Vóór de leeftijd van 7 bevinden de hersenen van een kind zich in een theta-toestand. Dezelfde toestand die wordt gebruikt bij hypnose. Een kind haalt alles uit zijn omgeving en schrijft in zijn hoofd een programma om te ‘zijn’ in de wereld.

Geschatte leestijd: 3 minuten


Het programma is geschreven door zorgverleners (meestal ouders) zonder dat het kind zelf kan kiezen of deze overtuigingen er zijn. Het onderbewustzijn is volledig gevormd op de leeftijd van 7 en volgt de meeste volwassenen een leven lang.

Zelfs als je ouders ondersteunend waren, heb je waarschijnlijk een aantal (of veel) beperkende overtuigingen of emotionele blokkades uit je kindertijd. Het opwindende is dat je je onderbewustzijn opnieuw kunt programmeren met overtuigingen die je wilt. 90% + van uw tijd wordt doorgebracht in het gebruikelijke onderbewustzijn, dus werken aan programmeren is een echte game-wisselaar. Begrijp dat het programmeren jaren duurde, dus toegewijd dagelijks werk is vereist om de paden van de hersenen te veranderen.


Hier zijn enkele manieren om te beginnen:

Meditatie.

Meditatie geeft je de zeldzame kans om je eigen gedachten te observeren in plaats van erop te reageren. Het is een goed idee om een ​​dagboek bij de hand te hebben op de plek waar je mediteert, zodat je alle gedachten kunt opschrijven die je kunt blijven observeren. Dit zal je een deel van je onderbewuste gedachtenprogrammering laten zien en je waardevolle feedback geven.


Bevestigingen.

Veel mensen denken dat affirmaties ‘niet werken’, maar in werkelijkheid zijn ze een krachtig hulpmiddel. Om ervoor te zorgen dat ze effectief zijn, moet u zich concentreren op de woorden die u zegt en vervolgens deze gedachten in het lichaam VOELEN. Bijvoorbeeld: “Ik ben zelfverzekerd” als een bevestiging zou inhouden dat je deze uitspraak tegen jezelf zegt en stel je dan voor hoe vertrouwen VOELT in het lichaam. Je zult merken dat het lichaam direct reageert op gedachten.


Binaurale beats.

Binaurale beats zijn laagfrequente geluiden die hersengolven beïnvloeden en een veranderd bewustzijn creëren. Deze vind je op YouTube. Door deze samen met meditatie en affirmaties te gebruiken, worden ze de tools nog krachtiger. Het is het beste om deze voor het slapengaan te doen als de hersengolven minder actief zijn.

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!