Naar genezing misbruik door een narcistische moeder. Deel 2

Zou narcisme afkomstig zijn van generatiewonden en gedrag dat via onze DNA wordt meegegeven?

Ze gelooft oprecht dat we allemaal moeten proberen beter geïnformeerde keuzes te maken aan beide kanten, de dader en de misbruikte.

Deel zoveel mogelijk details over jouw ervaring met narcisme. Deel vooral over jouw inspanningen voor herstel als je kunt in de commentaren.

Per dag komen hier meer dan 1000 mooie zielen langs voor inzicht en inspiratie om oa. aan hun kinderen de opvoeding te geven die ze nodig hebben ondanks de narcist.

genezing misbruik narcistische moeder
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Je verhaal is misschien precies wat iemand nodig heeft om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën rechtstreeks in de reacties. Links naar andere berichten, video’s, enz. kunnen worden verwijderd.

Heel erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken, delen en aanmoedigen van deze gemeenschap met je eigen unieke stem.

Als je jouw verhaal wil publiceren kun je het ook e-mailen, zie de contactmogelijkheden.

Blijf je droom najagen, want de wereld heeft echt dat speciale geschenk nodig dat alleen jij hebt.

Als deze status bij je resoneert en je weet dat het tijd is om de chaos te stoppen, de mentale marteling te beëindigen en je leven te helen, dan zou ik graag willen dat je je naar onze gesloten Facebookgroep VKoN gaat. Daar kun je met gelijkgezinden elkaar ondersteunen door de werkwijze te volgen die je op onze website vindt om te herstellen van narcistisch misbruik. Alle links vind je in het menu.

Als je klaar bent om dieper te gaan en je leven nu te veranderen, bied NARP (Engelstalig) een breed scala aan effectieve  middelen en technieken  om te beschermen tegen giftige mensen.

Je hebt ook de mogelijkheid voor online therapie (Engelstalig).

Ik ben enthousiast om met u de psychologische hulpmiddelen te delen die ik en anderen hebben gebruikt om te genezen van narcistisch misbruik.

Deze vind je door de zoekfunctie te gebruiken op onze site.

Een heel belangrijke tekst is hoe je je er kunt zijn voor je innerlijke kind zodat je het kan helpen groeien en genezen naar heelheid.

Het genezen van je leven gebeurt stap per stap. Ik ben ze blij dat ik de eer heb om je te helpen in je groeiproces.

Het is zeker goed dat je afstand neemt van toxische personen en andere personen die niet gezond voor je zijn.

Het is zeer belangrijk dat je jouw emotionele kwetsuren geneest.

Weet dat als je narcisme.blog hebt gevonden dat je het geweldig doet. Ik twijfel er niet aan dat je kunt doorbreken naar  echte, vervullende en gezonde relaties die een weerspiegeling zijn van de toegewijde samenwerking met jezelf.

Het NARP forum is zo’n ongelooflijke plek om ondersteuning te krijgen.

We helpen je om je overtuigingen en trauma’s te verschuiven wat je zal helpen om je vrijheid te bezorgen.

Deze informatie is geen vervanging of behandeling voor mentale, psychologische of emotionele counseling bij een gelicentieerde zorgaanbieder en ook geen diagnose. Zie ook de disclaimers op narcisme.blog.

We raadplegen onze arts voordat wij een oefenprogramma uitvoeren.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

English Courses