Categorieën
Juridisch Recent

Tip van een top-advocaat! “Neem de controle over!”

Neem de controle over uw onderhandelingen met een narcist.

Met top 1% advocaat

Onderhandelingsstrateeg en best-selling auteur, Rebecca Zung.

KLIK HIER OM AAN TE SLUITEN BIJ REBECCA’S GRATIS WEBINAR: “3 GEHEIMEN DAT JE MOET KENNEN OM MET EEN NARCISSIST TE COMMUNICEREN.” (tip van een top-advocaat)

ONDERHANDELEN ZOALS JIJ VAN BELANG BENT” is de titel van één van haar boeken

Zijn gewicht in goud waard! ‘ ‘ – Robert Shapiro, Esq. American Civil Litigator, medeoprichter van Legal Zoom.
Wat als u wist dat u in onderhandeling zou kunnen krijgen wat u wilt? Wat als je wist dat je je krachtig, zelfverzekerd en controle over het hele proces kon voelen? 

Top 1% advocaat, auteur en media-persoonlijkheid Rebecca Zung deelt haar beproefde methode voor het succesvol onderhandelen over alles in haar nieuwste boek.

Neem je leven in eigen handen!”  is een tip van een top-advocaat.

eer van Rebecca’s expertise.

Waar te beginnen?

Rebecca’s scheidingsboek

Rebecca’s onderhandelingsboek

Rebecca Zung behoort tot de top 1% van advocaten in het land, door US News & World Report erkend als “Best Lawyer in America”, als “Legal Elite” door Trend Magazine, en erkend door haar collega’s en de rechterlijke macht als AV (c), bij uitstek beoordeeld in het familierecht, de hoogst mogelijke rating voor een advocaat door Martindale Hubbell.

Maar haar reis was niet altijd gemakkelijk. Getrouwd toen ze de eerste keer 19 was, had ze 3 kinderen op 23-jarige leeftijd en was toen een gescheiden alleenstaande moeder toen ze besloot terug te gaan naar de rechtenstudie.

Ze ging van een alleenstaande moeder, schoolverlater, tot een van de machtigste advocaten van het land aan het roer van een praktijk van meerdere miljoenen dollars.

Ze zet zich nu in om haar geheimen te delen en anderen in staat te stellen hun leven te leiden op het optimale niveau van succes, professioneel en persoonlijk.

Zij is de auteur van de bestsellers “Negotiate Like You MATTER: The Sure Fire Method to Step Up and Win” (voorwoord van Robert Shapiro) en “Breaking Free: A Step-by-Step Divorce Guide for Achieving Emotional, Physical, and Spiritual Freedom”, en is een gewilde belangrijke mediabijdrager.

Haar perspectieven zijn erg in trek bij televisie en print outlets, zoals ze te zien was in of op Extra, Forbes, Huffington Post, Newsweek, Time, Dr. Drew, NPR Talk Radio, Good Day New York en CBS Los Angeles.

Nu blijft Rebecca partner in “Long, Murphy & Zung” en is gevestigd in Los Angeles en Florida. Ze blijft werken via haar ongelooflijke on-demand-programma’s zoals S.LA.Y.

“Uw onderhandeling met een narcist” en “de scheiding Delete-Alt-Control” Masterclasse is een tip van een top-advocaat.

Ze is ook de gastheer van de populaire show “Negotiate Your Best Life” en is beschikbaar op YouTube en als een Top Podcast, en is ook een frequente keynote-spreker.

BREAKING FREE: Een stap-voor-stap gids voor een echtscheiding voor het bereiken van emotionele, fysieke en spirituele vrijheid – is een video tip van een top-advocaat.

Echtscheidingsautoriteit Rebecca Zung’s baanbrekende boek Breaking Free: A Step-by-Step Divorce Guide to Emotional, Physical and Spiritual Freedom, biedt lezers met een ongelukkig huwelijk de informatie, inspiratie en ondersteuning die ze nodig hebben om hun relaties te beëindigen en nieuwe, gelukkigere te creëren, meer lonende toekomst voor zichzelf.

Tot Slot

Als een Thriver – Bloeier wil ik dat je jezelf op de eerste plaats zet en ik weet dat velen van jullie rondrennen en je probeert Superwoman en Superman te zijn voor je kinderen en je familie en je vrienden of wat dan ook, maar ik wil je eraan herinneren om aardig voor jezelf. En ik wil dat je de verwachtingen of de verplichtingen die je misschien voelt, laat varen.

Ik zeg je, de corona-crisis en klimaatcrisis heeft ons zoveel geleerd.

Het is een van die periodes geweest. Sommigen zeggen: “Vanaf nu maak ik andere keuzes. Ik ga sommige van de mensen die ik vroeger zag, niet echt zien. ik ga niet. Ik zal in de buurt zijn van mensen die mij vieren en eren, “omdat ze heeft geleerd zichzelf te vieren.

En ik denk echt dat velen van ons zich in deze periode hebben gerealiseerd/ of nog zullen wie onze vriend is en wie niet, en het gaat er niet om in alles hetzelfde te zijn, maar het gaat er echt om de intentie te zetten om nu een liefdevol hart voor jezelf en anderen te hebben in al je bijeenkomsten en als er mensen zijn waar je het gewoon niet mee eens bent of die kleinerende of gemeen of veroordelend waren, ga dan niet.

Wees lief voor jezelf. Wees bij mensen die van je houden, die aardig en fatsoenlijk zijn. Ik vind dat echt belangrijk. En als je je plannen in de toekomst moet wijzigen, wil ik je echt helpen om je toestemming te geven om je niet schuldig te voelen.

Bekijk ook het menu.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren