Wees dankbaar dat je het verschil voor iemand kunt betekenen.

 

Dankbaarheid.

 

 

Wanneer je dankbaar wordt voor wat je nu hebt, zul je je binnenkort meer dankbaar zijn en dit is zo waar. Als je die gevoelens van dankbaarheid uitzendt, wat gebeurt er dan — word je onmiddellijk gelukkig, op dit moment. Wees dankbaar dat je dankbaar kunt zijn.

Als je dankbaar en gelukkig bent met het leven, zoals het er vandaag uitziet, zullen er zoveel meer dingen in je leven stromen om gelukkig en dankbaar te zijn.

En het omgekeerde is ook waar: als je het gevoel hebt dat er niets is om dankbaar voor te zijn — waar richt je je op?

Je bent gefocust op alles wat je niet wilt, je bent gefocust op alles wat je niet hebt, en wat denk je dat je zult aantrekken in je ervaring?

Precies, meer van wat je niet wilt.

 

Maak het jouw missie om elke dag te gaan zitten en dankbaar te worden.

 

Wees dankbaar voor die 2 geschenken die je ogen worden genoemd, velen hebben niet zoveel geluk.

Wees dankbaar voor de oren die hier deze muziek kunnen beluisteren.

En voor die persoon in je leven die een verschil heeft gemaakt.

Wees dankbaar dat Je de kans hebt om het verschil te maken in het leven van iemand anders.

Wees dankbaar voor je moeilijke tijden, want ze hebben je kracht en geest helpen ontwikkelen.

En voor jouw leven.

Er is zoveel om dankbaar voor te zijn.

 

Er is iets te zeggen over waardering en dankbaarheid.

 

Of je nu God of het leven bedankt, of je op zoek bent naar een persoon in jouw wereld en gewoon dankjewel zegt.

Daar is iets heel speciaals aan.

Ik bedoel, er is iets heel echts aan momenten waarop je gewoon alleen kunt zitten en naar je leven kijkt, en gewoon dankjewel zegt.

Weet je, bedankt voor deze gift.

Bedankt voor deze rit die ik heb gemaakt, bedankt voor deze reis.

Er zijn zo veel mensen die door hun leven gaan zonder de schoonheid van deze momenten te ervaren.

 

Je leven, hoewel misschien gevuld met veel onvolkomenheden, is nog steeds een ervaring.

 

Het is een ervaring dat mensen op hun laatste momenten alles zouden doen om nog een tijdje vast te houden. Terwijl je dit hoort, zijn er mensen die hun laatste adem halen. De laatste adem uitblazen op deze planeet.

klik voor meer info

Als ze terugkijken naar hun leven en wensen, hadden ze meer kunnen doen. Ondertussen hebben we deze ervaring, we leven, we ademen lucht, onze harten pompen, onze hersenen doen miljarden operaties per seconde, gewoon om het spel voor ons te laten duren.

Kunnen we geen redenen vinden om dankbaar te zijn?

Kunnen we als mensen daar geen waardering voor hebben?

Er is een heel spectrum van het leven dat je mist als je geen momenten hoeft te nemen om gewoon te voelen.

Voel gewoon!

 

Schep gewoon momenten van dankbaarheid in jezelf, alleen om waardering. Om levend te zijn.

 

Dat alleen al zul je je leven veranderen. Dat zul je je weer mens maken.

Bovendien zul je je loskoppelen van dit spel van consumentisme en deze wereld van jagen en presteren die we naar verluidt hebben gemaakt.

Dat zul je je loskoppelen van de waanzin van de maatschappij. Je opnieuw verbinden met iets wat groter is dan jezelf.

En het maakt me niet uit hoe je het noemt, noem het God, noem dat het universum, noem het leven of magie.

 

Wanneer je waardering voor het leven begint te krijgen, is er een bepaalde kracht die je nog meer redenen zal geven om waarderend te zijn.

 

Het is een van de grootste paradoxen van het leven. Wanneer je in een toestand verkeert dat je dit nodig hebt en dat nodig hebt, maakt het niet uit hoeveel je krijgt, je zult nooit genoeg hebben.

Maar als je de MOED hebt om dankbaar te zijn voor wat je al hebt, zal het leven je zegenen met nog meer.

Weet je, je kunt op dit moment beslissen om het op te geven.

 

Geef het klagen op, geef de schuld en het beschuldigen op.

 

Geef de roddel en het gezeur op en maak je in plaats daarvan dat je op een ongelooflijke reis bent en dat je elke seconde verliefd wordt.

Dat is het moment waarop je echt tot leven komt.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.