Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Wat een narcist nooit doet? Ze zullen je nooit vergeven. +video

Voor een zwartwitte geest kunnen ze nooit vergeven, of onverschillig zijn … het is ofwel haat of behoefte (geen liefde).

Wat als ze echt getraumatiseerd zijn of dat ze klasse A klootzakken zijn?

Ze zullen nooit groeien, ze zullen een leven lang niet evolueren of ontwikkelen … niet leren van hun fouten en zullen ze keer op keer deze fouten herhalen …

Een fout niet toegeven is een grotere fout. Als je je een God voelt, waarom wil je dan in godsnaam genezen. Ze willen niet ophouden narcistisch te zijn. Ze komen nooit meer terug in je leven nadat ze van je af zijn. (dank verdomme)

Ze zullen nooit dankbaar zijn, omdat ze anderen consumeren in plaats van te investeren in relaties. Wat je zoekt, zit in jezelf. Ze kunnen nooit een relatie opgeven of verdragen.

Wat zal een narcist nooit doen
@zelfzorgHelp

Vooral als je ziek bent, kunnen ze niet voor je zorgen. 

Ze voelen zich 99% verontwaardigd. Ze kunnen nooit stoppen met liegen. Jezus genas de blinden, wekte de doden, maar ik ben niet zeker van de boze geesten. Terug naar de vraag:

Wat zal een narcist nooit doen?

Ze zullen nooit vreugde in je leven brengen, maar niet als tijdelijk, omdat je je niet bewust bent, en dat leidt tot het antwoord: ‘Ze zullen je nooit de kans geven om je voor te bereiden op de oorlog die ze tegen je hebben gevoerd. Ze handelen altijd verraderlijk of perfide.”

Het ding dat ze nooit kunnen doen, is waardig zijn en een gevecht winnen met eer en ridderlijkheid. Je zou nooit een gelukkig leven met hen kunnen hebben, hoe hard je ook probeerde, terwijl je bezig was hun leven zo 100% goed te maken, waren ze te druk bezig met het maken van een hel in het je leven. 

Wat mijn ex me had aangedaan was als een dagelijkse nachtmerrie. Die nachtmerrie zal me nooit helemaal verlaten. Dat monster dat ik uiteindelijk zag was alsof de duivel me zijn zoon had gestuurd.

De schade was de berekendste kwaadaardige mishandeling die ik ooit ben tegengekomen. Ik gaf hem het voordeel van de twijfel om mijn leven voor de laatste keer in stukken te breken. Het was een langzame en ontmenselijkende zielsverkrachting vanaf dag 1. Red jezelf van hem of haar. Onthoud dat je zoveel beter verdient.

Tot slot

Het is mijn diepste wens dat je kunt voelen wat ik vandaag met je deel. Ik weet dat er velen van jullie in onze privégroep zijn die deze diepgaande verschuivingen in je leven hebben ervaren. Alle links voor je emotionele groei vind je in het menu. Ik weet ook dat er velen van jullie zijn die diep in de strijd zijn met narcisten of de wonden en trauma’s die voortvloeien uit narcistische relaties.

Weet alsjeblieft dat er hoop voor je is – meer dan hoop.

Je ziel kent zijn bestemming van liefde, goedkeuring, veiligheid en overleving – en spoort je aan om naar binnen te keren en jezelf te bevrijden zodat het deze ware bestemming kan ontvouwen, de ware essentie van wie je bent geboren om te zijn.

Ik weet in elke cel van mijn Wezen dat het niet de bedoeling is dat we lijden, vast blijven zitten en gewoon proberen te “overleven” wat ons is overkomen. Daarom ben ik zo enthousiast dat ik echte middelen en oplossingen kan en zal bieden om je te helpen jezelf vrij te maken om echt te gedijen.

Ik zou je graag willen uitnodigen, als je nog geen toegang hebt tot mijn innerlijke transformatiebronnen, om te kijken in ons menu zodat dit proces voor je start. Wat je zult ervaren in deze volledig gratis bronnen (er is absoluut geen verplichting om iets te kopen!) zal duidelijkheid, antwoorden en opluchting zijn.

Als je klaar bent om het diepe innerlijke werkelijk krachtige werk te doen van het loslaten van trauma en het herprogrammeren van je innerlijke leven en liefdescodes, dan kan ik het Engelstalige NARP niet genoeg voor je aanbevelen.

Je snelle, krachtige genezingsreis kan vandaag beginnen!

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te lezen en te beantwoorden.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma
knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees