En ze bouwen en intensiveren doordat we worden opgesloten in het hedendaagse slachtoffermodel. Door dit slachtoffermodel traumatiseren we onszelf voortdurend.

Vertrouw erop dat ik geen afbreuk doe aan je vreselijke trauma in welke vorm dan ook. Herinner je dat ik dat zelf heb meegemaakt.  

Ik weet dat het echt is, en ik ben gepassioneerd over oplossingen, omdat ik weet hoeveel mensen hieraan zijn gestorven. Bovendien weet ik dat ik geen haar minder breed was dan ikzelf.

Ik wil je helpen ontwaken met deze waarheden. Dat is de eerste stap is om een ​​vergoeding te vragen.

Lage en hoge trillingen.

Dus nu hoop ik echt dat je het doel volledig begrijpt, namelijk: “Heal tot een niveau waarop je STOPT met misbruiken en jezelf traumatiseren.”

Narcisten zijn narcisten, ze doen wat ze doen – en je kunt ze niet veranderen. Maar ik beloof je dit met heel mijn hart  , dit het model is dat ik leef en het model dat heeft gewerkt voor duizenden andere mensen die ik heb geholpen te genezen.

Dit model gaat helemaal over de Law of Attraction.

“Wanneer je NIET langer een vibratiewedstrijd bent voor een narcist — wanneer je NIET langer een lage vibratie van schuld, schaamte, slachtofferschap en machteloosheid bent — KAN de narcist NIET werken in je levenservaring.”

Dit betekent dat het stopt – zelfs het afval dat gebeurt met gevallen van co-ouderschap en voogdij.

De narcist moet zijn capriolen ergens anders meenemen.

Veel mensen reageerden en het was duidelijk om de mensen te zien die nog steeds in de greep zijn, die nog niet verankerd zijn in het innerlijke werk, in tegenstelling tot degenen die dat wel hebben gedaan.

Een dame schreef …

“CPTSD is de duivel! Het loopt mijn hele leven, evenals het leven van mijn negen jaar oude tweelingdochters. Het is verschrikkelijk in elk opzicht. “

En een ander Facebook-lid schreef dit:

“Mijn PTSS bestond bijna 2 jaar lang uit obsessieve gedachten en pijn op de borst. Maar het begon niet te verschuiven en te genezen totdat ik QFH begon om het vrij te geven.

Nu heb ik helemaal geen symptomen. Het is moeilijk voor te stellen dat ik mijn leven onder zoveel stress heb geleefd na hoe ik me nu voel! Het is niet de bedoeling dat we ons leven leiden in zoveel pijn! ‘

Zijn onze hersenen beschadigd als gevolg van PTSS?

Medische professionals willen ons laten geloven dat we ernstige schade aan onze hersenen hebben als gevolg van traumastoornissen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat PTSS fysieke veranderingen in de hippocampus veroorzaakt – een deel van de hersenen dat betrokken is bij leren en geheugen, evenals bij het omgaan met stress.

Vaak is ook de mediale prefrontale cortex, een gebied van de hersenen dat onze emotionele reactie op angst en stress regelt, beschadigd.

Omdat er schade is aan onze hersenen en een enorm onvermogen om het verleden van het nu te scheiden, kunnen onze hersenen informatie niet effectief verwerken zonder onze overlevingscentra te activeren.

Dat vult ons lichaam met de chemicaliën adrenaline en cortisol. Deze chemicaliën hebben ernstige gevolgen op lange termijn.

Ja, dat is de fysieke toestand. Absoluut.

Er is echter een essentieel onderdeel dat de moderne geneeskunde en psychologie buiten beeld laten:

het feit dat onze lichamen, systemen en hersenen buitengewoon krachtige gecodeerde mechanismen zijn die gericht zijn op welzijn.

Onze natuurlijke staat (inclusief onze hersenen) IS heelheid en welzijn. Om dit toe te staan, moeten we gewoon een omgeving creëren waarin deze natuurlijke staat kan voorkomen.

Net zoals ons lichaam zichzelf meesterlijk zal repareren als we de gifstoffen verwijderen die een ‘onnatuurlijke’ omgeving veroorzaken — zo ook onze hersenen.

Neuronwetenschappers, dr. Joe Dispenza en dr. Bruce Lipton, staan ​​veel dichterbij het ware genezingsmodel. Ze beweren dat wanneer je de onderbewuste (geprogrammeerde) omstandigheden in je lichaam (namelijk je emoties) verandert, je geest die verschuiving zal weerspiegelen.

Met andere woorden, wanneer je het werk aan je innerlijke wezen doet door hulpmiddelen die het trauma uit je onderbewustzijn kunnen bevrijden (dat in elke cel in je lichaam is gecodeerd) dan zul je je geest onmiddellijk verschuiven om dat te reflecteren.

Met andere woorden, als je een lichaamsverandering krijgt, geneest je  geest.

Ik heb dit zeker ervaren. Met het gebruik van energetische genezingsmethoden gericht op het vrijgeven van mijn zeer jonge trauma’s (de exacte niet-genezen wonden waardoor ik een slachtoffer van volwassen misbruik was), kostte het me slechts twee maanden om GEEN ingewikkelde traumatische stressstoornis-symptomen te hebben.

Geen dagelijkse triggers, flashbacks, meltdowns, “stinkend denken”, zelfmoordgedachten, nachtmerries of paniekaanvallen meer, omdat mijn innerlijke wonden die mijn symptomen aanwakkeren er gewoon niet meer waren.

Agorafobie was een beetje persistent – ik moest Quanta Freedom Healing ontwikkelen om dat te genezen.

Melanie’s doorbraak voor genezing stond in groot contrast met waar medische professionals en psychologen me naartoe hadden gebracht.

Binnen de psychologie was er geen methode om te vinden, laat staan ​​om deze oorspronkelijke oorzakelijke verwonding los te laten (het enige dat we deden was praten over het misbruik), en mijn enige hoop om het hoofd te bieden was medicatie om mijn symptomen te vertellen dat ze ‘hun mond moesten houden’ zonder ze te genezen.

Let op:  Dit was mijn persoonlijke ervaring, en ik zou nooit ontmoedigen iedereen die voelt dat ze medicijnen nodig om welke reden dan ook, en natuurlijk zijn er enkele prachtige therapeuten die niet bevorderen en self-empowerment.

Waarom hebben we de waarheid niet geleerd over hoe krachtig we kunnen genezen — als we gewoon wisten hoe?

Dat is een onderwerp voor een ander artikel op een dag …

Het doel om C-PTSS te genezen.

De eerste stap is om te beseffen dat genezing niet komt door vast te zitten in “wat mij is overkomen”, maar alleen door een innerlijke reis en genezende bevrijding over “waarom dit mij is overkomen”.

Het is zo belangrijk om te begrijpen dat het doel is:  stoppen onszelf herhaaldelijk te schieten met dezelfde kogel.

Wanneer we buitengewoon trauma hebben, is het ongelooflijk moeilijk om hiermee te stoppen door onze “geest” of gewoon door een “beslissing” te nemen. De deal is: we proberen geactiveerde brullende innerlijke wonden te verslaan, die een gruwelijke verslaving aan slachtofferschap teweegbrengen (peptideverslaving).

We zijn letterlijk verslaafd aan getraumatiseerde gedachten.

– elke cel in ons lichaam schreeuwt om hogere doses van de trauma geregen chemische peptiden die onze hersenen aanmaken en verspreiden

– net zo destructief als een heroïneverslaafde verslaafd is aan heroïne.

Om onszelf zelfs te willen focussen, moeten we bereid zijn ons leven op een energetisch niveau te bekijken. We moeten de wet van aantrekking erkennen.

Of menselijke angst is dat als we onze aandacht van de narcist afhouden en het volledig inzetten op het genezen van onszelf, we ongewapend, weerloos en volledig kwetsbaar zijn.

Ik weet dat het in eerste instantie contra-intuïtief is om dit los te laten, maar het is essentieel, omdat deze illusie niet de waarheid is.

De waarheid is: hoe meer je je op de narcist concentreert door te proberen je te verdedigen, jezelf te bewapenen en te proberen te overleven, hoe meer je de narcist voedt om je verder aan te vallen; en aanvallen doen ze.

In haar situatie was het pas toen Melanie stopte met verdedigen, vrezen, geobsedeerd, proberen haar verantwoordelijkheid af te dwingen, haar naam proberen te verdedigen en proberen hem een ​​stap voor te blijven proberen haar leven en bedrijf uit elkaar te rukken – dat Melanie het kon loslaten en 100% focus op haarzelf krijgen. Dan is het allemaal gestopt.

Wat al enkele jaren plaatsvond, kwam abrupt tot een einde.

Absoluut, ik heb op veel niveaus nog steeds verschrikkelijke verliezen geleden; echter, het stalking eindigde, de bedreigingen eindigden, het contact eindigde, en de lastercampagnes vielen allemaal om en hij werd ontmaskerd.

En nog beter, mijn gezondheid en leven begonnen heel snel te veranderen, omdat de ‘goede dingen’ nu ruimte in mijn lichaam hadden om te verschijnen in mijn leven.

Alleen wanneer ik mijn vibratie veranderde van de overlevings (lage) niveaus van angst, pijn, schuld en slachtofferschap naar een hoger niveau gaat het me beter gaan. 

Het hoge niveau is zelf-toewijding en voldoende zelfliefde om hard te werken aan mijn emotionele wonden. Die wonden dienen  uit mijn lichaam te worden bevrijd om me goed te voelen. 

Veranderen van vibratie

Melanie was niet langer een vibratie voor hem om te blijven misbruiken.

Zij was niet langer een vibratie om meer lage vibratie-realiteiten in haar leven te blijven ontvangen.

Dit is de waarheid voor ons allemaal.  Bovendien zie en ontvang ik elke dag het bewijs van identieke genezingsdoorbraken binnen deze gemeenschap.

Haar grootste besef dat Melanie had, toen ze wakker werd na haar psychotische ineenstorting, was dit: “De narcist kwam mijn leven binnen met als doel mij de kennis te geven van wat ik moest genezen. Het ging niet eens over hem – het ging echt over mij.”

Na dat begrip weigerde Melanie medicatie, zocht zij haar een weg om niet te worden geïnstitutionaliseerd. Binnen maanden had Melanie stoornissen in het zenuwstelsel overwonnen die als een medische onmogelijkheid werden beschouwd om te genezen.

Allemaal, omdat Melanie de waarheid hoorde, accepteerde en handelde.

Wat nodig is om uit traumatische stoornissen te komen, is de waarheid accepteren – stop met het maken van de narcist en dat jij een slachtoffer bent, en neem je kracht terug door te beseffen wat je ziel je aanspoort te doen –  genezen en evolueren.

Dit gaat over kiezen om uit de slaap te komen en in de waarheid te ontwaken.

Dit betekent stoppen met deelnemen aan het voeden van slachtofferschap, omdat dit alles narcistische levering is. Het is de energie waardoor ze kunnen bestaan ​​en blijven doen wat ze doen.

Echt, net als alle kinderachtige, machteloze pestkoppen die anderen proberen aan te zetten om aandacht te krijgen  – als je niet langer verslaafd raakt en stopt met het uitdelen van macht, raakt de narcist zonder brandstof.

Dit betekent op geen enkele manier geen grenzen laten overschrijden.

Inclusief autoriteiten, wanneer nodig begrenzen. Het verwacht eerder de wonden in je los te laten waardoor je wordt geterroriseerd, getriggerd en je machteloos, woedend, verwoest, brutaal enz. voelt. Op die manier kun je opereren van een stabiele, emotionele onthechting in je kracht.

Ik beloof je – wacht af en zie hoe machteloos een narcist wordt wanneer je dat niveau bereikt.

Het gaat om STOPPEN van de focus op ‘hun’ ziekte en het genezen van die van jezelf.

worstelen in machteloosheid
klik voor meer info

De hulpmiddelen om C-PTSS te genezen.

Cognitieve therapie gaat niet diep genoeg – zonder enige twijfel. Goede praattherapie kan u helpen ondersteunen en PTSS beheren, maar kan u niet helpen het te genezen.

Om C-PTSS te genezen, hebt u hulpmiddelen nodig die tot in uw onderbewustzijn komen. Ze dienen de oorspronkelijke oorzakelijke genezing voor u te vinden en vrijgeven.

Natuurlijk ga ik Melanie’s Healing Program NARP (The Narcissistic Abuse Recovery Program) aanbevelen dat Quanta Freedom Healing bevat.

QFH is de tool die Melanie hiervoor heeft ontwikkeld. U kunt meer informatie vinden over NARP en Quanta Freedom Healing bij het zoeken op narcisme.blog.

Bovendien kijken deze tools ook zeker in de goede richting.

Kinesiologie, EFT (Tappen), Body Code-werk (elke geneeswijze die rechtstreeks communiceert met je onderbewustzijn) dan als supplementen, Yoga, Qi Gong, massage, holistische chiropractoren, bloem essences, etc.

De absolute waarheid is deze:  elke emotionele, mentale en zelfs fysieke ziekte zijn ALLEN gerelateerd aan opgesloten pijnlijke emoties (trauma’s) in je onderbewustzijn die je tegenhouden van te leven, te zijn en je natuurlijke gecodeerde welzijn te maken.

Veel mensen op Facebook schreven berichten die wilden weten: “Is dit PTSS?” “Wat betekent (deze details)?” Enz. Het is van vitaal belang te begrijpen dat het allemaal hetzelfde betekent – de kwellingen, angst, pijn, verraad, angst, machteloosheid en kwelling zitten allemaal in je – en ze kunnen worden losgelaten.

Met andere woorden, alles en nog wat dat in uw cellulaire onderbewustzijn gaat om dichte toxische emoties te vinden en vrij te geven, is gunstig. In het bijzonder kunt u tegelijkertijd met meer dan één hulpmiddel werken.

Dagelijks hulpmiddel om te herstellen.

Het Narcistische Misbruik Herstelprogramma traint en geeft u instructies hoe dit te doen. Het NARP is als een dagelijks hulpmiddel specifiek voor het herstellen van narcistisch misbruik.  Andere beoefenaars van quantum healing, die bekwaam zijn, kunnen je daar ook bij helpen.

Dan, nu dat je jezelf ontgift en je vibratie naar een hogere verhoogt, wees erg kieskeurig over in welke mensen en herstelgroepen je betrokken raakt.

Worden deze groepen geleid door mensen die floreren of nog steeds het slachtoffer worden?

Zijn de berichten over machteloosheid, schuld en schaamte – of oplossingen, genezing en empowerment?

Voelt u hoop en verheffing wanneer u bij deze groepen betrokken bent of bent u opgeladen en ontluchtend?

Het handhaven van een hoge trilling is precies de reden waarom Melanie’s en VKoN Narcistisch misbruikherstelprogramma Members Community Forum een ​​besloten groep is. Het is een groep die werkt met de hulp van bloeiers en een stevige gedragscode.

De liefde, hulp en oplossingen zijn ongelooflijk in de Groep – machteloze dictatuur is niet toegestaan ​​in de Groep.

Je kunt er op rekenen dat dit je veel stof tot nadenken heeft gegeven over traumatische aandoeningen, en veel hoop.

Ik hoop vooral dat het je is begonnen bewust te maken van de waarheid.

Zo hoef je niet verder te gaan op de weg van het lijden.

Inderdaad, weet dat als ik kan genezen van waar ik kwam, jij dat ook kunt. 

Veel mensen zijn al hersteld met NARP.

Ben je gepassioneerd om te doen wat je kunt om slachtofferschap in onze wereld te genezen?

Deel dan dit artikel alsjeblieft met een breed publiek, WAAR HET nodig is.

Ik kijk ernaar uit om uw vragen en opmerkingen hieronder te beantwoorden.

Ik wil echt met heel mijn hart dat je weet dat het genezingspad identiek is als voor andere bloeiers.

Het maakt niet uit wat je misbruiksituatie is. Het maakt niet uit wanneer het begon. Op dezelfde manier maakt het niet uit van wie het was en welke chronische aandoeningen je hebt gehad of hebt. Zelfs aandoeningen voor het leven.

Het genezingspad is voor jou IDENTIEK op mijn helende manier en die van alle andere bloeiers.

Namelijk — haal het trauma weg.

Begin de genezing te zien starten.

Dat is wat het Narcistische Misbruik Herstelprogramma (NARP) doet.

Ik zou graag willen dat je meer leert en precies ervaart hoe je dit kunt doen in ons gratis programma.

En als je dit leuk vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’.
Deel het ook met je communities zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Zoals altijd verheug ik me op het beantwoorden van uw opmerkingen en vragen hieronder.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

online programma's van Melanie Tonia Evans