Het onderbewustzijn opnieuw programmeren met overtuigingen +video

Het onderbewustzijn opnieuw programmeren met overtuigingen +video

Voor de leeftijd van 7 bevinden de hersenen van een kind zich in een theta-toestand. Dezelfde toestand die wordt gebruikt bij hypnose. Een kind haalt alles uit zijn omgeving en schrijft in zijn hoofd een programma om te ‘zijn’ in de wereld. Zijn omgeving en verzorgers programmeren zijn overtuigingen.

Het programma is geschreven door zorgverleners (meestal ouders) zonder dat het kind zelf kan kiezen of deze overtuigingen er zijn. Het onderbewustzijn is volledig gevormd op de leeftijd van 7 en volgt de meeste volwassenen een leven lang.

Zelfs als je ouders ondersteunend waren, heb je waarschijnlijk een aantal (of veel) beperkende overtuigingen of emotionele blokkades uit je kindertijd. Het opwindende is dat je je onderbewustzijn opnieuw kunt programmeren met overtuigingen die je wilt. 90% + van uw tijd wordt doorgebracht in het gebruikelijke onderbewustzijn, dus werken aan programmeren is een echte spelwisselaar.

Begrijp dat het programmeren jaren duurde, dus toegewijd dagelijks werk is vereist om de paden van de hersenen te veranderen.

Wanneer je in een krachtige, vastberaden staat bent, is het tijd om positieve gewoonten aan te nemen die je geest zullen herprogrammeren om totale zekerheid op zich te hebben.

Hier zijn enkele manieren om te beginnen:

Biohacking van je onderbewustzijn

Biohacking gebruikt experimenten en technologie om jouw gezondheid en welzijn te verbeteren. Dat kan infrarood therapie inhouden om de gezondheid te verbeteren, een intermitterend vastenplan toepassen om gewichtsverlies teweeg te brengen of supplementen aan jouw dieet toevoegen om jouw gezondheid een boost te geven. 

Visualiseer

Visualiseer wat je zult doen aan activiteit in al zijn details om je doel te bereiken.

Hoe ziet je perfecte dag eruit? Op welke manier wil je dat je grote presentatie op het werk verloopt? Hoe wil je precies dat een eerste date verloopt? Kies iets waar je je echt voor inzet en besteedt elke dag 10-15 minuten aan het visualiseren ervan alsof het al is gebeurd.

 Je onderbewustzijn zal de gevoelens in je beelden absorberen alsof ze echt zijn, waardoor je het innerlijke vertrouwen krijgt dat je nodig hebt om ze waar te maken.

Meditatie.

Meditatie geeft je de zeldzame kans om je eigen gedachten te observeren in plaats van erop te reageren. Het is een goed idee om een ​​dagboek bij de hand te hebben op de plek waar je mediteert, zodat je alle gedachten kunt opschrijven die je kunt blijven observeren. Dit zal je een deel van je onderbewuste gedachtenprogrammering laten zien en je waardevolle feedback geven.

Bevestigingen (affirmaties) kunnen het onderbewustzijn opnieuw programmeren met nieuwe overtuigingen.

Veel mensen denken dat affirmaties ‘niet werken’, maar in werkelijkheid zijn ze een krachtig hulpmiddel. Om ervoor te zorgen dat ze effectief zijn, moet u zich concentreren op de woorden die u zegt en vervolgens deze gedachten in het lichaam VOELEN.

Bijvoorbeeld: “Ik ben zelfverzekerd” als een bevestiging zou inhouden dat je deze uitspraak tegen jezelf zegt en stel je dan voor hoe vertrouwen VOELT in het lichaam. Je zult merken dat het lichaam direct reageert op gedachten.

Focus op dankbaarheid

Als je dankbaarheid en waardering verkiest boven kritiek en angst, werp je een licht op het positieve. Dit herbedraden je hersenen om meer op te merken van wat je hebt en minder van wat je niet hebt. 

Dankbaar zijn stelt je ook in staat om nieuwsgierig te zijn naar de gebeurtenissen in je leven, omdat je ze niet langer met argwaan bekijkt. Je kunt verandering omarmen en binnenlaten, waarderend dat het leven nooit hetzelfde blijft.

Binaurale beats.

Binaurale beats zijn laagfrequente geluiden die hersengolven beïnvloeden en een veranderd bewustzijn creëren. Deze vind je op YouTube. Door deze samen met meditatie en affirmaties te gebruiken, worden ze de tools nog krachtiger. Het is het beste om deze voor het slapengaan te doen als de hersengolven minder actief zijn.

Een krachtige manier om je geest te herprogrammeren door middel van biohacking is door gebruik te maken van de kracht van muziek. Onze hersengolven reageren verschillend op verschillende soorten muziek. We kunnen bepaalde gevoelens opwekken met de juiste beats.

Binaurale beats omvatten het spelen van twee tonen op verschillende frequenties om bepaalde gemoedstoestanden op te wekken. Het is bewezen dat ons onderbewustzijn informatie beter opneemt als we ons in een ontspannen toestand bevinden, dus je kunt binaurale beats gebruiken om alfahersengolven te activeren.

Versterkende overtuigingen

Beperkende overtuigingen weerhouden ons van wat we willen in het leven. Ze kunnen gebaseerd zijn op resultaten uit het verleden. Ook negatieve gebeurtenissen die je hebt meegemaakt of een gebrekkige visie op je toekomst kunnen je beperkende overtuigingen gevormd hebben. 

Wanneer je deze overtuigingen aanpakt en hun nauwkeurigheid uitdaagt, kun je ze vervangen door overtuigingen die kracht geven om naar te leven. 

Hoe ziet dit eruit? Het kan de vervanging zijn van “Mijn ouders waren gescheiden. Het zit in mijn genetische code om geen gelukkige relatie te hebben.” in “Ik verdien een gezonde relatie met iemand van wie ik hou.” 

Als je je zelfpraat verandert, verander je je wereld.

Schoonheid van onzekerheid

We hebben het leven niet onder controle – het enige wat we kunnen beheersen zijn onze acties en reacties. Wanneer we dit concept omarmen, nemen we onze kracht terug. Dan kunnen we ons bestaan ​​vormgeven en onze geest herprogrammeren. 

Laat de behoefte aan zekerheid los en omarm de schoonheid van onzekerheid. Als we ons concentreren op het kiezen van vertrouwen geven zonder na te denken over wat we ervoor terugkrijgen en bewust leven, kunnen we loslaten en genieten van de reis. 

Let op je omgeving

Bij het herprogrammeren van je hersenen voor succes, moet je negatieve invloeden in je omgeving beperken. Je onderbewustzijn absorbeert voortdurend informatie van externe bronnen en gebruikt die informatie om overtuigingen te vormen die bepalen hoe je denkt en je gedraagt. 

Negativiteit van het dagelijkse nieuws, giftige mensen en sociale media kunnen een diepgaand effect hebben op je onderbewustzijn zonder dat je het weet.

Terwijl je werkt aan hoe je je geest kunt herprogrammeren, onthoud dan dat nabijheid macht is. Omring jezelf met positieve, ondersteunende mensen. Zoek boeken, video’s en muziek die je opbeuren en je kracht geven. Na verloop van tijd zul je merken dat je onderbewustzijn positiever en bemoedigender is. Ook ga je merken dat negatieve gedachten sterk zijn afgenomen.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees