excuses verantwoordelijkheid,vrouwelijke narcisten, meditatie verschuiving

Je organische liefdescode

Wanneer je de innerlijke getraumatiseerde delen geneest (die je loskoppelen van het genereren van ware liefde) keer je terug naar je organische liefdescode.

Genezing geeft je het vermogen om van jezelf te houden en jezelf te ondersteunen en gezond te verschijnen om echte relaties op te bouwen met echt liefhebbende en ondersteunende mensen.

Dit geldt voor elk giftig relatietrauma dat je hebt opgelopen, dat zou intiem partnergeweld kunnen zijn. Of misschien heeft het te maken met een ouder of andere familieleden. Of een baas, of een vriend. De kwetsuren die dit gebracht kunnen hersteld worden.

Ik wil ECHT dat je dit weet – het maakt niet uit of je ooit oprechte liefde hebt gehad, of gezonde, veilige relaties die voor jou zijn gemodelleerd of niet. Je kunt erin slagen om gezonde relaties op te bouwen op basis van je organische liefdescode.

Ware liefde en het vermogen om gezonde relaties te hebben, is wie je bent, organisch, als je weet hoe je naar je innerlijke zelf kunt terugkeren. Ook ik geloofde dat gezonde liefde alleen bestond voor andere mensen.

Nu weet ik dat het voor ons allemaal toegankelijk is. Het is onze grootste missie om je te laten zien hoe alle relaties, op elk gebied van je leven, ongelooflijk veilig en bevredigend voor je kunnen zijn.

je organische liefdescode
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Evenals en vooral de goddelijke relatie met jezelf. Mis de kans niet met onze groeitaken categorie op “narcisme. blog” blijvende verlichting van het trauma kunt bereiken, praktische hulpmiddelen om je leven te verbeteren en echte genezingsresultaten die je naar een veel betere toekomst leiden.

#genezen #trauma #zelfgenezers #mindboduy #innerlijkekind #emotionelegroei #narcisme #misbruik

Emotionele afhankelijkheid verdwijnt met persoonlijke ontwikkeling. video

Adaptieve vaardigheden leren die we in onze relaties gebruiken

Verlatingsangst verwerken

Hoe lang wil je jezelf negatief behandelen?

Straffen en veroordelen als iemand niet voldoet


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees