De comfortzone verlaten als slachtoffer van een narcist.

De comfortzone verlaten als slachtoffer van een narcist.

Als je niet jouw comfortzone verlaat als slachtoffer van een narcist is dat in het voordeel de vriend van de narcist.

De belangrijkste ironie die ik kan bedenken is dat wanneer je een leven hebt dat probeert binnen de comfortzone te blijven dat het leven je meer en meer ongemak zal sturen.

Het is waar. Het leven zul je je meer en meer problemen sturen.

Het leven zal stenen naar je gooien. Het zal ervoor zorgen dat je weerstand ontmoeten, strijd moet voeren tegen problemen. Daarom dat ik niet zo goed begrijp dat mensen in die comfortzone willen blijven.

Ze lopen precies daar het grootste risico, terwijl ze denken comfortabel te zitten. Vooral al ze samenleven met een narcist hebben ze geen comfort.

Waarom blijven ze daar dan?

In plaats te willen groeien en enkele nieuwe vaardigheden te leren blijven ze in hun comfortzone.

Met nieuwe vaardigheden en persoonlijke groei kunnen ze tot een hogere kennis komen.  Door een nieuwe mindset, attitude en mentaliteit kunnen ze wijsheid en weerstand en veerkracht te ontwikkelen tegenover de narcist.

Echter, willen de meeste mensen niet hun beperkingen aanpakken en verder gaan met te blijven worstelen. Maar jij bent zo niet, en dat verdient een compliment.

Luister, je bent hier niet op deze planeet om van een ​​martini op het strand te genieten en zomaar een 10 te krijgen.

U bent hier om te groeien, en als je je niet ongemakkelijk voelt, zal het leven je genoeg redenen geven om u uit uw comfortzone te halen.

Soms kan het leven immers tragisch verlopen.

Dus je hebt één van de twee opties:

Hetzij u verbindt uzelf tot een constante groei en krijgt een ongemakkelijk gevoel van uw eigen beweging en je wordt de meester van je eigen lot of u overhandigt de sleutels, en je laat het leven gebeuren door gebrek of doordat een narcist je levensloop verder bepaalt. Meer is het niet, je blijft een slaaf.

Het ene pad leidt tot succes, en de andere weg leidt tot constant worstelen en pijn. Het is jouw keuze.

Je denkt dat als iemand een narcist verlaat dat hij of zij daar comfortabel over voelt?

Je kunt geen goede opvoeding aan je kinderen geven, terwijl je slaapt, hè.

Als je iets wilt bereiken moet je eerst presteren. (van therapie volgen, NLP-technieken toepassen, een forum stop narcisten volgen, artikels lezen enz.)

Sommigen denken dat het een kwestie van geluk is, als de leegte verdwijnt, de pijn verdwijnt, maar er zijn jaren aan voorbereiding voor geweest bij velen, voor het geluk kwam.

Waarom verspilt u uw tijd met televisie marathons en langdurige Facebook sessies?

Waarom ren je naar de bar op het moment dat de ex van uw beste vriend naar buiten komt?

Je moet bereid zijn om de harde beslissing te nemen.

Ben je wel bereid je ongemakkelijk te voelen?  Toch zul je je eerst onhandig te voelen, in uw gezicht afgewezen te worden. Ben je bang om te falen.

Je moet bereid zijn om aan de druk te weerstaan. Vooruitgaan betekent dat je moet bereid zijn om die dingen te doen wat nodig is voor jou om te groeien.

Hoe vaak keek je naar je leven en zei je: man, wist ik, maar wat ik nu weet, dan zou mijn leven nu helemaal anders zijn.

Dus is het niet mogelijk denk je om je leven te veranderen, omdat het te laat zou zijn. Maar als je doordenkt op wat je anders zou doen kun je daar nu ook mee beginnen.

Nou, wat denk je dat de enige manier voor u is om kennis en bewustwording op te bouwen?

Dat is om dingen te doen die je nog niet geprobeerd hebt om te proberen. Om de dingen te doen die je niet eerder hebt gedaan.

Om dingen die je nog niet geproduceerd hebt om die te creëren, om te gaan naar plaatsen die je nog niet eerder hebt verkend te reizen.

Dit is hoe groeien werkt.

Dat is hoe je de persoon wordt die waardig is van het zitten in de bergen met hun favoriete drankje.

Het leven zul je je belonen met die ervaringen nadat je het werk doet om dat te verkrijgen.

Er is een echte prijs voor het succes. Het leven verzamelt de betalingen. Laat me je iets vertellen. Het leven hoeft geen betalingsplannen te accepteren.

Het leven maakt dat je niet krijgt door het ervaren van gemis aan dingen die je nog niet hebt verdiend. Uw offer moet vooraf en volledig betaald worden. Dat is de enige manier waarop je de dingen in het leven kunt bereiken die je wilt bereiken. Als je wilt vrij worden van de narcist, ga je voor die vrijheid moeten vechten.

Dus, ik raad je aan met beginnen te betalen met uw ongemak. (dingen die je lichtjes uitdagen, maar toch mogelijk zijn) Er zijn enkele stappen mogelijk om nu te toen om je te bevrijden van de narcist.

Ik raad je aan dat u begint met het maken van die gesprekken, die oefeningen, het gebruik van die technieken die kunnen helpen bij je transformatie, te luisteren naar hypnotische relaxatie.

Ontspanning in je geest zal nodig zijn. Dit kun je verkrijgen door mindfulness, yoga, autogene training, NLP, relaxatieoefeningen, zelfhypnose.

Verlichting voor het trauma van narcisme krijg je door de quantum techniek.

Dan pas ga je beginnen met evolueren in de richting van de persoon die je wilt worden wanneer je uit de comfortzone komt van slachtoffer van de narcist.

Je begint het beoefenen van vriendelijkheid en mededogen in plaats van jaloezie en hebzucht. Maar ook zelfliefde.  Dat je je confronteert met wat je lichtjes bang maakt.

Dat je jezelf een beetje onder druk zet om resultaten te behalen en zo je discipline ontwikkelt.

Dat je harder over narcisme gaat studeren. Dat je de lat hoger zal leggen.

Dat je je huiswerk maakt zoals 70 keer opschrijven: ondanks dat ik misbruikt ben door een narcist toch hou ik van mezelf, en respecteer me zelf en zal zelfvertrouwen ontwikkelen.

Als je dat huiswerk gemaakt hebt, stuur het me naar mijn e-mail en laat me weten welke invloed dat op jou had.

Dat je begint vroeg wakker worden, zelfs als je geen ochtendmens bent en aan je programma van persoonlijke ontwikkeling werkt.

Dat je stopt met zaken uit te stellen die belangrijk voor jou zijn.  Dat je begint met het doen van de dingen waarvan je weet dat het goed voelt voor jouw hart.

Dat je begint met het doen van die zaken die je al een lange tijd geleden had moeten doen, zodat u kunt beginnen met de ervaringen en de kennis die u nodig hebt om succes op te bouwen. Dat is wat ik voorstel om te doen. Als je nog moet scheiden van je narcist, begin dan met alles goed voor te bereiden.

Lees dit artikel niet om gewoon te leren.

Lees dit als een directe teken, een directe boodschap dat leven geeft aan jou om je wakker te maken, om u te helpen uw eigen grootheid en sterkte te erkennen en dit van je kinderen.

Het is tijd.

Het is tijd voor u om u uit uw comfortzone als slachtoffer van een narcist te krijgen.

Het is tijd voor u om te beginnen weer te dromen.

Het is tijd voor u om te beginnen na te gaan wat er altijd al was voor jou en waarom je dat veel te lang hebt genegeerd.

Ik beloof je als je jezelf duwt in je “on”comfortzone je vrienden zullen het merken, je collega’s zullen dat noteren, uw gezin zal er kennis van nemen.

Het leven zal daarvan kennis nemen en het leven zal beginnen met je een back-up en een follow-up te geven. Misschien zal de narcist er niet van houden als je begint te leven. Maar wees niet bang. Overwin je angst.

Het leven zal beginnen om u en de deuren openen die u zullen ondersteunen waardoor u kennis zult maken met mensen die je zullen meenemen naar een volgend niveau.

comfortzone slachtoffer van een narcist
Narp Silver

Maar je moet zelf de eerste stap zetten.

Zet die stap om u te bevrijden uit de gevangenis van de narcist en de narcistische cultuur.

Zet die stap om weerstand en veerkracht te ontwikkelen en zie hoe uw leven explodeert in grootheid, nieuwe levels van het spel ontvouwen voor u.

Kijk hoe je ontwikkelt tot de persoon die je altijd al wilde worden.

Dit staat u allemaal te wachten als u buiten uw comfortzone komt. Ga ervoor.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop meer info

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees