foto bij post van narcisme.blog VKoN

Een geleide hypnotische beeld meditatie is een zelfhulp of therapeutische interventie waarbij een persoon gesuggereerde dingen visualiseert. Bovendien kan hij/zij zich voorstellen om fysiologische en psychologische genezing te creëren.

Dit is dan ook de minst dure, veiligste en vaak meest effectieve manier om de meeste ziekten op te lossen.

Nu kunt u leren hoe u uzelf kunt genezen met behulp van audio met geleide beelden! Misschien is de beste en snelste manier om inzicht te krijgen in diepe ontspanning, door even de tijd te nemen voor een korte meditatie. Bovendien kun je het resultaat zelf ervaren met behulp van geleide beelden.

Luister naar een voorbeeld van een opgenomen geleide beeldervaring op een rustige plek waar je een paar minuten niet wordt gestoord. Jouw ervaring is de beste leraar.

Waarom hypnotische beeld meditatie werkt?

De gedachten die door je geest gaan, creëren interne beelden. Voor je lichaam en zenuwstelsel, zijn die interne beelden niet te onderscheiden van de feitelijke fysieke realiteit.

Creëer een positief innerlijk beeld van je lichaam, gezondheid of prestatie, en de diepere niveaus van je geest (onderbewustzijn) laten het gemakkelijker uitkomen als je de juiste actie onderneemt!

Hier is een voorbeeld van hoe hypnotische beeld meditatie u kunnen helpen om normaal onvrijwillige processen te beheersen.

Zeg tegen jezelf: “kwijl!” U kunt het niet – de verlossingsdaad is niet bewust.

Je innerlijke beelden hebben invloed op al je gedragingen. Je gedachten, je emoties, tot en met het gedrag van de cellen van je lichaam worden beïnvloed door hypnotische beeld meditatie. Dat beïnvloedt ook het gedrag van je lichaam als geheel.

Het proces van het zorgvuldig beheersen en sturen van je gedachten was het geheim van de meeste helende tradities. Hypnotische beeld meditatie voor prestaties worden onder andere door de meeste topsporters, artiesten en creatieve professionals gebruikt.

 

 

 

 

 

Zie ook

Vragen, commentaren of suggesties. We horen het graag.

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!