Baarmoederhalskanker | Het gevaar van onwetendheid.

Baarmoederhalskanker | De feiten en fabels | Het gevaar van onwetendheid

Bron: Baarmoederhalskanker | De feiten en fabels | Het gevaar van onwetendheid ‹ mamaplaneet.nl ‹ Reader — WordPress.com

Ervaring met bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker


Enkele basisfeiten die elke vrouw, moeder, dochter en oma hoort te weten.


De fabels en uitspraken waar mijn haren van overeind staan vind je als je het artikel (zie bron) baarmoederhalskanker leest. Link hierboven.

Omdat het vaccin niet alle gevallen van baarmoederhalskanker kan voorkomen blijft veilig vrijen belangrijk. Tevens is veiligh vrijen erg belangrijk om je te beschermen tegen andere seksueel overdraagbare infecties. Meestal heeft de narcist(e) verschillende en verscheidene partners en doet aan allerlei vormen van seksuele activiteit.

Veilig vrijen kun je niet van een narcist verwachten.

Het gebruik van een condoom vermindert de kans op HPV-besmetting. Kondooms bieden geen volledige bescherming. Er is weinig kans dat een narcist kondooms zal gebruiken tijdens het vrijen. Waarom zou hij zich daarom bekommeren?

Je hoort vaak zeggen dat vrouwen die veel verschillende sekspartners hebben een grotere kans hebben op baarmoederhalskanker. Je hoort vaak ook dat vrouwen die vroeg begonnen zijn met vrijen meer risico lopen. Dat is natuurlijk omdat ze dan ook veel meer partners hebben gehad.

Humaan papillomavirus oorzaak baarmoederhalskanker.

Dit is echter alleen maar waar omdat door met meer mannen te vrijen en vroeg te beginnen met vrijen, de kans groter is om een infectie. Als je een infectie oploopt met een humaan papillomavirus ( HPV) heb je een verhoogd risico. Dit virus is kankerverwekkend.

En dan hebt u dus meer kans om baarmoederhalskanker te krijgen. Het is niet juist om te zeggen dat vrouwen met baarmoederhalskanker dat hebben gekregen omdat ze promiscue waren met veel mannen naar bed zijn gegaan. Dat kan, maar er is meer risico dat deze vrouw een narcistische man heeft die promiscue gedrag aan de dag/nacht legt.

Per slot van rekening kun je het virus al krijgen door met één man te slapen die geïnfecteerd is.

Trouwens, niet alle vrouwen met baarmoederhalskanker hebben het wrattenvirus.

Hygiëne en baarmoederhalskanker.

Als u erg veel mannelijke geslachtspartners hebt die zich niet al te veel bekommeren om de hygiëne, kan dat voor u de kans op baarmoederhalskanker mogelijk vergroten (zie hieronder).

klik voor meer info
klik op de foto
klik op de foto

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • communicatie
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • transformatie motivatie

Een dunne lijn tussen narcisme en vriendelijkheid voor jezelf.

Velen vinden het vermoeiend en uitdagend om van anderen te houden. Ze zijn bang om hun geest te openen en hun… Read More

%%footer%%