excuses verantwoordelijkheid,vrouwelijke narcisten, meditatie verschuiving

Wil je fysiek en geestelijk gezond worden?

Vraag je je ooit af of je een giftige relatie hebt? De kans is groot anders zou je niet deze vraag stellen. Je voelt je immers niet fysiek en geestelijk gezond. Hoewel geen enkele relatie perfect is, is er een groot verschil tussen een gezonde en een giftige relatie.

Door een gezonde relatie voel je je voor het grootste deel veilig, gesteund en gerespecteerd. Bij een giftige relatie ben je uitgeput, angstig, onzeker en verward.

Als je merkt dat je in een giftige relatie verkeert (met je romantische partner, ouders, broers en zussen, buren, collega’s, baas, enz.), ben je niet de enige. Velen willen fysiek en geestelijk gezond worden of blijven, maar weten niet hoe ze er zelf aan kunnen bijdragen.

Dagelijks krijgen we aanvragen voor onze support groep. (link in het menu) We laten echter niet iedereen toe. Je dient een zekere mate aan motivatie te hebben om als persoon te willen groeien en op zoek te willen gaan naar methodes voor zelfgenezing.

fysiek en geestelijk gezond
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

De bedoeling dient te zijn om fysiek en geestelijk gezond te willen worden en elkaar daarbij te stimuleren. Het is zeker, de wonden van deze narcistische relaties kunnen diep lopen, maar er is ook het goede nieuws … je KUNT herstellen.

Emotionele afhankelijkheid verdwijnt met persoonlijke ontwikkeling. video

Proberen gewoon verder te gaan met je leven?

Zelfgenezing van misbruik: bedenkingen! Deel 5 video

Een dieet volgens je bloedgroep

Hoe lang wil je jezelf negatief behandelen?

Trauma en traumazorg in Europa

Lossen van disfunctionele relaties is deel van het genezingsproces.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees