Baarmoederhalskanker | Het gevaar van onwetendheid.

Baarmoederhalskanker | Het gevaar van onwetendheid.

Bron: Baarmoederhalskanker | De feiten en fabels | Het gevaar van onwetendheid ‹ mamaplaneet.nl ‹ Reader — WordPress.com

Ervaring met bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker
Enkele basisfeiten die elke vrouw, moeder, dochter en oma hoort te weten.
De fabels en uitspraken waar mijn haren van overeind staan vind je als je het artikel (zie bron) baarmoederhalskanker leest. Link hierboven.

Omdat het vaccin niet alle gevallen van baarmoederhalskanker kan voorkomen blijft veilig vrijen belangrijk. Tevens is veilig vrijen erg belangrijk om je te beschermen tegen andere seksueel overdraagbare infecties. Meestal heeft de narcist(e) verschillende en verscheidene partners en doet aan allerlei vormen van seksuele activiteit.

Veilig vrijen kun je niet van een narcist verwachten.

Het gebruik van een condoom vermindert de kans op Hiv-besmetting. Condooms bieden geen volledige bescherming. Er is weinig kans dat een narcist condooms zal gebruiken tijdens het vrijen. Waarom zou hij zich daarom bekommeren?

Je hoort vaak zeggen dat vrouwen die veel verschillende sekspartners hebben een grotere kans hebben op baarmoederhalskanker. Je hoort vaak ook dat vrouwen die vroeg begonnen zijn met vrijen meer risico lopen. Dat is natuurlijk omdat ze dan ook veel meer partners hebben gehad.

Humaan papillomavirus oorzaak baarmoederhalskanker.

Dit is echter alleen maar waar omdat door met meer mannen te vrijen en vroeg te beginnen met vrijen, de kans groter is om een infectie. Als je een infectie oploopt met een humaan papillomavirus (HPV) heb je een verhoogd risico. Dit virus is kankerverwekkend.

En dan hebt u dus meer kans om baarmoederhalskanker te krijgen. Het is niet juist om te zeggen dat vrouwen met baarmoederhalskanker dat hebben gekregen omdat ze promiscue waren met veel mannen naar bed zijn gegaan. Dat kan, maar er is meer risico dat deze vrouw een narcistische man heeft die promiscue gedrag aan de dag/nacht legt.

Per slot van rekening kun je het virus al krijgen door met één man te slapen die geïnfecteerd is. Trouwens, niet alle vrouwen met baarmoederhalskanker hebben het wrattenvirus.

Hygiëne en baarmoederhalskanker.

Als u erg veel mannelijke geslachtspartners hebt die zich niet al te veel bekommeren om de hygiëne, kan dat voor u de kans op baarmoederhalskanker mogelijk vergroten (zie hieronder).

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees