Problemen tijdens transformatie van narcistisch misbruik toegelicht!

Ik weet dat dit artikel je zal helpen enkele van de veelvoorkomende problemen tijdens transformatie die mensen ervaren tijdens het uitvoeren van herstel na narcistisch misbruik.

Laten we aan de slag gaan en samen de voorkomendste problemen doornemen.

Een van de problemen tijdens transformatie is dat mensen het moeilijk vinden om wakker te blijven tijdens de beeldmeditaties.

De reden waarom je je suf voelt tijdens Quanta Freedom Healing werk is omdat je een genezingsruimte binnengaat. Dan gaan je hersenen in de theta-hersengolf, met als bedoeling je hersengolf helemaal te vertragen ​​om toegang te krijgen tot je innerlijke onbewuste programma’s.

Over het algemeen moeten we in een diepe meditatie zijn om toegang te krijgen tot deze staat, en dat is ook de hersengolf waar we in zijn net voordat we in slaap vallen en net voordat we wakker worden. Het is er een niveau hoger dan de delta-hersengolf die gaat over bewusteloos zijn in de slaaptoestand.


In Theta hersengolf kunnen we contact maken met oneindige wijsheid.

WNA in theta hersengolf opnieuw bedraden en alle soorten diepgaand werk doen waar we gewoon geen toegang toe hebben in Beta (onze bewuste) hersengolf, dus we moeten in deze golf zijn, maar totdat je eraan went om erin te zijn en alert te blijven en als je wakker bent, heb je het gevoel dat je wilt gaan slapen.


Vooral als je moe bent, en dit is gebruikelijk voor narcistisch misbruikte mensen die bijnierinsufficiëntie hebben door narcistisch misbruik.

Merk ook op dat onze ego-afweer, de delen van onszelf dat ons pijn lichaam is zelfs wil vermijden om onze innerlijke wonden te helen en dit kan controleren door naar slaap te gaan slaap.

Ik raad je ten zeerste aan deze dingen te doen om jezelf vanaf het begin te trainen om wakker te blijven om problemen tijdens transformatie te vermijden.

Door als u dat doet, zult u merken dat het gemakkelijker en gemakkelijker wordt om wakker en alert te blijven tijdens theta hersengolf meditatie. Sta op wanneer u uw healing-shifts uitvoert wanneer u het gevoel heeft dat u gevaar loopt in slaap vallen. Maak tekeningen terwijl u de meditatie doet in je journaal.

Teken enkele plaatjes en symbolen en dingen over je genezing.

Blijf actief genoeg zodat u wakker kunt blijven.

Rechtop zitten is een veel betere keuze dan plat liggen. De visualisatie theta meditatie is een goede voorbereiding omdat je de beelden kunt volgen. Door die visualisatie enkele keren te doen oefen je jezelf om wakker te blijven als je naar MP3 modules van NARP luistert, ook als je protocollen van quanta healing uitvoert bij jezelf nadat je die goed kent.

Een van de problemen tijdens transformatie is dat je je helemaal uitgeput voelt na een genezingssessie voor narcistisch misbruik.

Als we in traumatische overlevingsprogramma’s hebben geweest, kost het ongelooflijk om ze te overleven en ons leven ondanks hen gaande te houden.

Dit kan voor ons normaal lijken als we deze programma’s uitvoeren. Er zijn er zoveel in
bestaan ​​van ons hele leven. Misschien hadden we al die overlevingsprogramma’s toen we werden geboren.

Maar als we deze loslaten met Quanta Freedom Healing, ons innerlijke wezen erkent dat het nu uit hoge alertheid kan komen en kan ontspannen, omdat het eindelijk veilig is. Stel je een metafoor voor van een jager die uit de jungle komt waar wilde dieren waren, terug naar het heiligdom van zijn grot.

Dit is de reden waarom u na grote verschuivingen zo uitgeput kunt voelen dat je nauwelijks meer kunt bewegen. Je innerlijke wezen weet dat het eindelijk veilig is om te rusten.

Wees geduldig met jezelf.

Besef je dat dit een moeilijke tijd in je leven zal worden. Sta jezelf toe om te rouwen om de verliezen die je hebt geleden.

Als je je zo voelt, zorg dan voor voldoende slaap, gezonde voeding en hydratatie, en het gevoel gaat voorbij en je voelt je beter dan ooit als deze nieuwe gezonder wordende persoon. Leer ook ademhalingstechnieken om uw gezondheid te verstevigen. En doe aan sport door bij een club te horen.

Breng tijd door met anderen. Ga zo vaak mogelijk naar een gebedshuis, boekenclub, sportles of andere bijeenkomsten.

Blijf uit de buurt van negatieve coping-acties. Deze omvatten het gebruik van drugs of alcohol, werkverslaving, gewelddadig gedrag en boze intimidatie van anderen. Deze lijken misschien te helpen door snelle verlichting te bieden. Maar ze verergeren de ziekte en maken het herstel moeilijker.

Raak betrokken bij andere mensen. Doe vrijwilligerswerk om te helpen bij het Rode Kruis of andere liefdadigheidsorganisaties. Anderen helpen kan je een gevoel van doel geven.

Meer tools voor je transformatie vind je hier!

Laten we het nu hebben over blokkades die kunnen optreden in uw genezingsverschuivingen als één van de problemen tijdens transformatie.

Het komt voor dat mensen moeite hebben om verbinding te maken met hun innerlijke wezen of om in het licht binnen te laten of ze kunnen een blokkering hebben met een ander deel van de Quanta Freedom Healing-proces.

Ik wil dat je begrijpt dat het geen zin heeft om te blijven worstelen met een onderdeel van het Quanta Freedom Healing-proces als het geblokkeerd, frustrerend of gewoon niet werkt. U kunt het beste module 1 gebruiken om de pijn op te sporen, de pijn te bevragen, de pijn te containen, de pijn in het universum weg te sturen en uw lichaam de vraag te stellen om u de trauma’s te laten zien over ‘niet in staat zijn om verbinding te maken met mijn innerlijke wezen’, ‘ik kan de pijnplaats niet vinden ‘, of wat de blokkade ook is.

Je voelt ergens in je lichaam oplichten waar deze dichte energie is.

Laad dan die beledigende trauma’s op en verschuif ze naar het universum – zelfs als u helemaal geen informatie over hen ontvangt. Dat zal u een veel vloeiender deel van het proces geven dan vroeger.

Deze blokkades kunnen gewoon zijn, en ik zou graag willen dat je dat weet als je dat doet. Richt je op hen en werk eraan, en word er vrij van, je verschuivingen zullen op die manier zo veel organischer en gemakkelijker zijn.

Een ander veel voorkomend probleem kan zijn dat u moeite heeft om verbinding te maken met uw emoties.

Wat alle blokken betreft, zou ik ten zeerste aanbevelen met module 1 of de module voor het stellen van doelen te werken om de trauma’s in uw lichaam aan te pakken waarmee u geen verbinding kunt maken. Met module 1 zul je het kunnen.

U kunt zich ook richten op de angst om uw emoties te voelen in het werk van Module 1.

Je kan gebruikmaken van de module voor het stellen van doelen om het doel te stellen ‘accepteren en voelen van mijn emoties, onvoorwaardelijk met liefde, veiligheid en gemak, het maakt niet uit wat ze zijn’ en alle weerstand daartegen wegnemen.

Wanneer je de bedoeling hebt om je eigen partner te worden, en je beseft dat dit de weg naar huis is, is je emancipatie, vrijheid en het ongelooflijke Ware Leven een grote prioriteit waaraan je zult werken om je emoties te verbinden. Al is het vechten, de prijzen zijn fantastisch als je het doet.

Het zal je hele leven onbeschrijflijk veranderen.

NARP

Een ander veel voorkomend probleem is dit: mensen kunnen hun ervaringen in hun verbeelding gewoon verzinnen.

Bij het visualiseren heb je het gevoel dat je iets verzint. Dus wat als je echte vraag deze is: “Waarom zou ik dat verzinnen?”
Het is zo belangrijk om te begrijpen dat verbeeldingskracht en intuïtie heel diep verbonden zijn.

Weet alsjeblieft dat de details van wat ons in het verleden is overkomen niet zo belangrijk zijn. Wat belangrijk is, is de dichte energie in ons lichaam te voelen. Het maakt niet uit wat het is, hoe het daar terechtkwam en wie het daar plaatste, en om het op te eisen, laad het op, en laat het los.

Onze intuïtie en verbeeldingskracht zijn gewoon hulpmiddelen waarmee we dit kunnen doen. Zo ja voel dit als echt – dan is het doel bereikt. We hebben een verschuiving gehad als gevolg van het trauma loslaten dat we kunnen voelen dat emotionele energie heeft. We hebben dat trauma in het licht binnengebracht van ons Ware Zelf. Dat geneest ook heel wat cognitief.

Mensen kunnen zich hier ook echt aan vast voelen zitten, aan de pijn als één van de problemen tijdens transformatie.

Ze voelen zich zo fysiek ongemakkelijk en met pijn in hun lichaam dat ze zich niet kunnen concentreren op het innerlijke genezingswerk. Dit is wat ik deel met mensen die aan chronische pijn lijden – benader dat met de doelstellingsmodule.

De fysieke pijn van de chronische aandoening, of wat het ook in hun lichaam aan pijn veroorzaakt … omdat ons lichaam daar het meeste trauma vasthoudt. Het is het deel van ons dat het meest onze aandacht probeert te trekken, en als de emoties dat niet kunnen, dan is het de fysiek die dat doet.

Chronische pijn!

Dus wat je hiermee kunt doen, is de chronische pijn meenemen naar Module 1 of het Doel Module instellen en er volledig op focussen om het te vinden, laad het op en laat het los en vervang het met het Licht en je zult zien dat het allemaal verbonden is met wat je wenst dat genezen wordt, inclusief het trauma van misbruik.

Ook dan kan die pijn beginnen te verminderen, zodat je toegang hebt tot andere delen van jezelf die genezing vereisen. Als je geen specifieke ‘berichten’ of ‘leeftijd’ ontvangt, is dat prima … wees gewoon met het ongemak in uw lichaam, en maak verbinding met dat deel van je en voel het. Weet dit alstublieft – er is geen vereiste om te begrijpen ‘waar ons trauma over gaat’.

Het enige wat we hoeven te doen is voelen en pas er Quanta Freedom Healing op toe om het te verwijderen uit ons energieveld.

Mensen zeggen dit als een van hun voorkomendste problemen: wanneer ze proberen de leeftijd van een innerlijke deel van mij te bepalen raken ze in de war.
Als u verbinding maakt met de leeftijd, als er meerdere leeftijden ‘opkomen’, ga dan voor de jongste leeftijd.

Je kunt een tweerichtingsgesprek voeren met je onderbewustzijn!

Dus als je voelt dat je toen klein was, en vraag uzelf dan af: “Hoe oud was ik toen ik zo klein was?” Als je ook andere leeftijden krijgt, gebruik dan ‘Oud’, wat betekent dat het al in je DNA zat toen je werd geboren, en ja daar waren herhalingen op je tijdlijn, maar we willen de oorsprong krijgen.

Onze onopgeloste trauma’s verschijnen altijd weer- en daarom zullen ze ook meerdere keren verschijnen in de toekomstige generaties. Wanneer je bij het deel van het genezende gedeelte komt, als je het ‘Zijn’ ziet, wie zal kom opdagen voor de genezing, je kunt allerlei vorige zelven en tijdperken zien.

U hoeft hier niet specifiek over te worden, u voelt misschien gewoon het aantal wezens dat
naar bovenkomen. Zelfs dit hoeft niet specifiek te zijn om uw trauma te verschuiven en te genezen.
Het komt erop neer dat het verkrijgen van informatie over de leeftijd interessant is, maar op geen enkele manier is het nodig om je genezingsverschuiving te ontvangen.

Een ander ding dat mensen kan blijven haken, is dit: het pijnlijke verhaal trekt me in en ik raak erin verstrikt.

Uw genezing ligt niet in het onderzoeken van informatie over wat er met u is gebeurd,
net zo min als bij het delen van deze pijnlijke oorlogsverhalen met anderen.

Natuurlijk, is dit in eerste instantie contra-intuïtief voor alles wat ons is verteld, maar weet het alsjeblieft dat je hierin kunt blijven vastzitten. We voelen ons daardoor slechter en niet beter.

Omdat, als we dit doen, we onszelf gewoon opnieuw traumatiseren, ons slachtofferschap dieper versterken en niet de genezingsverschuiving in ons cellulaire wezen en dna krijgen dat ons diep in onze kern zal veranderen om beter te worden.

Als je het verhaal uitspuwt, word je zelfs verslaafd aan de chemicaliën van trauma dat voor onbepaalde tijd door uw lichaam stroomt.

Het zal het ook bijna onmogelijk maken voor je om weg te breken en weg te blijven van de bron van het trauma, namelijk de narcist waar je lichaam dan de klap van krijgt.

Stop het herkauwen van het verleden!

Elk moment breng je door met herkauwen en herbeleven van het verleden en doe je niet aan het Quanta Freedom Healing-proces in elk moduleformaat, hoe langer je jezelf onthoudt van uw eigen genezing en herstel.

Denk hier eens over na: als iemand ‘je een keer neerschoot’, en je gaat dat steeds weer tot 1000 keer herhalen dan heb je jezelf 1000 keer opnieuw geschoten met dezelfde kogel.

Je innerlijke wezen (het creatieve centrum van je hele leven) kent niet het verschil tussen een huidige gebeurtenis, een herinnering aan een gebeurtenis of de angst dat het in de toekomst gebeurt.

Wat u moet begrijpen, is dat, zoals bij alle verslavingen, het maakt niet uit hoe vaak je tijdelijk verlichting krijgt, de pijn, angst en hulpeloosheid blijven bestaan en zich blijven herhalen.

U breekt NIET uit de cyclus, geneest of wordt niet beter- en het is vanwege de grootste verslaving van allemaal, die je niet alleen kunt laten – het gefocust zijn op, het praten over en herbeleven van de narcistische pijn dat je hebt meegemaakt.

Focus op het zich losmaken!

In contrast hiermee, hoe meer u de Healing Modules binnen NARP gebruikt (effectief loslaten en genezen van uw peptideverslaving) hoe sneller en krachtiger u zult zich losmaken van deze cyclus van verslaving en uw pijn.

Als je echt moeite hebt om uit de gedachten en verhalen te blijven, kan ik dat niet genoeg aanraden om specifiek dienst te doen op module 1 of op de module voor het stellen van doelen. Richt je op het stoppen van het gedrag dat je voortdurend trekt in het verhaal van het trauma. Richt u ook op ‘mijn overactieve geest’ – de trauma’s die dat veroorzaken.

Dit zal veel helpen. Ook met de terugkerende gedachten die niet stoppen: richt je op de trauma’s verbonden met ‘die gedachte’ en dit zal je helpen een veel sneller innerlijke vrijheid te bereiken.

Een ander veel voorkomend probleem is dit: op dit moment perfect genezen willen worden.

We kunnen allerlei vreselijke voorwaardelijke verwachtingen van onszelf hebben. We mogen denken dat we alleen beminnelijk en acceptabel zijn als we genezen zijn, en daarom kunnen moeilijk voor onszelf zijn omdat we nu niet genezen zijn. We kunnen Module werk overdrijven en streven naar de finish, en dan ontdekken dat er hoe dan ook niet komen hoe hard we ernaar streven.

Heb je de achtergrond dat je hard voor jezelf was? Was je opgevoed met voorwaardelijke liefde? Als je dat bent, zou je in deze val kunnen trappen zoals ik deed. Nadat ik de tool Quanta Freedom Healing had ontdekt, wilde ik healingen doen 24/7 om vrij van trauma te worden en zo snel mogelijk mijn geweldige leven te beginnen.

Maar wat ik leerde dat er geen bestemming of eindstation is.

Ik zal nooit perfect genezen worden. Je kunt van jezelf houden, het maakt niet uit hoe veel keer je het healingwerk gedaan hebt. Hou nu toch van jezelf, hoe dan ook. Tegenwoordig vind ik het heerlijk dat ik gewoon trauma in mijn lichaam tegenkom en het blijf uitpakken wanneer nodig.

In het begin, had ik veel innerlijk werk te doen om maar te kunnen functioneren!- omdat er zoveel trauma was. Nu in mijn leven zijn er tijden dat ik helemaal geen innerlijk werk hoef te doen.

Wat samenhangend is, is dat ik voortdurend het Valse Zelf en wording loslaat voor meer en meer van mijn Ware Zelf. Het leven weerspiegelt zalig terug naar me: liefde, overvloed, vrijheid, kansen en vreugde als resultaat.

Het belangrijkste is dat waar ik ook ben dat ik mezelf liefheb en accepteer. Alles doe wat ik nu doe.

Is er een andere manier om onvoorwaardelijk te leven? Ik geloof het niet. Als je
worstelt met dit aspect van je leven en genezing wilt hebben van je trauma dan kan ik niet genoeg aanbevelen om wat Quanta Freedom Healing-shifts te doen.

Het is niet nodig om voorwaardelijke liefde te hebben en hard te zijn voor jezelf, zodat je daar vrij kunt worden van trauma. Door dit te doen, beloof ik je dat je niet sneller hoeft te genezen, je dat gewoon doet op organische manier.

Het volgende dilemma waar mensen naar vragen is dit: ik heb nu nachtmerries, wat kan ik doen?

We hebben dit in zelfzorg aangeroerd. Ik zal hier wat dieper op dit onderwerp ingaan.
Elke keer dat we dromen, en er komt iets verontrustends en pijnlijks naar boven, worden we geconfronteerd met ons eigen niet-genezen wonden.

Dan kunnen we na het nachtmerrie concentreren om in die kwetsuur te gaan en ze te genezen. Het is ons onderbewustzijn dat probeert onze aandacht te krijgen door nachtmerries.

Als je je gewoon richt op het ‘trauma van de nachtmerrie’ en het in je lichaam voelt, zul je het claimen. Laad het op, laat het los en breng het licht naar binnen om het te genezen. Zelfs als je dat niet weet waar het over ging werkt het.

Nogmaals, zoals gewoonlijk heb je de informatie erop niet nodig. Net zo, is er niets om logisch uit te werken. Er is alleen energie om te verwijderen en te vervangen door je Hogere Zelf. Door dit te doen, zullen de slechte dromen, zodra het trauma dat ze veroorzaakt, is losgelaten stoppen omdat hun boodschap en daaropvolgende genezing is volbracht.

Oké, laten we eens kijken naar deze problemen tijdens transformatie, dezelfde pijn of hetzelfde trauma lijkt elke keer dat je een module doet te blijven komen.

We zijn een ui van opgesloten trauma’s in ons lichaam.

Zodra we iets opruimen, ons onderbewustzijn gaat daarna naar het volgende trauma, vooral in het begin van ons genezingsproces.

Wij kunnen veel trauma’s hebben die verband houden met het trauma waartoe we toegang hebben in ons lichaam. Er kunnen verschillende delen zijn.

Onze grote kerndingen doen dat. Sommige dingen hebben maar één genezing nodig, anderen hebben verschillende sessies nodig.
Ik beloof je dat dit na de eerste enorme en snelle ‘opgraving’ snel verlichting volgt en dat het daarna zal vertragen. In het begin zijn er de grote prikken en ‘giftige afgifte’ die moet worden gedaan.

Als we onze mouwen opstropen en dit doen, is de verlichting aan de andere kant enorm. Dus adem gewoon in, duik in, doe veel voor jezelf en breng zoveel mogelijk tijd op de bank door of in bed om je problemen aan te pakken met veel eigenliefde.

Tussendoor warme baden, rustgevende meditatiemuziek, lekker geurende kaarsen, goede supplementen, gezonde voeding en veel water en veel innerlijk kind knuffels. Je zult snel beseffen dat dit de ongelooflijkste tijd van je leven is waar je eindelijk thuis komt en jezelf bevrijdt.

Een ander veel voorkomend probleem is dat mensen verstrikt raken in het proberen uit te zoeken of de toxische persoon wel of niet een narcist is.

Ik wil echt dat je begrijpt dat het nooit belangrijk is of de persoon een narcist is of als ze dat zijn, waar ze zich in het spectrum bevinden. Wat belangrijk is, is in ons eigen lichaam komen om onze genezing te doen, zodat we kunnen verbinding maken met onze waarden en waarheid. Dat we kunnen onze grenzen waarborgen en gezonde levens voor onszelf ontwikkelen, het maakt niet uit wat andere mensen doen, of met wie die andere mensen zijn of niet.

Wat we dan ontdekken is dat we alle aantrekkingskracht verliezen om te moeten trainen of repareren van andere mensen.

Integendeel, we accepteren dat de narcist niet wenst naar een gezond niveau van relatie te houden nog daartoe de middelen heeft.We kunnen dat ook loslaten terwijl we ieder het beste wensen.

We nemen geen verantwoordelijkheid meer voor hun leven.

Bovendien zijn we begonnen verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen leven. Dus stop alsjeblieft voorlopig met focussen op ‘wat hij of zij wel of niet is’ en maak dit allemaal over uzelf te genezen.

Ik beloof u dat alles zich net zo zal ontvouwen.
Het is zo, zo belangrijk om te begrijpen dat de sleutelfiguren in ons leven ons pijn hebben gedaan. Ze laten ons zien hoe we een bron voor onszelf kunnen zijn, het maakt niet uit wat ze doen. Dit is over ons, niet over hen, dit gaat allemaal over je evolutionaire opwaardering.

Dit verandert alles als we beseffen dat het leven ‘voor’ ons gebeurt en niet ‘door’ ons. Wat we allen hoeven te doen is het tegemoet te komen door los te laten en te evolueren voorbij ‘wat pijn doet’. We kunnen leren hoe we kunnen trouw zijn aan onszelf, het maakt niet uit wat andere mensen doen of niet doen.

Een persoonlijke verklaring!

Dus ik hoop dat dit heeft geholpen om enkele problemen tijdens transformatie te beantwoorden en je voldoende heeft gewapend om deze problemen met succes aan te pakken.
En nu we deze veelvoorkomende problemen hebben doorgenomen, wil ik dat u dit verklaart aan jezelf:

“Ik weet dat, als ik er mijn bedoeling van maak, ik alle problemen kan oplossen en mijn innerlijke wezen, leven en hogere zelf me zullen helpen mijn heelheid terug te krijgen.”

Oké, laten we verder gaan. Ik kijk er zo naar uit om het volgende met jullie te delen; Hoe het ego te overwinnen en de blokkades naar bloei te doorbreken.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees