Meer over de ongekende vermogens van NLP.

Meer over de ongekende vermogens van NLP.

Je ongekende vermogens. NLP: de weg van excellentie paperback.

Wat is Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)? Het principe: als je je een innerlijke voorstelling maakt van hoe je wilt zijn of wat je wilt bereiken, dan heeft dat een duidelijk positieve invloed op het resultaat.

Je ongekende vermogens Nlp: de weg van excellentie

Hoe dit precies in zijn werk gaat, staat in dit boek. Het helpt de lezer om positief en zelfbewust te denken. De lezer ontdekt letterlijk ongekende vermogens in zichzelf, die een excellent leven mogelijk maken.

De kracht van NLP. Slimme technieken en inzichten voor een opvallend gelukkig leven. Paperback Hardcover

Met gewoon gelukkig zijn, schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekend namelijk dat je gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het leven niet altijd alles goed.

Wat je echt wilt, is leren hoe je gelukkig kunt zijn, zonder reden. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het niet direct.

We hebben vanaf onze kindertijd immers aangeleerd dat we eerst aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om ons waardevol en gelukkig te mogen voelen.

In De kracht van NLP beschrijft persoonlijke ontwikkelingstrainer Robin Stevens hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), meditatie en bewustwording kunt gebruiken om dit proces om te draaien.

Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent.

Met luchtige, herkenbare anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties.

Zodra je, met dit boek, geleerd hebt om je opvallend gelukkig te voelen zonder reden, kan niemand jouw geluk meer afpakken!

Over de auteur.

In het bijzonder organiseert Robin Stevens sinds 2007 NLP opleidingen, workshops en korte retraites. Die zijn vooral voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven waarbij onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, communicatie en spreken in het openbaar centraal staan. De columns van Robin, waarop dit boek is gebaseerd, worden maandelijks door meer dan 55.000 mensen gelezen.

foto cover boek stap in je grootsheid

Stap in je grootsheid. Hoe je onmiddellijk je mentale, emotionele, fysieke en financiële bestemming in eigen handen kunt nemen! Paperback Hardcover

In dit boek, een encyclopedie van 400 pagina’s van tientallen jaren
wijsheden en persoonlijke ontwikkeling, toont de meester op het gebied
van piekprestaties, Tony Robbins, aan dat je onmiddellijk je leven kunt
beheersen door je overtuigingen en je waarden – die bepalen hoe je
denkt, hoe je je voelt en wat je op elk willekeurig moment doet –
opnieuw vorm te geven.

Met dezelfde dynamiek en onderhoudende stijl die honderdduizenden
naar zijn seminars gebracht hebben, vult Tony Robbins de pagina’s van
dit boek met zijn beste strategieën en technieken om je aan te
moedigen je emoties, je lichaam, je relaties, je financiën en je leven
meester te zijn.

Nu ga je door het lezen van dit boek een fascinerende
ontdekkingsreis ondernemen. Daarbij ga je jezelf voorzien van de kracht om jezelf en anderen te beïnvloeden met een ongeëvenaarde impact en precisie.

Je leert:

  • wat je echt wilt in je leven en hoe je het kunt bereiken
  • de eliminatie van zelfsabotage
  • hoe je je waarden en overtuigingen op één lijn brengt
    *de ontketening van je passie en ambitie
  • hoe je beperkende gedragspatronen doorbreekt
  • vele andere wijsheden om je persoonlijk te ontwikkelen

Over de auteur.

Al vele decennia staat Tony Robbins bekend als de nummer één
succescoach van de Verenigde Staten.

Wat begon als een commitment om mensen te helpen de kwaliteit van hun leven te transformeren, is gegroeid sinds Robbins om advies wordt gevraagd. Veel  leiders op allerlei gebieden – presidenten, politieke leiders, Fortune 500 CEO’s van multinationale ondernemingen, psychologen, topsporters, entertainers van wereldklasse, docenten en ouders contacteren hem regelmatig.

Eveneens is Tony adviseur van diverse wereldleiders, prestatiecoach van topsporters. Als illustratie verzorgt Tony de coaching van achtvoudig grand slam tenniskampioen Andre Agassi, Australië’s beste golfer Greg Norman, drievoudig Europees kampioen boksen en drievoudig olympisch bronzen medaillewinnaar Arnold Vanderlyde en nog vele anderen.

Met zijn boeken die stuk voor stuk bestsellers zijn, seminars, workshops,
e.d. heeft hij de levens beïnvloed van meer dan 50 miljoen mensen in 100
verschillende landen.

Bovendien heeft zijn non-profit stichting aan meer dan 2000
scholen, 700 gevangenissen en meer dan 100.000 hulporganisaties
(financiële) steun gegeven.

Zijn Anthony Robbins Foundation biedt hulp aan daklozen, ouderen en jongeren in binnensteden en verstrekt jaarlijks op Thanksgiving Day voedsel aan miljoenen mensen in tientallen landen door zijn internationale ‘Basket Brigade’.

nlp voor dummies foto cover boek

Voor Dummies. – NLP voor dummies Paperback Ebook

Het complete NLP werkboek. Leer de technieken van het Neurolinguïstisch Programmeren praktisch toepassen. Paperback

essenties van nlp

Essenties van NLP sleutels tot persoonlijke verandering. Hardcover

In het algemeen biedt “Essenties van het NLP” de lezer een panoramische blik op het rijke landschap van het Neuro-Linguïstisch Programmeren.

Behalve de fundamenten behandelen Jaap Hollander en Lucas Derks de diepere dimensies van dit model van de menselijke ervaring, evenals diverse nieuwe ontwikkelingen zoals transcultureel modelleren, het beïnvloeden van groepsprocessen en spiritualiteit in NLP.

Op een verhelderende, genuanceerde manier brengen de auteurs het landschap nader in kaart. In het bijzonder komen ‘hete hangijzers’ zoals diagnostiek, positieve en negatieve suggestie en ideologisch en wetenschappelijk geaarde kritiek op NLP uitgebreid aan de orde.

In de eerste plaats beschouwen Hollander en Derks, beiden psycholoog, het beoefenen van NLP als een opwindend experiment. Afgelopen vijftien jaar onderzochten zij via het Neuro-Linguïstisch Programmeren de psychologische verschijnselen die de praktijk van therapie, training en advies bepalen.

In het geval van NLP is één van hun bevindingen dat een groter begrip van de principes achter de NLP-technieken leidt tot meer succes. Daardoor kan NLP bij doelgerichte vormen van communicatie aanbieden.

Op dezelfde manier zijn de auteurs ervan overtuigd dat het effectief kunnen combineren van verschillende werkvormen steunt op inzicht in de achterliggende principes.

Voor Hollander en Derks is NLP zowel een kunstvorm als een wetenschap.

Bovendien is de methode is ook technisch als poëtisch. Hier vormen theorie en praktijk één geheel. Vanuit deze visie hebben beide ‘Europese NLP-pioniers’, samen met hun collega Anneke Meijer, het grootste deel van de Nederlandse beoefenaars opgeleid.

Kortom, In ‘Essenties van NLP’ wordt deze visie voor het eerst tot in details onderbouwd. Bovendien doen de auteurs dit op een manier die zowel de geoefende als de beginnende gebruiker aanspreekt.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees