Bij voorbaat dank. Het belang van dankbaarheid.

Zeg dank je wel. Het belang van dankbaarheid en bij voorbaat dank zeggen.

Uit je dankbaarheid  — Motivatie van Denzel Washington:

Verklaar: dank voor genade, dank u voor genade, bedankt voor uw begrip, dank u voor uw wijsheid, dank u voor de niet- narcistische ouders, dank u voor de liefde, bedankt voor de goedheid, bedankt voor uw nederigheid, bedankt voor de vrede, bedankt voor de welvaart, bij voorbaat dank om dit te lezen.

Verkondig bij voorbaat dank voor wat al van u is.

Dat is hoe ik mijn leven leef dat is een van de redenen waarom ik ben, waar ik nu ben. Zeg bij voorbaat dank voor wat al van u is.

Wees erkentelijk, dank je, dank je. Bedankt voor deze dag. Bedankt voor elk moment dat leidde tot deze dag.

Spreek het uit dat je dankbaar bent voor de moeilijke tijden. Ze hebben me de goede tijden laten waarderen.

Zeg bij voorbaat dank voor de lessen. Ze waren nodig voor mijn ontwikkeling.

Bedankt voor mijn ogen die getuige zijn van de wonderen van vandaag en morgen, voor alles wat ik als vanzelfsprekend beschouw.

Bedankt voor al mijn zegeningen, voor mijn rit en voor mijn geest. Ik doe een dankjewel voor mijn sterkte.

U bent bedankt dat je me de moed hebt gegeven om door de moeilijke tijden te vechten.

Bedankt voor de mensen die in mijn leven zijn. Degenen van wie ik hou en van wie ik leer.

Ik zeg je bedankt voor alles. Dank je. “Dank u” …

Het is de sleutel die de deur opent naar instant geluk … Ontsluit de deur naar alles wat we echt zoeken in het leven. Geluk en tevredenheid.

Denk er eens over na. Het maakt niet uit wat je zegt dat je wilt. Geld, rijkdom, gezondheid, anderen helpen. Waarom wil je het echt?

Wanneer je diep boort: de enige reden waarom iemand iets wil, is het gevoel dat we geloven dat we zullen krijgen door het te hebben.

Dat komt allemaal neer op geluk en tevredenheid. En de waarheid is dat we het nu kunnen hebben.

Als we dankbaar zijn en bij voorbaat dank zeggen…

En als je stil wordt … Ga weg van het lawaai van de wereld, en denk even na over waar je dankbaar voor zou kunnen zijn, ik weet zeker dat je er veel kon vinden.

Wees dankbaar dat er eten op tafel ligt.

Lucht in uw longen. Het leven in je lichaam.

Wees dankbaar dat je de gelegenheid hebt.

Gelegenheid om uw leven op een geheel hoger niveau te brengen.

Om NU ECHT te beslissen.

Dat je je dromen gaat leven en je nooit settelt tot je dat doet.

Zeg dank voor de mentale kracht die je hebt gekregen om de moeilijke tijden te overleven.

Wees dankbaar voor je ledematen als je ze hebt, velen zijn niet zo gezegend dat je jouw gezichtsvermogen hebt, veel zijn niet zo gezegend, je gehoor als je het hebt veel zijn niet zo gezegend, de gezondheid die je hebt, veel zijn in slechtere posities.

Verkeer in een dankbare attitude voor die ene niet- narcistische persoon die invloed heeft gehad in je leven, of veel mensen als je zo gezegend bent.

Wees dan dankbaar dat je kan kiezen die persoon te zijn voor iemand anders.

Diegene die het verschil maakt in het leven van iemand anders, hoe klein ook.

Wees dankbaar dat je dit magische universum mag ervaren. Vandaag op zoek naar wonderen, ik garandeer je dat als je kijkt je ze zult zien.

Er zijn onbeperkte dingen om dankbaar voor te zijn. Open je ogen. Ontgrendel je geweldige leven. Het is voor u klaar nu.

Bedankt voor deze dag, wat het ook is, of ik een uitdaging moet aangaan, een opstelling om me geduld te leren, een onverwachte zegen, elk moment van vreugde, wat er vandaag nog komt: dank u.

Wat het ook brengt, ik bid dat ik op elk moment genoeg aanwezig ben om te weten dat geen enkele omstandigheid mijn leven is, geen hoog of laag, geen gebeurtenis, niets is mijn leven.

319 complimenten die maken dat je je goed voelt

Het leven is energie en ik weet dat ik zoveel meer ben dan mijn fysieke lichaam.

Bedankt voor mijn vermogen om lief te hebben.

Om anderen mijn authentieke liefde en vriendelijkheid te geven zonder iets terug te verwachten. Dank je voor mijn sterkte.

Bedankt voor mijn aanwezigheid.

Dank je wel voor mijn vermogen om alleen de dingen en mensen aan te trekken die in harmonie zijn met wat ik nodig heb in mijn leven.

U bent bedankt. Dank u. Dank u voor deze dag. Wat het ook brengt.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een  goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen

Quantum Healing Starter Pack

klik voor meer info

klik voor meer info

e-book

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%