De vriendjes van de narcist.

Uw comfort zone is je vijand, en de vriend van de narcist.

De belangrijkste ironie die ik kan bedenken is dat wanneer je een leven hebt dat probeert binnen de comfort zone te blijven, dat het leven je meer en meer ongemak zal sturen.

Het is waar. Het leven zal je meer en meer problemen sturen.

Het leven zal stenen naar je gooien. Het zal ervoor zorgen dat je weerstand ontmoeten, strijd moet voeren tegen problemen. Daarom dat ik niet zo goed begrijp dat mensen in die zone willen blijven, het is het grootste risico dat ze lopen daar, terwijl ze denken comfortabel te zitten.

In plaats te willen groeien en een aantal nieuwe vaardigheden te willen leren om te komen tot een hogere kennis en wijsheid en weerstand en veerkracht te ontwikkelen tegenover de narcist willen de meeste mensen niet hun beperkingen aanpakken en verder gaan met te blijven worstelen.

Luister, je bent hier niet op deze planeet om van een ​​martini op het strand te genieten en zomaar een 10 te krijgen.

U bent hier om te groeien, en als je je niet ongemakkelijk voelt, zal het leven je genoeg redenen geven om u uit uw comfort zone te halen.

Soms kan het leven immers tragisch verlopen.

Dus je hebt één van de twee opties,

Hetzij u verbindt uzelf tot een constante groei en krijgt een ongemakkelijk gevoel van uw eigen beweging en je wordt de meester van je eigen lot of u overhandigt de sleutels, en je laat het leven gebeuren door gebrek.

Het ene pad leidt tot succes, en de andere weg leidt tot constant worstelen en pijn. Het is jouw keuze.

Je denkt dat als iemand een narcist verlaat dat hij/zij daar comfortabel over voelt?

Je kunt geen goede opvoeding aan je kinderen geven terwijl je slaapt hé.

Als je iets wilt bereiken moet je eerst presteren.(van therapie volgen, NLP technieken toepassen, een forum stop narcisten volgen, artikels lezen enz.)

Sommigen denken dat het een kwestie van geluk is, als de leegte verdwijnt, de pijn verdwijnt maar er zijn jaren aan voorbereiding voor geweest bij velen, voor het geluk kwam.

Waarom verspilt u uw tijd  met televisie marathons en langdurige Facebook sessies?

Waarom ren je naar de bar op het moment dat de ex van uw beste vriend naar buiten komt?

Je moet bereid zijn om de harde beslissing te nemen.

Je moet bereid zijn je ongemakkelijk te voelen,onhandig te voelen, in uw gezicht afgewezen te worden, om te falen, om aan de druk te weerstaan, je moet bereid zijn om die dingen te doen wat nodig is voor jou om te groeien.

Hoe vaak keek je naar je leven en zei je : man, wist ik maar wat ik nu weet, dan zou mijn leven nu helemaal anders zijn.

Dus is het niet mogelijk denk je om je leven te veranderen om dat het te laat zou zijn. Maar als je doordenkt op wat je anders zou doen kun je daar nu ook mee beginnen.

Download nu dit deel van de audioversie en beluister dit artikel met als titel ” De vriendjes van de narcist. ” herhaaldelijk en aandachtig.

Nou, wat denk je dat de enige manier voor u is om kennis en bewustwording op te bouwen?

Dat is om dingen te doen die je nog niet geprobeerd hebt om te proberen. Om de dingen te doen die je niet eerder hebt gedaan.

Om dingen die je nog niet geproduceerd hebt om die te creëren,  om te gaan naar plaatsen die je nog niet eerder hebt verkend te reizen.

Dit is hoe groeien werkt.

Dat is hoe je de persoon wordt die waardig is van het zitten in de bergen met hun favoriete drankje.

Het leven zal je belonen met die ervaringen nadat je het werk doet om dat te verkrijgen.

Er is een echte prijs voor het succes en het leven verzamelt de betalingen en laat me je iets vertellen. Het leven heeft geen betaling plannen te accepteren.

Het leven maakt dat je niet krijgt met het ervaren van dingen die je nog niet hebt verdiend. Uw offer moet vooraf en volledig betaald worden en dat is de enige manier waarop je de dingen in het leven kunt bereiken die je wilt bereiken.

Dus, ik raad je aan met beginnen te betalen met uw ongemak. (dingen die je lichtjes uitdagen, maar toch mogelijk zijn)

Ik raad je aan dat u begint met het maken van die gesprekken, die oefeningen, het gebruik van die technieken die kunnen helpen bij je transformatie, te luisteren naar hypnotische relaxatie.

Dan pas ga je beginnen met evolueren in de richting van de persoon die je wilt worden.  Je begint het beoefenen van vriendelijkheid en mededogen in plaats van jaloezie en hebzucht. Dat je je confronteert met wat je lichtjes bang maakt.

Dat je jezelf een beetje onder druk zet om resultaten te behalen en zo je discipline ontwikkelt.

Dat je harder over narcisme gaat studeren. Dat je de lat hoger zal leggen.

Dat je je huiswerk maakt zoals 70 keer opschrijven : ondanks dat ik misbruikt ben door een narcist toch hou ik van mezelf, en respecteer me zelf en zal zelfvertrouwen ontwikkelen.

Als je dat huiswerk gemaakt hebt, stuur het me naar mijn email : persynjohan@gmail.com en laat me weten welke invloed dat op jou had.

Dat je begint vroeg wakker worden, zelfs als je geen ochtendmens bent en aan je programma van persoonlijke ontwikkeling werkt.

Dat je stopt met zaken uit te stellen die belangrijk voor jou zijn.  Dat je begint met het doen van de dingen waarvan je weet dat het goed voelt voor jouw hart.

Dat je begint met het doen van die zaken die je al een lange tijd geleden had moeten doen, zodat u kunt beginnen met de ervaringen en de kennis die u nodig hebt om succes op te bouwen. Dat is wat ik voorstel om te doen.

Lees dit artikel niet om gewoon te leren.

Lees dit als  een directe teken, een directe boodschap dat leven geeft aan jou om je wakker te maken, om u te helpen uw eigen grootheid en sterkte te erkennen.

Het is tijd.

Het is tijd voor u om u uit uw comfortzone te krijgen en in uw oncomfortzone.

Het is tijd voor u om te beginnen weer te dromen.

Het is tijd voor u om te beginnen na te gaan wat er altijd al was voor jou en waarom je dat veel te lang hebt genegeerd.

Ik beloof je als je jezelf duwt in je “on”comfort- zone je vrienden zullen het merken, je collega’s zullen dat noteren, uw gezin zal er kennis van nemen.

Het leven zal daarvan kennis nemen en het leven zal beginnen met  je een back-up en een follow-up te geven.

Het leven zal beginnen om u en de deuren openen die u zullen ondersteunen waardoor u kennis zult maken met mensen die je zullen meenemen naar een volgend niveau.

Maar je moet zelf de eerste stap zetten.

Zet die stap om u te bevrijden uit de gevangenis van de narcist en de narcistische cultuur.

Zet die stap om weerstand en veerkracht te ontwikkelen en zie hoe uw leven explodeert in grootheid, nieuwe levels van het spel ontvouwen voor u.

Kijk hoe  je ontwikkelt tot de persoon die je altijd al wilde worden.

Dit staat u allemaal te wachten als u buiten uw comfort zone komt. Ga ervoor.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Johan Persyn

Download nu dit deel van de audioversie en beluister dit artikel met als titel “De vriendjes van de narcist. ” herhaaldelijk en aandachtig.

Aanverwante artikelen

Vechten voor je scheiding, schipbreuk geslaagd een aanpak voor postrelationele rouw

Je wordt weer gelukkig positief scheiden. zet je leven weer op de rit

De eerste 100 weken na je scheiding openhartig, aangrijpend en herkenbaar: 21 vrouwen vertellen

Razernij Stephen King

Goede keuze met een NPD maken

Vuur en woede in het Witte Huis van Trump

 

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.