Categorieën
Nederland België Nederlandstalig Recent sociale media post

Gedachten die nodig zijn tot je je eigenwaarde beseft.

Hetzelfde als in deze titel geldt voor je kinderen. Maar het probleem is ouders doen dat te weinig. Je moet niet zoeken naar de schuld bij de anderen, ook al is het zo, maar in je innerlijke zelf, in je eigen hoofd. Anders is dat enkel defensief. Stop met luisteren naar narcisten, je hebt in alle geval geen goedkeuring van hen nodig.

Als je de ideeën, de valse overtuigingen kunt veranderen, stoppen met je te vergelijken, al de zever over jou niet meer hoort, dan speel je offensief.

Je moet dus stoppen met luisteren naar die narcisten in je leven.

Stamp het in je hoofd, we zijn allemaal evenveel waard, en met elkaar verbonden, wat een ander ook beweert over jou.

Wat ga je vinden van jezelf?

Je kunt jezelf genoeg graag zien zonder een narcist te worden.

Gevolgtrekking

Als je weet, of je vermoedt dat dit eraan komt, of dat je moet vertrekken, of als je op dit moment wordt afgedankt en je zit in het schokkende trauma hiervan, dan weet ik hoeveel dit Engelstalige herstelprogramma voor narcistisch misbruik je kan helpen.

De reden dat het je kan helpen is omdat het die pijn kan krijgen, dat gevoel alsof je dood gaat en die banden met deze schokkende persoon – het kan de pijn uit je wezen halen en je herprogrammeren met kracht, kalmte, persoonlijke kracht en gezond verstand om hier doorheen te komen en hier snel en krachtig doorheen te komen. Ik kan het niet genoeg aanbevelen.

Als je dat wilt bekijken, en de andere werktuigen, ze staan ook in het menu. Je vindt er mijn bronnen, veel ervan zijn gratis, waar je verbinding mee kunt maken, dat zal je helpen en ik raad je echt ook aan om de groeitaken te doen.

Maar als je er genoeg van hebt en je bent echt klaar om je kracht en je opluchting terug te krijgen vanaf vandaag op een diep cellulair niveau, dan is NARP de snelle manier om dat te doen. Het is mijn beste bron, mijn A-bron.

Ik hoop echt dat dit heeft geholpen en het is echt bekrachtigend om je te laten weten wat er zou kunnen komen, wat je kunt verwachten en zodat je hier heel duidelijk en slim over kunt worden. Want hoe je het einde doorkomt, zal veel te maken hebben met het verder gaan met je wederopbouw.

Zoals altijd kijk ik uit naar uw opmerkingen en uw vragen hieronder en naar uw interactie daar.

Door johanpersyn

Het is niet genoeg om klinische beschrijvingen en wetenschappelijke proefschriften te vinden over aandoeningen en hun symptomen. Ook is het niet nuttig om alleen over het verdriet van de slachtoffers te schrijven. Soms hebben we voorbeelden nodig - voorbeelden van het leven - van het gedrag dat deze mensen vertonen en een vertaling van wat echt is, echt aan de hand, voordat we het kunnen internaliseren en de informatie toepassen in ons eigen leven. Maar dikwijls hebben we ook iemand nodig om te luisteren naar onze reactie op die verhalen en gebeurtenissen in ons leven. Daar wil ik mijn ervaring met u delen om samen te groeien in kwalitatievere opvoeding en beleving.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren