Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
groeitaken

Groeitaken voor traumaherstel

Ik weet dat het waarschijnlijk is dat je denkt: “Wanneer zullen mijn narcistische misbruiksymptomen  eindigen?” “Wanneer zal ik stoppen met geobsedeerd raken, pijn doen en verder kunnen gaan met mijn leven?” “Wanneer zal ik hersteld zijn van mijn trauma?”

Ik weet ook dat je je ongelooflijk verward, onzeker en zelfs gestoord kunt voelen. Je kunt intens getriggerd worden door alle tumultueuze gebeurtenissen in de wereld op dit moment.

Wat een dubbele moeilijkheid!

Is het een wonder dat je je vast zou kunnen voelen zitten? Is het een wonder dat je zelfs hulpeloos en hopeloos kunt voelen? Niet wetend hoe je mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel opnieuw kunt herstellen en opnieuw kunt je leven opbouwen? 

Binnen deze prachtige gemeenschap zie ik regelmatig twee soorten mensen.

Ten eerste de mooie mensen die mijn informatie volgen, lezen, kijken en deelnemen – maar zich nog niet naar binnen hebben gekeerd om het innerlijke werk te doen.

Ten tweede de ook mooie mensen die eindelijk hebben ingezien dat herstel van trauma niet alleen gaat over het achterhalen van informatie, maar door het werk te doen, toe te passen in babystapjes op een consistente manier.

De eerste groep mensen hebben me weken, maanden en jaren (sommige van deze mensen volgen me al vier jaar) me gevolgd hoewel ze de “antwoorden” en “volledige inzichten” van narcisten hebben en zelfs beseffen wat er met hen is gebeurd.

Ze hebben zich losgemaakt van narcisten. Ze lijden echter nog steeds onder de obsessieve gedachten en hebben het gevoel dat ze de kracht, vrijheid en creatieve energie niet kunnen benutten om te beginnen te genieten van ware, veilige, gezonde liefde, uitbundige gezondheid en vertrouwen, en succesvolle en lucratieve missies die hun ziel vervullen.

Helaas geloven deze mensen nog steeds dat hun verliezen en levens nooit echt opnieuw zullen beginnen, ook al zouden ze er ook heel blij mee zijn!

groeitaken
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

De tweede groep mensen weigert te accepteren dat ze vastzitten in langdurig of mislukt herstel en luistert naar mijn boodschap om de groeitaken consistent toe te passen.

Als je niet naar binnen gaat, ga je niets bereiken.

Ze keren zich naar binnen om hun trauma te vinden, vast te houden, op te ruimen en in zichzelf plaats te maken voor hun ware inspiratie, genezing en levenskracht om binnen te komen en grip te krijgen.

Deze mensen beginnen snel en krachtig alle omstandigheden terug te draaien waar ze eerder tegen vochten. De vreselijke gevoelens van spijt, wroeging, woede, liefdesverdriet, verraad, schuld, schaamte, hulpeloosheid en hopeloosheid al die verlammende gevoelens van verlies en wanhoop verdwijnen.

Dan beginnen ze hoop, inspiratie, vreugde te voelen en ontstaat energie, positiviteit, oplossingen, ondersteuning en het kennen van hun toekomstige pad. Ze zien de mogelijkheden om opnieuw op te bouwen en liefde te ervaren.

Als gevolg van het helen van hun emotionele toestand binnenin, treden krachtige verschuivingen op alle gebieden van hun leven op.

De schokkende, traumatische, emotionele gevoelens smelten weg.

Het ‘stinkende denken’ verdwijnt.

De misbruiksymptomen zoals C-PTSS, bijnierstoring, hersenmist, depressie, angst, uitputting en fibromyalgie (en nog erger)  beginnen allemaal op te lossen.

Energie, vreugde en persoonlijke kracht ontstaan.

De narcist verliest alle macht over hem.

Vreselijke verliezen en teleurstellingen beginnen om te keren – zoals vervreemde mensen (inclusief hun kinderen) die terugkeren, lastercampagnes die wegvallen, kansen op werk verschijnen, rechtszaken worden beslecht. De kansen van hun ware levenspassies en missies beginnen te stromen.

De juiste contacten, liefde, steun en synchroniciteit beginnen in hun leven te verschijnen.

Het vermogen om zichzelf te vertrouwen, authentiek te verschijnen, grenzen te stellen en hun waarheid te spreken zonder angst voor anderen neemt onmetelijk toe.

En ze beginnen zich verankerd te voelen in kracht en veel meer zekerheid over hoe ze door de onzekerheid in de wereld moeten navigeren.

Ze hebben toegang tot oneindige wijsheid en waarheid over dit grotere doel dat op dit moment voor zichzelf, de mensheid, onze toekomstige generaties en onze planeet plaatsvindt.

Ze overwinnen hun eerdere blokkades, angsten, beperkingen en grenzen en hun leven begint te werken. Beter dan ze ooit eerder dachten dat het kon – ongeacht wat het leven lijkt om hen heen te doen.

Klinkt dit niet geweldig?

Is dit niet wat je echt wilt?

Wat als ik je zou vertellen dat ik je precies zou kunnen laten zien hoe je naar binnen kunt gaan en de veranderingen in jezelf kunt aanbrengen om het trauma te helen waardoor de huidige toestanden van je leven verandert?

Dat is wat de groeitaken beogen te doen. Ze nemen je mee waar je op dit moment worstelt, om de ongelooflijke geschenken te ontvangen van traumaherstel waar je op wacht jij.

De groeitaken zijn de verzameling van alles wat ik heb geleerd van mijn eigen reis naar herstel en emotionele groei.

Het is een verzameling van meer dan 300 teksten die je vanuit het comfort van jouw huis 24/7 gratis kunt gebruiken om toe te passen.

Je kunt ons ook altijd in de commentaren vragen stellen of via het menu ons bereiken. Je kunt toetreden tot VKoN waar we kunnen bekijken hoe je vordert en extra informatie geven en specifieke hulp krijgen.

In de groeitaken behandelen we onmisbare onderwerpen die noodzakelijk zijn om te begrijpen en te belichamen om te herstellen.

De liefde, aanmoediging en steun die gedeeld wordt in VKoN zijn meer dan spectaculair!

Mijn doel is om je de sleutels te geven om een buitengewoon leven voor jezelf te creëren dat niet langer wordt gedicteerd aan of geïnfiltreerd door giftige mensen en giftige situaties.

De groeitaken categorie vind je bij categorie, als link in het menu en hieronder!

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Lees meer

knop voor alle groeitaken

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees