Het complimenteren van de narcist

Tekenen dat iemand buitensporige bewondering vereist.

Ze doen het niet altijd op een openlijk voor de hand liggende manier. Sommige geheime methoden zijn om doelbewust hun prestaties bij anderen te bagatelliseren om de mensen om hen heen ertoe te brengen ze op te trekken door hen te complimenteren.

Op prestaties wijzen.

Naar complimenten vissen.

Alleen doen omdat ze willen, verwachten dat er lof wordt gevraagd.

Veroorzaakt conflicten, drama, argumenten.

Gaan om reacties van anderen te krijgen.

Anderen de schuld geven.

Bedriegen.

Overdreven.

Anderen zich schuldig laten voelen.

Omstreden zijn om reacties uit te lokken.

Vaak klagen.

Het slachtoffer spelen.

Een narcist zal graag praten over zichzelf en wat ze hebben bereikt omdat je hen zou complimenteren.

Vaak alleen naar je luisteren in de beginfase van de relatie om je uit te buiten, als ze éénmaal de informatie hebben die ze nodig hebben, gaat het allemaal over hen, ze hebben hard gewerkt, ze hebben meer gedaan. “Ik heb tenslotte voor je gedaan.” schuldgevoelens en dergelijke. “Onthoud toen ik.” zoals van jou wordt verwacht dat je eeuwig dankbaar zijn, voor alles wat ze voor je hebben gedaan en dingen die ze niet eens voor je hebben gedaan.

Ze zullen iets voor iemand doen om ervoor te zorgen dat iemand zich verplicht voelt om voor hem dingen te doen.

Bovendien zullen ze anderen vleien om een ​​compliment terug te krijgen.

Ze zullen zichzelf naar beneden trekken om anderen ertoe te brengen hen op te trekken. De narcist zal echter zelden anderen complimenteren; ze zullen anderen naar beneden halen om zich beter over zichzelf te voelen.

Alleen anderen complimenteren om ze uit te buiten.

Narcisten zullen de omgeving bepalen, ze zullen conflicten veroorzaken tussen mensen, door middel van verschillende triangulatietactieken, om te verdelen en te overwinnen, en iedereen naar de narcist te laten gaan voor informatie, de narcist zal het leuk vinden om ruzie tussen anderen te veroorzaken, terwijl ze rondrennen terwijl ze de held spelen.

Wat er ook misgaat in het leven van een narcist, is altijd de schuld van iemand anders, zij zullen hun fouten projecteren op degenen om hen heen.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%