Baarmoederhalskanker | Het gevaar van onwetendheid.

Bron: Baarmoederhalskanker | De feiten en fabels | Het gevaar van onwetendheid ‹ mamaplaneet.nl ‹ Reader — WordPress.com

Ervaring met bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker


Enkele basisfeiten die elke vrouw, moeder, dochter en oma hoort te weten.


De fabels en uitspraken waar mijn haren van overeind staan vind je als je het artikel (zie bron) baarmoederhalskanker leest. Link hierboven.

Omdat het vaccin niet alle gevallen van baarmoederhalskanker kan voorkomen blijft veilig vrijen belangrijk. Tevens is veiligh vrijen erg belangrijk om je te beschermen tegen andere seksueel overdraagbare infecties. Meestal heeft de narcist(e) verschillende en verscheidene partners en doet aan allerlei vormen van seksuele activiteit.

Veilig vrijen kun je niet van een narcist verwachten.

Het gebruik van een condoom vermindert de kans op HPV-besmetting. Kondooms bieden geen volledige bescherming. Er is weinig kans dat een narcist kondooms zal gebruiken tijdens het vrijen. Waarom zou hij zich daarom bekommeren?

Je hoort vaak zeggen dat vrouwen die veel verschillende sekspartners hebben een grotere kans hebben op baarmoederhalskanker. Je hoort vaak ook dat vrouwen die vroeg begonnen zijn met vrijen meer risico lopen. Dat is natuurlijk omdat ze dan ook veel meer partners hebben gehad.

Humaan papillomavirus oorzaak baarmoederhalskanker.

Dit is echter alleen maar waar omdat door met meer mannen te vrijen en vroeg te beginnen met vrijen, de kans groter is om een infectie. Als je een infectie oploopt met een humaan papillomavirus ( HPV) heb je een verhoogd risico. Dit virus is kankerverwekkend.

En dan hebt u dus meer kans om baarmoederhalskanker te krijgen. Het is niet juist om te zeggen dat vrouwen met baarmoederhalskanker dat hebben gekregen omdat ze promiscue waren met veel mannen naar bed zijn gegaan. Dat kan, maar er is meer risico dat deze vrouw een narcistische man heeft die promiscue gedrag aan de dag/nacht legt.

Per slot van rekening kun je het virus al krijgen door met één man te slapen die geïnfecteerd is.

Trouwens, niet alle vrouwen met baarmoederhalskanker hebben het wrattenvirus.

Hygiëne en baarmoederhalskanker.

Als u erg veel mannelijke geslachtspartners hebt die zich niet al te veel bekommeren om de hygiëne, kan dat voor u de kans op baarmoederhalskanker mogelijk vergroten (zie hieronder).

cover boek baarmoederhalskanker
klik voor meer info

 

cover boek baarmoederhals kanker

 

cover boek dagboek van een getuige

 

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Klik voor meer info

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze workshop is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan dit hele dag “healing event”.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

Wanneer je nu inschrijft krijg je bovendien de “50 Traits of a Narcissist Checklist” zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.