Genezing van de ouder helpt jouw kinderen? Deel 1d

Genezing van de ouder helpt jouw kinderen? Deel 1d

Dit artikel is van vitaal belang voor u als u een ouder bent.

De informatie in dit artikel is van onmisbaar belang voor elke ouder, vooral voor degenen die betrokken zijn geweest bij misbruik. De meesten van ons kwamen niet van bewust ouderschap.

Onze eigen ouders kwamen niet van bewust ouderschap, of hun ouders vóór hen.

De waarheid is dat het grootste deel van de mensheid “bewusteloos” is geweest. Dat betekent dat je niet echt gelukkig en heel bent, of emotioneel rustiger. Vrede is voorwaardelijk geweest – afhankelijk van externe omstandigheden in plaats van een authentiek gevestigde innerlijke staat te zijn.

Families zijn gemodelleerd naar prestaties, overleving en vaak optredens – om ervoor te zorgen dat de familie het juiste ‘beeld’ zoveel mogelijk aan de buitenwereld toonde. Daardoor werd heel weinig tijd of energie gewijd aan innerlijke emotionele ontwikkeling.

“We zijn niet grootgebracht.  We zijn getrapt en opgestaan.”

Ik ben het daar helemaal mee eens, en het is duidelijk dat de vaak gruwelijke effecten van onbewuste volwassenen die geen gezonde relatie hebben met hun eigen Innerlijke Zelf, het rentmeesterschap krijgen om het delicate Innerlijke Zelf van een kind te ontwikkelen.

We kunnen niet langer de schade negeren die dit heeft veroorzaakt, en nog steeds veroorzaakt, en het onder het tapijt vegen.

genezing van de ouder helpt kinderen

Vluchten van onbewustzijn en misbruik.

We maken allemaal deel uit van deze cyclus.

We moeten allemaal diep begrijpen dat volwassenen die nog bestaande kinderwonden dragen, deze wonden alleen maar zullen blijven voortzetten  en voortzetten naar hun kinderen. Dit zorgt er tragisch voor dat de cyclus van misbruiker of slachtoffer wordt voortgezet.

Maar niet als we kunnen komen opdagen voor onze kinderen met geheelde volwassen emotionele centra, zullen we door gebrekkige voorbeelden de erfenis nalaten om ofwel een narcist of een mede-afhankelijk slachtoffer te worden, en de cyclus gaat verder.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken
online programma's van Melanie Tonia Evans

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees