Op weg naar genezing van misbruik door een narcistische moeder.

Het effect van NARP op Angel.

Angel realiseert haar dat haar eigen problemen vooral komen van de opvoeding die ze gekregen heeft van haar moeder. Ze beschouwde als normaal omdat ze van niet beter wist. Maar nu zoekt ze naar genezing van misbruik door een narcistische moeder.

In werkelijkheid was die opvoeding alles behalve normaal. Het is niet dat Angel zelf aan haar persoonlijkheid iets tekort komt, alle problemen die ze heeft gehad zijn terug te brengen tot de opvoeding die ze gekregen heeft van haar moeder vertelt ze.

Angel realiseert zich dat ze in elke menselijke relatie naar haar moeder op zoek is, in de hoop dat ze haar deze keer zal zien en van haar zal houden, maar het verandert altijd in gebruik, misbruik en hartverscheurend verraad.

klik op foto voor meer info

Om te beginnen heeft ze geen contact meer en heeft ze geen enkele schuldgevoel meer.

Ze mist haar moeder niet.  Haar moeder heeft recent vreselijke dingen gedaan die haar ware gelaat hebben laten zien aan de hele familie, dus ook daar heeft Angel nu  geen zorgen meer.

Angel heeft al wat trauma met betrekking tot haar verschoven met behulp van de NARP-modules want ze is dit patroon zo beu dat ze  haarzelf heeft afgesneden van alle “vrienden” die geen echte vrienden waren.

Ze is op dit moment niet op zoek naar een partner of meer vrienden, dus zij is bijna helemaal alleen op de wereld. Maar ze vindt het goed. Ze doet haarzelf niets tekort, ze is aardig voor haarzelf en ze had echt een pauze nodig.

Voor de toekomst vindt ze dat het zou goed zijn om contact te maken met een ander soort mensen, te werken aan codependentie en grenzen leggen.

Deze trauma’s zijn echter moeilijker uit te graven en toegankelijk vandaar dat genezing van misbruik door een narcistische moeder niet gemakkelijk is.

Ze zijn zo vertrouwd en ingebakken . Het is een taak om ze te zien als geen deel van jou, want ze hebben je realiteit zo lang gevormd en je weet eigenlijk niet wie je zonder bent. Toch kun je hieruit verder groeien naar waarheid en vrijheid.

Als je de NARP modules gebruikt is het op een vreemde manier hoe Melanie een liefhebbende moeder wordt die je nooit hebt gehad.

Ze moedigt je altijd aan. Ze drijft je vooruit. Je krijgt de middelen om met al je macht te groeien tot gelukkige, capabele, gezonde, sterke mensen die hun volledige potentieel leven. Kortom om een genezing van misbruik door een narcistische moeder te verkrijgen. We tonen je een echt en eerlijk voorbeeld om herstel van narcisme allemaal gemakkelijk toegankelijk te maken wanneer je het nodig hebt.

Narcisme.blog wil je er doen aan herinneren hoe het echt in elkaar zit wanneer je je hulpeloos en machteloos voelt, waar je de kracht kunt gaan halen.

Hanna wordt vrij van schuld.

Hanna verhuisde weg van haar moeder in haar vroege jaren. Hoewel ze telefonisch contact hield en haar twee keer per jaar zag.

Ze realiseerde zich pas op haar 46 dat haar moeder een ernstige NPD was. Hanna deed 10 tallen jaren aan zelfonderzoek. Ze heeft enorm hard aan haarzelf gewerkt. Toen ze 30 was had ze een diepe depressie. Ze is nu beter van haar PTSS, maar ze heeft wel MS.

Ze vindt van haarzelf dat ze een empaat is en ze kreeg jarenlang verbaal geweld te verwerken. Daarvoor nam ze echter de schuld op haarzelf.

Ze is nog nooit verliefd geweest en ze heeft geen kinderen. Toch is haar zelfbeeld sterk verbeterd. Ze heeft niet alle dingen in het leven die anderen hebben.

Toch is ze ondanks haar levenslange ziekte de meest vrije persoon die ze ooit geweest is. Dankzij inzicht in narcisme is ze vrij geworden van schuld en start ze de genezing van misbruik door een narcistische moeder.

Laura en de verwarring van het slachtoffer.

Laura heeft nu twee jaar geen contact meer met haar moeder. Ze vindt dat de meeste dingen die  over genezing van misbruik door een narcistische moeder en de ervaringen van de dochters zijn geschreven bij haar van toepassing zijn.

Toch ziet ze een voortdurende verlammende zelftwijfel bij haar. Laura vraag haar af of haar moeder een narciste is/was of dat zij het zelf verzint?  Is er echt iets aan de hand met haar of is ze gewoon aandacht aan het zoeken?

De narcistische moeder (verborgen?) doet niets specifieks om haar aan te trekken, toch is ze egoïstisch en leunde altijd zwaar op haar.

Haar moeder misbruikt haar niet op een voor de hand liggende, tastbare manier. Waarom heeft ze geen goede relatie met haar?

Misschien kent Laura het concept niet van de verborgen subtiele narcist?

Het is deze vreselijke zelftwijfel of ze al dan niet is misbruikt dat het voor Laura überhaupt zo moeilijk maakt om eruit te komen. Ze heeft immers als ieder kind  een diepe behoefte om gewaardeerd te worden door haar moeder. Die behoefte belet dus haar genezing van misbruik door een narcistische moeder.

Maar dat is zo dikwijls in strijd met haar gevoelens en met haar beslissingen. Haar moeder was soms razend op haar. Sloeg haar, huilde over haar en zei haar dat ze niet kon leven zonder haar. Nadat haar moeder had geslagen bracht ze haar vervolgens geschenken. Als ze genegenheid toonde was het enkel lof over hoe speciaal ze was.

Nu dat ze geen contact meer heeft met haar moeder vertelt ze haar broers en zussen dat Laura geestelijk ziek is.

Laura heeft nu veel twijfels over de reden waarom ze haar moeder in de steek liet. In haar kindertijd kwam haar moeder haar wel te hulp als ze iets nodig had. Maar als haar gezin niet aan de grillen van Laura’s moeder tegemoet komt is ze diep humeurig.

Haar moeder noemt haar vader dom, zielig, nutteloos, niet goed voor hen. Ze weet dat dit allemaal is gebeurd en gezegd maar weet nog steeds niet zeker of het verkeerd is.

Soms denkt ze dat ze liegt dat ze verward is en overdrijft als een dramaqueen. Deze constante twijfel aan haar eigen gedachten, gevoelens en herinneringen is wat haar verder vasthoudt aan haar moeder. Uit schuld wil Laura haar moeders redder zijn.

Overeenkomsten tussen gedrag partner en ouder.

Anna herinnert haar nog de dag waarop ze de overeenkomsten tussen haar partner en haar moeder realiseerde. Ze dacht jongens … ik heb mijn moeder 17 jaar overleefd voordat ik weg moest lopen. Nu heb ik een kind van een man die nog slechter is dan zij.

Anna is nog steeds een beetje in de war over hoe ze in deze dubbele problemen terecht is gekomen. Ze weet dat ze het nu moet oppakken en ermee omgaan nu ze 2 kinderen en 2 succesvolle bedrijven heeft die lokale moeders ondersteunen om zichzelf financieel te onderhouden.

Toch zit zijzelf niet in een levensvatbare positie om gewoon op te staan ​​en te vertrekken.

Anna is tegenwoordig erg veerkrachtig, maar moet op een gegeven moment toch deze situatie oplossen.

Ze heeft het gevoel dat zij de narcistische vader van haar kinderen ook wil helpen ‘genezen’, omdat zij  vindt dat hij diep in zichzelf beter is dan hij is en het grootste deel van zijn onderliggende motivatie gebaseerd is op angst, die zij ook voelt in zichzelf. De tijd zal het leren.

klik op foto voor meer info

Zou narcisme afkomstig zijn van generatiewonden en gedrag dat via onze DNA wordt meegegeven?

Ze gelooft oprecht dat we allemaal moeten proberen beter geïnformeerde keuzes te maken aan beide kanten, de dader en de misbruikte.

Deel zoveel mogelijk details  over jouw ervaring met narcisme. Deel vooral over jouw inspanningen voor herstel als je kunt in de commentaren.

Per dag komen hier meer dan 1000 mooie zielen langs voor inzicht en inspiratie om oa. aan hun kinderen de opvoeding te geven die ze nodig hebben ondanks de narcist.

Je verhaal is misschien precies wat iemand nodig heeft om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën rechtstreeks in de reacties. Links naar andere berichten, video’s, enz. kunnen worden verwijderd.

Heel erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken, delen en aanmoedigen van deze gemeenschap met je eigen unieke stem.

Blijf je droom najagen, want de wereld heeft echt dat speciale geschenk nodig dat alleen jij hebt.

Als deze status bij je resoneert en je weet dat het tijd is om de chaos te stoppen, de mentale marteling te beëindigen en je leven te helen, dan zou ik graag willen dat je je naar onze gesloten Facebook groep VKoN gaat. Daar kun je met gelijkgezinden elkaar ondersteunen door de werkwijze te volgen die je op onze website vindt om te herstellen van narcistisch misbruik.

Als je klaar bent om dieper te gaan en je leven nu te veranderen, bied NARP (Engelstalig) een breed scala aan effectieve  middelen en technieken  om te beschermen tegen giftige mensen.

Je hebt ook de mogelijkheid voor online therapie (Engelstalig).

Ik ben enthousiast om met u de psychologische hulpmiddelen te delen die ik en anderen hebben gebruikt om te genezen van narcistisch misbruik.

Deze vind je door de zoekfunctie te gebruiken op onze site.

Een heel belangrijke tekst is hoe je je er kunt zijn voor je innerlijke kind zodat je het kan helpen groeien en genezen naar heelheid.

Het genezen van je leven gebeurt stap per stap. Ik ben ze blij dat ik de eer heb om je te helpen in je groeiproces.

Het is zeker goed dat je afstand neemt van toxische personen en andere personen die niet gezond voor je zijn.

Het is zeer belangrijk dat je jouw emotionele kwetsuren geneest.

Weet dat als je narcisme.blog hebt gevonden dat je het geweldig doet. Ik twijfel er niet aan dat je kunt doorbreken naar  echte, vervullende en gezonde relaties die een weerspiegeling zijn van de toegewijde samenwerking met jezelf.

Het NARP  forum is zo’n ongelooflijke plek om ondersteuning te krijgen.

We helpen je om je overtuigingen en trauma’s te verschuiven wat je zal helpen om je vrijheid te bezorgen.

Deze informatie is geen vervanging of behandeling voor mentale, psychologische of emotionele counseling bij een gelicentieerde zorgaanbieder en ook geen diagnose. Zie ook de disclaimers op narcisme.blog.

We raadplegen onze arts voordat wij een oefenprogramma uitvoeren.

NARP

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

klik op de foto voor meer info

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Share
Leave a Comment
%%footer%%