Paranormaal contact met de narcist kun je doorbreken.

Heeft u ooit iemand in uw hoofd laten duiken, ttz je hebt aan hen obsessief gedacht en dan bellen ze u op om u te vertellen dat ze aan u hebben gedacht?

Paranormaal contact met de narcist is heel reëel en in narcistische relaties ongelooflijk krachtig. Een narcist zal met je verstrikt raken en jij met hem. Ze nemen je psychische ruimte over. U bent psychisch vernield, en het kost moeite om dat uit uw systeem te krijgen.

Door je energetische frequentie te verschuiven, ontsnap je aan het paranormaal contact met de narcist veel sneller aan.

Ik zou je graag laten zien hoe je dit moet doen en nodig je uit om volgende week de gloednieuwe Masterclass te bekijken van Melanie! Als de misbruiker geobsedeerd is door jou, onthoud dan dat het niet om liefde gaat, maar omdat ze jou missen als de bron van narcistische voorraad. (omdat ze toevallig niemand anders op dat moment hebben)

Quanta Freedom Healing

Dit kan je het gevoel geven dat je gek wordt, omdat je de narcist niet uit je hoofd kunt krijgen.

Als gevolg hiervan zul je je eigen obsessies over het misbruik, het verraad en het onrecht dat heeft plaatsgevonden moeten loslaten. Vergis je niet, de narcist krijgt op deze momenten een energieke voeding van je als je eraan denkt. Dit is waarom je je volledig opgezogen voelt van alle energie en levenskracht.

Er is echt geen vervanging voor het aanpakken van de trauma’s van psychische verstrengeling in je lichaam met het genezingssysteem Quanta Freedom Healing.

Dit geeft je de krachtigste verlichting. Als we niet op dezelfde energiefrequentie van een narcist zitten, in welke vorm dan ook, zijn er geen psychische aanvallen mogelijk. Daarom moeten we de narcist uit ons onderbewustzijn krijgen

Dat kun je doen door te zoeken op “narcisme.blog taken” en de taken te doen.

Woede van het slachtoffer na misbruik door narcisme.

Het veranderd gedrag en denken bij stoornissen: Gedragscognitieve processen.

Hoe te Praten met kinderen in een narcistische scheiding over persoonlijkheidsstoornissen.

Ben je verkeerd begrepen? Leer dan jezelf kennen.

Trauma therapie voor kinderen met oorlog-PTSS

19 Bewezen manieren om je psychische weerbaarheid te herscheppen.

over traumaherstel

Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees