Meer over de ongekende vermogens van NLP.

Je ongekende vermogens. NLP: de weg van excellentie paperback.

Wat is Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)? Het principe: als je je een innerlijke voorstelling maakt van hoe je wilt zijn of wat je wilt bereiken, dan heeft dat een duidelijk positieve invloed op het resultaat.

Hoe dit precies in zijn werk gaat, staat in dit boek. Het helpt de lezer om positief en zelfbewust te denken. De lezer ontdekt letterlijk ongekende vermogens in zichzelf, die een excellent leven mogelijk maken.

De kracht van NLP. Slimme technieken en inzichten voor een opvallend gelukkig leven. Paperback Hardcover

Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent namelijk dat je gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het leven niet altijd alles goed.

Wat je echt wilt, is leren hoe je gelukkig kunt zijn, zonder reden. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het niet direct.

We hebben vanaf onze kindertijd immers aangeleerd dat we eerst aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om ons waardevol en gelukkig te mogen voelen.

In De kracht van NLP beschrijft persoonlijke ontwikkelingstrainer Robin Stevens hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), meditatie en bewustwording kunt gebruiken om dit proces om te draaien.

Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent.

Met luchtige, herkenbare anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties.

Zodra je, met dit boek, geleerd hebt om je opvallend gelukkig te voelen zonder reden, kan niemand jouw geluk meer afpakken!

Over de auteur.

In het bijzonder organiseert Robin Stevens sinds 2007 NLP opleidingen, workshops en korte retraites. Die zijn vooral voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven waarbij onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, communicatie en spreken in het openbaar centraal staan. De columns van Robin, waarop dit boek is gebaseerd, worden maandelijks door meer dan 55.000 mensen gelezen.

Stap in je grootsheid. Hoe je onmiddellijk je mentale, emotionele, fysieke en financiële bestemming in eigen handen kunt nemen! Paperback Hardcover

In dit boek, een encyclopedie van 400 pagina’s van tientallen jaren
wijsheden en persoonlijke ontwikkeling, toont de meester op het gebied
van piekprestaties, Tony Robbins, aan dat je onmiddellijk je leven kunt
beheersen door je overtuigingen en je waarden – die bepalen hoe je
denkt, hoe je je voelt en wat je op elk willekeurig moment doet –
opnieuw vorm te geven.

Met dezelfde dynamiek en onderhoudende stijl die honderdduizenden
naar zijn seminars gebracht hebben, vult Tony Robbins de pagina’s van
dit boek met zijn beste strategieën en technieken om je aan te
moedigen je emoties, je lichaam, je relaties, je financiën en je leven
meester te zijn.

Nu ga je door het lezen van dit boek een fascinerende
ontdekkingsreis ondernemen. Daarbij ga je jezelf voorzien van de kracht om jezelf en anderen te beïnvloeden met een ongeëvenaarde impact en precisie.

Je leert:
 • wat je echt wilt in je leven en hoe je het kunt bereiken
 • de eliminatie van zelfsabotage
 • hoe je je waarden en overtuigingen op één lijn brengt
  *de ontketening van je passie en ambitie
 • hoe je beperkende gedragspatronen doorbreekt
 • vele andere wijsheden om je persoonlijk te ontwikkelen
Over de auteur.

Al vele decennia staat Tony Robbins bekend als de nummer één
succescoach van de Verenigde Staten.

Wat begon als een commitment om mensen te helpen de kwaliteit van hun leven te transformeren, is gegroeid sinds Robbins om advies wordt gevraagd. Veel  leiders op allerlei gebieden – presidenten, politieke leiders, Fortune 500 CEO’s van multinationale ondernemingen, psychologen, topsporters, entertainers van wereldklasse, docenten en ouders contacteren hem regelmatig.

Eveneens is Tony adviseur van diverse wereldleiders, prestatiecoach van topsporters. Als illustratie verzorgt Tony de coaching van achtvoudig grand slam tenniskampioen Andre Agassi, Australië’s beste golfer Greg Norman, drievoudig Europees kampioen boksen en drievoudig olympisch bronzen medaillewinnaar Arnold Vanderlyde en nog vele anderen.

Met zijn boeken die stuk voor stuk bestsellers zijn, seminars, workshops,
e.d. heeft hij de levens beïnvloed van meer dan 50 miljoen mensen in 100
verschillende landen.

Bovendien heeft zijn non-profit stichting aan meer dan 2000
scholen, 700 gevangenissen en meer dan 100.000 hulporganisaties
(financiële) steun gegeven.

Zijn Anthony Robbins Foundation biedt hulp aan daklozen, ouderen en jongeren in binnensteden en verstrekt jaarlijks op Thanksgiving Day voedsel aan miljoenen mensen in tientallen landen door zijn internationale ‘Basket Brigade’.

Voor Dummies. – NLP voor dummies Paperback Ebook

Het complete NLP werkboek. Leer de technieken van het Neurolinguïstisch Programmeren praktisch toepassen. Paperback

Essenties van NLP sleutels tot persoonlijke verandering. Hardcover

In het algemeen biedt “Essenties van het NLP” de lezer een panoramische blik op het rijke landschap van het Neuro-Linguïstisch Programmeren.

Behalve de fundamenten behandelen Jaap Hollander en Lucas Derks de diepere dimensies van dit model van de menselijke ervaring, evenals diverse nieuwe ontwikkelingen zoals transcultureel modelleren, het beïnvloeden van groepsprocessen en spiritualiteit in NLP.

Op een verhelderende, genuanceerde manier brengen de auteurs het landschap nader in kaart. In het bijzonder komen ‘hete hangijzers’ zoals diagnostiek, positieve en negatieve suggestie en ideologisch en wetenschappelijk geaarde kritiek op NLP uitgebreid aan de orde.

In de eerste plaats beschouwen Hollander en Derks, beiden psycholoog, het beoefenen van NLP als een opwindend experiment. Afgelopen vijftien jaar onderzochten zij via het Neuro-Linguïstisch Programmeren de psychologische verschijnselen die de praktijk van therapie, training en advies bepalen.

In het geval van NLP is één van hun bevindingen  dat een groter begrip van de principes achter de NLP-technieken leidt tot meer succes. Daardoor kan NLP bij doelgerichte vormen van communicatie aanbieden.

Op dezelfde manier zijn de auteurs ervan overtuigd dat het effectief kunnen combineren van verschillende werkvormen steunt op inzicht in de achterliggende principes.

Voor Hollander en Derks is NLP zowel een kunstvorm als een wetenschap.

Bovendien is de methode is ook technisch als poëtisch. Hier vormen theorie en praktijk één geheel. Vanuit deze visie hebben beide ‘Europese NLP-pioniers’, samen met hun collega Anneke Meijer, het grootste deel van de Nederlandse beoefenaars opgeleid.

Kortom, In ‘Essenties van NLP’ wordt deze visie voor het eerst tot in details onderbouwd. Bovendien doen de auteurs dit op een manier die zowel de geoefende als de beginnende gebruiker aanspreekt.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%