Wil je fysiek en geestelijk gezond worden?

Wil je fysiek en geestelijk gezond worden?

Vraag je je ooit af of je een giftige relatie hebt? De kans is groot anders zou je niet deze vraag stellen. Je voelt je immers niet fysiek en geestelijk gezond. Hoewel geen enkele relatie perfect is, is er een groot verschil tussen een gezonde en een giftige relatie.

Door een gezonde relatie voel je je voor het grootste deel veilig, gesteund en gerespecteerd. Bij een giftige relatie ben je uitgeput, angstig, onzeker en verward.

Als je merkt dat je in een giftige relatie verkeert (met je romantische partner, ouders, broers en zussen, buren, collega’s, baas, enz.), ben je niet de enige. Velen willen fysiek en geestelijk gezond worden of blijven, maar weten niet hoe ze er zelf aan kunnen bijdragen.

Dagelijks krijgen we aanvragen voor onze support groep. (link in het menu) We laten echter niet iedereen toe. Je dient een zekere mate aan motivatie te hebben om als persoon te willen groeien en op zoek te willen gaan naar methodes voor zelfgenezing.

fysiek en geestelijk gezond
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

De bedoeling dient te zijn om fysiek en geestelijk gezond te willen worden en elkaar daarbij te stimuleren. Het is zeker, de wonden van deze narcistische relaties kunnen diep lopen, maar er is ook het goede nieuws … je KUNT herstellen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees