Het complimenteren van de narcist

Het complimenteren van de narcist

Tekenen dat iemand buitensporige bewondering vereist.

Ze doen het niet altijd op een openlijk voor de hand liggende manier. Sommige narcisten zullen doelbewust hun prestaties bij anderen bagatelliseren om de mensen om hen heen ertoe te brengen dat ze de prestaties van de narcist optrekken door hen te complimenteren.

Op prestaties wijzen.

Naar complimenten vissen.

Alleen doen omdat ze willen, verwachten dat er lof wordt gevraagd.

Veroorzaakt conflicten, drama, argumenten.

Gaan om reacties van anderen te krijgen.

Anderen de schuld geven.

Bedriegen.

Overdreven.

Anderen zich schuldig laten voelen.

Omstreden zijn om reacties uit te lokken.

Vaak klagen.

Het slachtoffer spelen.

complimenteren
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Een narcist zal graag praten over zichzelf en wat ze hebben bereikt omdat je hen zou complimenteren.

Ze zullen vaak alleen naar je luisteren in de beginfase van de relatie om je uit te buiten. Als ze éénmaal de informatie hebben die ze nodig hebben, gaat het allemaal over hen. Ze hebben hard gewerkt. En ze hebben meer gedaan dan jij. “Ik heb dat tenslotte voor jou gedaan.”

Dit doen ze om schuldgevoelens en dergelijke bij je op te roepen. “Onthoud toen ik…” Er wordt precies van jou verwacht dat je eeuwig dankbaar zou zijn. Je moet dankbaar zijn voor alles wat ze voor je hebben gedaan en ook voor dingen die ze niet eens voor je hebben gedaan.

Ze zullen iets voor iemand doen om ervoor te zorgen dat iemand zich verplicht voelt om voor hem dingen te doen.

Bovendien zullen ze anderen vleien om een ​​compliment terug te krijgen.

Ze zullen zichzelf naar beneden trekken om anderen ertoe te brengen hen op te trekken. De narcist zal echter zelden anderen complimenteren. Ze zullen anderen naar beneden halen om zich beter over zichzelf te voelen.

Groeitaken voor zelfgenezing

Alleen anderen complimenteren om ze uit te buiten.

Narcisten zullen de omgeving bepalen. Ze zullen conflicten veroorzaken tussen mensen, door middel van verschillende triangulatietactieken, om te verdelen en te overwinnen. Ze willen dat iedereen naar de narcist gaat voor informatie. De narcist zal het leuk vinden om ruzie tussen anderen te veroorzaken, terwijl ze rondrennen terwijl ze de held spelen.

Wat er ook misgaat in het leven van een narcist, is altijd de schuld van iemand anders. Zij zullen hun fouten projecteren op degenen om hen heen. Is dit voor jou herkenbaar, laat het ons weten in de commentaren.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees