dagelijks fysieke geestelijke gezondheid

Ga jij dagelijks goed voor jezelf zorgen?

Ik wil echt dat je weet dat hoe sneller we zelfzorg in ons leven omarmen, hoe beter ons leven en onze helende reis zal verlopen.

Omdat je daarmee niet alleen zult herstellen, maar ook de meest vitale waarheid van het ‘ik’ zult ontdekken: maar niet als je respect voor, zorg voor en gezonde goederen biedt voor jezelf, zal niemand van buitenaf dit voor u doen.

Wat een enorme verandering is dit voor de meesten van ons hoog-functionerende codependenten, die altijd zo veel drukker waren op zoek naar alles en iedereen behalve zeker niet naar onszelf.

Een van de meest vitale waarheden van het leven is dit: mensen behandelen je hoe je jezelf behandelt.

Wij zijn de energieke realiteit van ons leven.

@narcismeHelp
We trekken precies onze eigen vibratie aan.

Als we niet bereid zijn om onszelf goed te behandelen, trekken we meestal individuen en situaties aan die onze behoeften verwaarlozen en ons ook slecht behandelen.

Ik ben dol op het feit dat we niet langer individuen tolereren die niet gezond zijn in ons leven als we eenmaal voor onszelf gaan zorgen en onszelf ‘vullen’.

In feite zult u het uiterst eenvoudig vinden om deze ‘minder dan’ kansen te verwerpen, omdat het niet langer nodig is om te proberen te repareren, te veranderen of anderen te dwingen om je te voorzien van jezelf.

En hoe machtig en bevrijdend is dit!

Een goede nachtrust krijgen is heel belangrijk om je fysieke en geestelijke gezondheid te beïnvloeden.

Velen van ons hebben het meegemaakt – regelmatige traumatische nachtmerries die ongelooflijk echt zijn.

Bovendien is het mogelijk dat de nacht het moeilijkst is.

Het is wanneer u het meest verloren, getraumatiseerd en eenzaam bent.

Veel mensen die last hebben van de naschok van narcistisch misbruik hebben traumatische slaap symptomen, en dit kan ook het geval voor u zijn.

Weet dat als je last hebt van nachtmerries, je het trauma van de nachtmerries rechtstreeks kunt verschuiven met Module 1 werk, of de Doelstellingsmodule en dit zal een groot verschil maken. (url vind je onderaan deze pagina bij Melanie)

Quanta Vrijheid oefeningen  toegepast op een nachtmerrie kan je verlichting geven en je slaperig genoeg maken om te slapen, en / of je kunt overwegen een rustgevend bad met olie te nemen voordat je naar bed gaat.

Zeezout of gewone tafelzout is een prachtige toevoeging om negativiteit van je aura en  lichaam tijdens een bad te helpen zuiveren.

Ik raad aan dit regelmatig te doen. Zet ontspannende muziek op en steek kaarsen aan. Regelmatig zoutbaden nemen zullen ook wonderen verrichten om jezelf te reinigen. Het verhoogt bovendien het magnesiumgehalte.

Misschien wil je je spirituele gidsen en helpers vragen om bescherming en genezing, terwijl je slaapt.

Ik geloof dat ze zo bereid zijn om ons te helpen als we ze gewoon uitnodigen om dat te doen. Zo vaak vergeten we het hen te vragen!

Maak van je slaapkamer een toevluchtsoord voor jezelf om dagelijks je fysieke en geestelijke gezondheid te beïnvloeden.

Koop nieuwe bedovertrekken die zacht zijn en koesterende kleuren hebben zoals roze, mauve of aardachtige rode en bruine tonen.

Een ander bedtijd ritueel dat ik ten zeerste zou aanbevelen, is luisteren naar je 16 minuten durende zelfgenezende en beschermende meditatie die wordt geleverd met NARP, die helpt je aura te versterken en jezelf elke nacht te beschermen voordat je gaat slapen.

Zoveel mensen vertellen hoe ze eindelijk een rustgevende en vredige slaap hebben ervaren na het luisteren naar deze meditatie als een deel van hun nachtelijke routine.

Ik weet dat je het kunt halen als je dagelijks je fysieke en geestelijke gezondheid beïnvloedt.

Er wacht u werkelijk een wonderlijk leven, ondanks dat het kan hopeloos lijken op dit moment.

Maar je moet jezelf helpen, zelfs als je aan het begin voelt dat je alleen vooruit kunt kruipen. Want kruipen verandert in staan ​​en wiebelen. Dan zal dat beginnen met lopen en voor je het weet zul je met meer vertrouwen en waarheid vooruitgaan dan je dacht dat ooit mogelijk.

Dus alsjeblieft, vandaag, hoe hard het ook aanvoelt … begin te kruipen, want het betekent jouw de reis naar voren is begonnen.

Weet alsjeblieft dat we hier zijn om je te ondersteunen en bij je te zijn stap voor stap.

Zegeningen en al onze liefde en steun.

Heb je een reactie of een suggestie? Wat doe jij voor je dagelijkse fysieke en geestelijke gezondheid te verhogen? Laat het ons weten.

ook als e-book

Tot slot


Dus tot slot, laten we de formule opnieuw doornemen om je grenzen te kennen en vast te houden.

Het begint met het uitspreken van je waarheid en het uitdragen zonder de zegen van de narcist, omdat je die zegen niet zult krijgen. Dan moet je de tactieken negeren om je er weer aan te laten haken en je grens en controle over te dragen.

Zoals ik al zei, blijf glimlachen, blijf genezen en blijf bloeien, want er is niets anders te doen. Glimlachen is trouwens gezond. Wat betekent dat wanneer je getriggerd wordt, je naar binnen keert en die delen van je geneest die erin verslaafd raken. Dan zal de narcist geen macht over je hebben en zul je je macht niet overhandigen om overweldigd en opnieuw gekwetst te worden.

Voor degenen onder jullie die Quanta Freedom Healing nog niet hebben ervaren, zou ik je graag willen uitnodigen. Dit is het innerlijke genezingshulpmiddel in NARP dat zo’n verschil maakt om die triggers en die onzekerheden en die vatbaarheden te laten genezen tot heelheid.

Het zal de gaten dichten waar de narcist kan infiltreren en je weer kan beheersen. Dus kom alsjeblieft hier kijken, zodat je een dieper begrip krijgt over hoe dit je diepgaand zal helpen.

Ik hoop echt dat de blog van vandaag veel voor je heeft betekend. Vergeet je niet te abonneren op mijn blog, YouTube en IG kanaal en dit ook te delen met iemand waarvan je weet dat het echt kan helpen.

Laat zoals altijd uw opmerkingen en uw vragen hieronder achter, want ik kijk er echt naar uit om dit gesprek met u te voeren.

You may also like...

1 Comment

  1. Martine De Vos

    Hallo, ja op het moment lijkt alles hopeloos. Het is wel fijn om dit te lezen.
    Het lijkt wel of ik vastzit in mojn hoofd. Heel lastig. Ik wil anders worden maar weet niet goed hoe.
    Mvg
    Martinr

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!