Bron: Baarmoederhalskanker | De feiten en fabels | Het gevaar van onwetendheid ‹ mamaplaneet.nl ‹ Reader — WordPress.com

Ervaring met bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker


Enkele basisfeiten die elke vrouw, moeder, dochter en oma hoort te weten.


De fabels en uitspraken waar mijn haren van overeind staan vind je als je het artikel (zie bron) baarmoederhalskanker leest. Link hierboven.

Omdat het vaccin niet alle gevallen van baarmoederhalskanker kan voorkomen blijft veilig vrijen belangrijk. Tevens is veiligh vrijen erg belangrijk om je te beschermen tegen andere seksueel overdraagbare infecties. Meestal heeft de narcist(e) verschillende en verscheidene partners en doet aan allerlei vormen van seksuele activiteit.

Veilig vrijen kun je niet van een narcist verwachten.

Het gebruik van een condoom vermindert de kans op HPV-besmetting. Kondooms bieden geen volledige bescherming. Er is weinig kans dat een narcist kondooms zal gebruiken tijdens het vrijen. Waarom zou hij zich daarom bekommeren?

Je hoort vaak zeggen dat vrouwen die veel verschillende sekspartners hebben een grotere kans hebben op baarmoederhalskanker. Je hoort vaak ook dat vrouwen die vroeg begonnen zijn met vrijen meer risico lopen. Dat is natuurlijk omdat ze dan ook veel meer partners hebben gehad.

Humaan papillomavirus oorzaak baarmoederhalskanker.

Dit is echter alleen maar waar omdat door met meer mannen te vrijen en vroeg te beginnen met vrijen, de kans groter is om een infectie. Als je een infectie oploopt met een humaan papillomavirus ( HPV) heb je een verhoogd risico. Dit virus is kankerverwekkend.

En dan hebt u dus meer kans om baarmoederhalskanker te krijgen. Het is niet juist om te zeggen dat vrouwen met baarmoederhalskanker dat hebben gekregen omdat ze promiscue waren met veel mannen naar bed zijn gegaan. Dat kan, maar er is meer risico dat deze vrouw een narcistische man heeft die promiscue gedrag aan de dag/nacht legt.

Per slot van rekening kun je het virus al krijgen door met één man te slapen die geïnfecteerd is.

Trouwens, niet alle vrouwen met baarmoederhalskanker hebben het wrattenvirus.

Hygiëne en baarmoederhalskanker.

Als u erg veel mannelijke geslachtspartners hebt die zich niet al te veel bekommeren om de hygiëne, kan dat voor u de kans op baarmoederhalskanker mogelijk vergroten (zie hieronder).

klik voor meer info
klik op de foto
klik op de foto

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!