Wees dankbaar dat je het verschil voor iemand kunt betekenen.

Dankbaarheid.

Wanneer je dankbaar wordt voor wat je nu hebt, zul je je binnenkort meer dankbaar zijn en dit is zo waar. Als je die gevoelens van dankbaarheid uitzendt, wat gebeurt er dan — word je onmiddellijk gelukkig, op dit moment. Wees dankbaar dat je dankbaar kunt zijn.

Als je dankbaar en gelukkig bent met het leven, zoals het er vandaag uitziet, zullen er zoveel meer dingen in je leven stromen om gelukkig en dankbaar te zijn.

En het omgekeerde is ook waar: als je het gevoel hebt dat er niets is om dankbaar voor te zijn — waar richt je je op?

Je bent gefocust op alles wat je niet wilt, je bent gefocust op alles wat je niet hebt, en wat denk je dat je zult aantrekken in je ervaring?

Precies, meer van wat je niet wilt.

Maak het jouw missie om elke dag te gaan zitten en dankbaar te worden.

Wees dankbaar voor die 2 geschenken die je ogen worden genoemd, velen hebben niet zoveel geluk.

Wees dankbaar voor de oren die hier deze muziek kunnen beluisteren.

En voor die persoon in je leven die een verschil heeft gemaakt.

Wees dankbaar dat Je de kans hebt om het verschil te maken in het leven van iemand anders.

Wees dankbaar voor je moeilijke tijden, want ze hebben je kracht en geest helpen ontwikkelen.

En voor jouw leven.

Er is zoveel om dankbaar voor te zijn.

Er is iets te zeggen over waardering en dankbaarheid.

Of je nu God of het leven bedankt, of je op zoek bent naar een persoon in jouw wereld en gewoon dankjewel zegt.

Daar is iets heel speciaals aan.

Ik bedoel, er is iets heel echts aan momenten waarop je gewoon alleen kunt zitten en naar je leven kijkt, en gewoon dankjewel zegt.

Weet je, bedankt voor deze gift.

Bedankt voor deze rit die ik heb gemaakt, bedankt voor deze reis.

Er zijn zo veel mensen die door hun leven gaan zonder de schoonheid van deze momenten te ervaren.

Je leven, hoewel misschien gevuld met veel onvolkomenheden, is nog steeds een ervaring.

Het is een ervaring dat mensen op hun laatste momenten alles zouden doen om nog een tijdje vast te houden. Terwijl je dit hoort, zijn er mensen die hun laatste adem halen. De laatste adem uitblazen op deze planeet.

klik voor meer info

Als ze terugkijken naar hun leven en wensen, hadden ze meer kunnen doen. Ondertussen hebben we deze ervaring, we leven, we ademen lucht, onze harten pompen, onze hersenen doen miljarden operaties per seconde, gewoon om het spel voor ons te laten duren.

Kunnen we geen redenen vinden om dankbaar te zijn?

Kunnen we als mensen daar geen waardering voor hebben?

Er is een heel spectrum van het leven dat je mist als je geen momenten hoeft te nemen om gewoon te voelen.

Voel gewoon!

Schep gewoon momenten van dankbaarheid in jezelf, alleen om waardering. Om levend te zijn.

Dat alleen al zul je je leven veranderen. Dat zul je je weer mens maken.

Bovendien zul je je loskoppelen van dit spel van consumentisme en deze wereld van jagen en presteren die we naar verluidt hebben gemaakt.

Dat zul je je loskoppelen van de waanzin van de maatschappij. Je opnieuw verbinden met iets wat groter is dan jezelf.

En het maakt me niet uit hoe je het noemt, noem het God, noem dat het universum, noem het leven of magie.

Wanneer je waardering voor het leven begint te krijgen, is er een bepaalde kracht die je nog meer redenen zal geven om waarderend te zijn.

Het is een van de grootste paradoxen van het leven. Wanneer je in een toestand verkeert dat je dit nodig hebt en dat nodig hebt, maakt het niet uit hoeveel je krijgt, je zult nooit genoeg hebben.

Maar als je de MOED hebt om dankbaar te zijn voor wat je al hebt, zal het leven je zegenen met nog meer.

Weet je, je kunt op dit moment beslissen om het op te geven.

Geef het klagen op, geef de schuld en het beschuldigen op.

Geef de roddel en het gezeur op en maak je in plaats daarvan dat je op een ongelooflijke reis bent en dat je elke seconde verliefd wordt.

Dat is het moment waarop je echt tot leven komt.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%