Dit is waarom thuis sporten het best is BILLIONS OF LIVES

Bron: Work-out: Dit is waarom thuis sporten het best is ‹ BILLIONS OF LIVES

Thuis sporten is net zo gezond als in de sportschool sporten en je kan er gewoon evenveel mee bereiken. De sportschool wordt steeds minder belangrijk om fit te blijven.

Gebruik je eigen lichaam en wees creatief. Doelen bereiken kan ook thuis en gun jezelf de verandering. Er zitten enorm veel voordelen aan het skippen van de sportschool, zolang je  blijft bewegen op andere manieren.

De work-out in dit artikel is een voorbeeld, maar werkt erg fijn voor beginners. Ga vooral zelf op onderzoek uit en start vandaag nog!
Vind jij het nou wel fijn om in een sportschool te sporten? Blijf dat dan zeker lekker doen!

Suggesties of vragen? Ik antwoord graag.

Sharing is caring.

 

 

cover boek leren ontspannen

 

cover boek top fit

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik voor meer info

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”.

Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Geef een reactie, vraag of antwoord.