Wees dankbaar dat je het verschil voor iemand kunt betekenen. +video

Wees dankbaar dat je het verschil voor iemand kunt betekenen. +video

Dankbaarheid.

Wanneer je dankbaar wordt voor wat je nu hebt, zul je je binnenkort meer dankbaar zijn en dit is zo waar. Als je die gevoelens van dankbaarheid uitzendt, wat gebeurt er dan – word je onmiddellijk gelukkig, op dit moment. Wees dankbaar dat je dankbaar kunt zijn.

Als je dankbaar en gelukkig bent met het leven, zoals het er vandaag uitziet, zullen er zoveel meer dingen in je leven stromen om gelukkig en dankbaar te zijn.

En het omgekeerde is ook waar: als je het gevoel hebt dat er niets is om dankbaar voor te zijn – waar richt je je op?

Je bent gefocust op alles wat je niet wilt, je bent gefocust op alles wat je niet hebt, en wat denk je dat je zult aantrekken in je ervaring?

Precies, meer van wat je niet wilt.

Maak het jouw missie om elke dag te gaan zitten en dankbaar te worden.

Wees dankbaar voor die 2 geschenken die je ogen worden genoemd, velen hebben niet zoveel geluk.

Wees dankbaar voor de oren die hier deze muziek kunnen beluisteren.

En voor die persoon in je leven die een verschil heeft gemaakt.

Wees dankbaar dat Je de kans hebt om het verschil te maken in het leven van iemand anders.

Wees dankbaar voor je moeilijke tijden, want ze hebben je kracht en geest helpen ontwikkelen.

En voor jouw leven.

Er is zoveel om dankbaar voor te zijn.

Er is iets te zeggen over waardering en dankbaarheid.

Of je nu God of het leven bedankt, of je op zoek bent naar een persoon in jouw wereld en gewoon dankjewel zegt.

Daar is iets heel speciaals aan.

Ik bedoel, er is iets heel echts aan momenten waarop je gewoon alleen kunt zitten en naar je leven kijkt, en gewoon dankjewel zegt.

Weet je, bedankt voor deze gift.

Bedankt voor deze rit die ik heb gemaakt, bedankt voor deze reis.

Er zijn zo veel mensen die door hun leven gaan zonder de schoonheid van deze momenten te ervaren.

Je leven, hoewel misschien gevuld met veel onvolkomenheden, is nog steeds een ervaring.

Het is een ervaring dat mensen op hun laatste momenten alles zouden doen om nog een tijdje vast te houden. Terwijl je dit hoort, zijn er mensen die hun laatste adem halen. De laatste adem uitblazen op deze planeet.

klik voor meer info

Als ze terugkijken naar hun leven en wensen, hadden ze meer kunnen doen. Ondertussen hebben we deze ervaring, we leven, we ademen lucht, onze harten pompen, onze hersenen doen miljarden operaties per seconde, gewoon om het spel voor ons te laten duren.

Kunnen we geen redenen vinden om dankbaar te zijn?

Kunnen we als mensen daar geen waardering voor hebben?

Er is een heel spectrum van het leven dat je mist als je geen momenten hoeft te nemen om gewoon te voelen.

Voel gewoon!

Schep gewoon momenten van dankbaarheid in jezelf, alleen om waardering. Om levend te zijn.

Dat alleen al zul je je leven veranderen. Dat zul je je weer mens maken.

Bovendien zul je je loskoppelen van dit spel van consumentisme en deze wereld van jagen en presteren die we naar verluidt hebben gemaakt.

Dat zul je je loskoppelen van de waanzin van de maatschappij. Je opnieuw verbinden met iets wat groter is dan jezelf.

En het maakt me niet uit hoe je het noemt, noem het God, noem dat het universum, noem het leven of magie.

Wanneer je waardering voor het leven begint te krijgen, is er een bepaalde kracht die je nog meer redenen zal geven om waarderend te zijn.

Het is een van de grootste paradoxen van het leven. Wanneer je in een toestand verkeert dat je dit nodig hebt en dat nodig hebt, maakt het niet uit hoeveel je krijgt, je zult nooit genoeg hebben.

Maar als je de MOED hebt om dankbaar te zijn voor wat je al hebt, zal het leven je zegenen met nog meer.

Weet je, je kunt op dit moment beslissen om het op te geven.

Geef het klagen op, geef de schuld en het beschuldigen op.

Geef de roddel en het gezeur op en maak je in plaats daarvan dat je op een ongelooflijke reis bent en dat je elke seconde verliefd wordt.

Dat is het moment waarop je echt tot leven komt.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

alle artikels over zelfzorg

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees