Al die gedachten die nodig zijn tot je beseft hoeveel eigenwaarde je hebt.

Al die gedachten die nodig zijn tot je beseft hoeveel eigenwaarde je hebt.

Hetzelfde voor je kinderen. Maar het probleem is ouders doen dat te weinig. Je moet niet zoeken naar de schuld bij de anderen, ook al is het zo, maar in je innerlijke zelf, in je eigen hoofd. Anders is dat enkel defensief.

Als je de ideeën, de valse overtuigingen kunt veranderen, stoppen met je te vergelijken, al de zever over jou niet meer hoort, dan speel je offensief.

Je moet dus stoppen met luisteren naar die narcisten in je leven.

Stamp het in je hoofd, we zijn allemaal evenveel waard, en met elkaar verbonden, wat een ander ook beweert over jou.

Wat ga je vinden van jezelf?

Je kunt jezelf genoeg graag zien zonder een narcist te worden.

stop luisteren narcisten
@zelfzorgHelp

Gevolgtrekking

Als je weet, of je vermoedt dat dit eraan komt, of dat je moet vertrekken, of als je op dit moment wordt afgedankt en je zit in het schokkende trauma hiervan, dan weet ik hoeveel dit Engelstalige herstelprogramma voor narcistisch misbruik je kan helpen.

De reden dat het je kan helpen is omdat het die pijn kan krijgen, dat gevoel alsof je dood gaat en die banden met deze schokkende persoon – het kan de pijn uit je wezen halen en je herprogrammeren met kracht, kalmte, persoonlijke kracht en gezond verstand om hier doorheen te komen en hier snel en krachtig doorheen te komen. Ik kan het niet genoeg aanbevelen.

Als je dat wilt bekijken, en de andere werktuigen, ze staan ook in het menu. Je vindt er mijn bronnen, veel ervan zijn gratis, waar je verbinding mee kunt maken, dat zal je helpen en ik raad je echt ook aan om de groeitaken te bekijken en te doen.

Maar als je er genoeg van hebt en je bent echt klaar om je kracht en je opluchting terug te krijgen vanaf vandaag op een diep cellulair niveau, dan is het Engelstalige NARP de snelle manier om dat te doen. Het is mijn beste bron, mijn A-bron.

Ik hoop echt dat dit heeft geholpen en het is echt bekrachtigend om je te laten weten wat er zou kunnen komen, wat je kunt verwachten en zodat je hier heel duidelijk en slim over kunt worden. Want hoe je het einde doorkomt, zal veel te maken hebben met het verder gaan met je wederopbouw.

Zoals altijd kijk ik uit naar uw opmerkingen en uw vragen hieronder en naar uw interactie daar.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees