Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Bij voorbaat dank. Het belang van dankbaarheid. +video

Zeg dank je wel. Het belang van dankbaarheid en bij voorbaat dank zeggen.

Uit je dankbaarheid  — Motivatie van Denzel Washington:

Dankbetuigingen: dank voor genade, dank u voor genade, dank u voor uw begrip, dank u voor uw wijsheid, dank u voor de niet- narcistische ouders, dank u voor de liefde, dank u voor de goedheid, dank u voor uw nederigheid, dank u voor de vrede, dank u voor de welvaart, dank u dat u de tijd hebt genomen dit te lezen.

Verkondig bij voorbaat dank voor wat al van u is. Dat is hoe ik mijn leven leef, dat is een van de redenen waarom ik ben, waar ik nu ben. Zeg bij voorbaat dank voor wat al van u is. Wees erkentelijk, dank je, dank je. Bedankt voor deze dag. Bedankt voor elk moment dat leidde tot deze dag.

Spreek het uit dat je dankbaar bent voor de moeilijke tijden. Ze hebben me de goede tijden laten waarderen.

Zeg bij voorbaat dank voor de lessen. Ze waren nodig voor mijn ontwikkeling.

Bedankt voor mijn ogen die getuige zijn van de wonderen van vandaag en morgen, voor alles wat ik als vanzelfsprekend beschouw. Bedankt voor al mijn zegeningen, voor mijn rit en voor mijn geest. Ik doe een dankjewel voor mijn sterkte. U bent bedankt dat je me de moed hebt gegeven om door de moeilijke tijden te vechten.

Bedankt voor de mensen die in mijn leven zijn. Degenen van wie ik hou en van wie ik leer. Ik zeg je bedankt voor alles. Dank je. “Dank u” … Het is de sleutel die de deur opent naar instant geluk … Ontsluit de deur naar alles wat we echt zoeken in het leven. Geluk en tevredenheid.

Denk er eens over na. Het maakt niet uit wat je zegt dat je wilt. Geld, rijkdom, gezondheid, anderen helpen. Waarom wil je het echt?

Wanneer je diep boort: de enige reden waarom iemand iets wil, is het gevoel dat we geloven dat we zullen krijgen door het te hebben.

Dat komt allemaal neer op geluk en tevredenheid. En de waarheid is dat we het nu kunnen hebben.

bij voorbaat dank
Dankbaar kunnen zijn belangrijke stap om jezelf nu beter te voelen

Als we dankbaar zijn en bij voorbaat dank zeggen…

En als je stil wordt … Ga weg van het lawaai van de wereld, en denk even na over waar je dankbaar voor zou kunnen zijn, ik weet zeker dat je er veel kon vinden. Wees dankbaar dat er eten op tafel ligt. Lucht in uw longen. Het leven in je lichaam.

Wees dankbaar dat je de gelegenheid hebt. Gelegenheid om uw leven op een geheel hoger niveau te brengen. Om NU ECHT te beslissen. Dat je je dromen gaat leven en je nooit settelt tot je dat doet.

Zeg dank voor de mentale kracht die je hebt gekregen om de moeilijke tijden te overleven.

Wees dankbaar voor je ledematen als je ze hebt, velen zijn niet zo gezegend dat je jouw gezichtsvermogen hebt, veel zijn niet zo gezegend, je gehoor als je het hebt veel zijn niet zo gezegend, de gezondheid die je hebt, veel zijn in slechtere posities.

Verkeer in een dankbare attitude voor die ene niet- narcistische persoon die invloed heeft gehad in je leven, of veel mensen als je zo gezegend bent.

Wees dan dankbaar dat je kan kiezen die persoon te zijn voor iemand anders.

Diegene die het verschil maakt in het leven van iemand anders, hoe klein ook. Wees dankbaar dat je dit magische universum mag ervaren. Vandaag op zoek naar wonderen, ik garandeer je dat als je kijkt je ze zult zien.

Er zijn onbeperkte dingen om dankbaar voor te zijn. Open je ogen. Ontgrendel je geweldige leven. Het is voor u klaar nu.

Bedankt voor deze dag, wat het ook is, of ik een uitdaging moet aangaan, een opstelling om me geduld te leren, een onverwachte zegen, elk moment van vreugde, wat er vandaag nog komt: dank u.

Wat het ook brengt, ik bid dat ik op elk moment genoeg aanwezig ben om te weten dat geen enkele omstandigheid mijn leven is, geen hoog of laag, geen gebeurtenis, niets is mijn leven.

Het leven is energie en ik weet dat ik zoveel meer ben dan mijn fysieke lichaam.

Bedankt voor mijn vermogen om lief te hebben. Om anderen mijn authentieke liefde en vriendelijkheid te geven zonder iets terug te verwachten. Dank je voor mijn sterkte.

Bedankt voor mijn aanwezigheid. Dank je wel voor mijn vermogen om alleen de dingen en mensen aan te trekken die in harmonie zijn met wat ik nodig heb in mijn leven.

U bent bedankt. Dank u. Dank u voor deze dag. Wat het ook brengt.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een  goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

geef me de informatie button
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees