De juiste advocaat vinden voor jouw scheiding met de narcist?

Niet alle advocaten zullen je een gratis consult geven. Als ze dat wel doen, zullen ze je geen gratis advies geven. Dus bereid je voor op het gesprek met een lijst met vragen die ze graag zullen beantwoorden. Door die lijst te gebruiken kun je de beste informatie krijgen. Op die manier kun je beslissen of deze advocaat de juiste advocaat is die je wel of niet kan helpen tegenover een narcist.

Je bent op zoek naar de juiste advocaat om de resultaten te behalen in de rechtbank tegenover een narcist! De narcist is een tegenpartij zonder geweten en empathie!

Terwijl je nog op zoek bent naar de juiste advocaat is het niet het moment om te gaan vertellen over wat de narcist doet en wat je weet over narcisme.

Je dient hun tactiek en strategie van de juiste advocaat tegenover een narcist te leren kennen. Bewaar hoe je er mee omgaat voor je coach of therapeut. Vraag hen of ze goed thuis zijn in narcistische neigingen, tactieken en strategieën die narcisten in de rechtszaal gebruiken. Verzoek hen wat voor soort tactieken ze hebben gezien en hoe ze daarmee zijn omgegaan. Kom te weten welke soorten strategieën ze gebruiken om je door het proces te helpen.

Vraag hen of ze een goed boek kunnen aanbevelen over het scheiden van een narcist. Dit is voor mij een test om te zien of ze zelf doorgegaan zijn met leren. Wanneer ze niet zijn doorgegaan met bijstuderen kunnen ze niet een goede bron zijn om je te ondersteunen.

Mijn favoriete boeken zijn ‘Will I Ever Be Free Of You‘ van Dr. Karyl McBride en ‘Splitting’ van Bill Eddy & Jeff Kreger. Kennen ze die boeken?

tip van een top-advocaat, de juiste advocaat tegenover een narcist
Bekrachtigende tools en voorbereiding van je hier!

De verwachte rechters.

Iets wat over het hoofd wordt gezien, maar een belangrijk stuk dat je een klein voordeel kan opleveren, is ervoor te zorgen dat de advocaat die je interviewt, bekend is met de rechters in het verwachte gerechtsgebouw.

Hoewel veel advocaten in verschillende gerechtelijk arrondissement kunnen verschijnen: het begrijpen van de manier waarop een toekomstige rechter werkt, kan in jouw voordeel werken.

Als ze al eerder voor een bepaalde rechter zijn verschenen, hebben ze gezien wat de rechter toestaat of, nog belangrijker, wat ze niet mogen doen. Weten hoe de rechter moet worden aangepakt, is een belangrijke strategie.

Mijn ex-man gebruikte bijvoorbeeld een haaienadvocate uit Torhout, maar onze zaak was voor een rechter in Brugge. Zijn advocaat kende onze rechter niet. Ze testte hem, drong bij hem aan. Ze had verschillende malen minachting voor hem.

Het kan dat de rechters die ze gewend was haar slechte gedrag en prestaties tolereren. Ze wist niet dat ze door haar gedrag tegenover deze rechter haar zaak pijn deed. Trouwens deze brutale tactieken werken in het algemeen niet in een rechtbank.

rechtvaardiging tegenover de narcist, juiste advocaat narcist
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Vraag een potentiële juist advocaat of ze de charme van de narcist begrijpen.

De charme komt echt aan het licht in de rechtszaal. Als uw advocaat dit niet als een tactiek kent, hebben ze de test niet doorstaan.

Het doel van jouw advocaat is om de leugens, speldenprikken te kunnen doorzien. De juiste advocaat tegenover een narcist ziet de charmetactiek als een tactiek. Hij of zij komt niet in de ban van die charme.

Financiële scheiding is altijd een belangrijk onderdeel van elke scheiding.

Helaas komt hier het rechten-hebben-deel van de narcistische persoonlijkheidsstoornis in het spel. Ze hebben overal recht op en jij nergens recht op. Er is geen boekhouding voor de jaren dat je samen was. Of het feit dat je jaren geleden gestopt bent met werken om voor het gezin te zorgen zijn ze vergeten. Er is geen boekhouding voor de behoeften van hun eigen kinderen. Het draait allemaal om het geld voor hen.

De strijd om voor de helft van het vermogen te vechten, wat de wet is, is niet iets wat ze willen doen. Hun strijd begint om meer te krijgen.

Je hebt een juiste advocaat nodig die je zal helpen een solide strategie te ontwikkelen tegen de narcist. De juiste advocaat zal je vervolgens helpen die strategie stap voor stap uit te voeren tegenover de narcist.

Zelfs voordat je de aanstelling van een juiste advocaat zoekt, moet je verzamelen wat je nodig hebt, ook over de narcist.

Financiële activa zijn de sleutel tot dit proces. Dus verzamel de verklaringen. Neem contact op met uw bank om te bepalen hoe je toegang krijgt tot het aantal jaren aan gegevens dat je nodig hebt.

Met sommige functies voor online bankieren kun je afschriften voor een paar jaar afdrukken. Het kan zijn dat je de afschriften van oudere jaren rechtstreeks bij de bank moet bestellen. Dit kan enige tijd in beslag nemen.

Let op: als je geen toegang heeft tot deze gezamenlijke rekeningen of afschriften online, ga dan naar de bank en vraag of ze deze voor je kunnen opvragen.

Elke partij kan gewoonlijk een gezamenlijke rekening sluiten zonder dat de andere partij het weet. Dit is een gangbare tactiek van narcistische misbruikers om het moeilijker te maken om de verklaringen te krijgen die nodig zijn om het echtscheidingsproces te laten beginnen.

Ga vroeg genoeg naar de bank. Laat afdrukken wat je nodig hebt. Door dit werk te doen vooraf, verloopt het proces soepeler.

Van pensioenrekeningen, eigendommen in eigendom, sieraden, auto’s, boten en offshore-rekeningen heb je ook alle documentatie nodig.

Conclusie: Gebruik de ervaring van de NARP-gemeenschap!

Dus, tot slot, naast deze tips over het vinden van de juiste advocaat om de resultaten te boeken die je wilt tegenover de narcist, wil ik echt dat je weet dat er een schat aan middelen en steun is van leden van de NARP-gemeenschap. Velen zijn door de werkwijzen geweest in de rechtbank en zijn erin geslaagd te bereiken wat ze hoopten.

Je hebt al van die verhalen gezien. De NARP-gemeenschap hebben een ledenforum vol met mensen die dit allemaal hebben meegemaakt. Ze is internationaal, dus kun je ook mensen vinden die je taal spreken. Ze kunnen je zo veel helpen met de ervaringen die ze hebben geleerd. Je krijgt bijkomende opheldering om de Engelstalige NARP-modules te gebruiken. Als je de groeitaken (zie het menu) of Narp gebruikt kom je meer in je kracht en meer in je lichaam.

Ik kan die bron niet genoeg aanbevelen. Mensen zeggen: “Ik ga door de rechtbank en dit alles is zo vreselijk. Ik heb nu geen tijd om aan mezelf te werken.”

Dat is echter de tijd wanneer je het meest bekrachtigende tools, de juiste advocaat en netwerken nodig hebt, als je onder vuur ligt door een narcist.

Dan hebben we het innerlijke werk het nodigst. Om NARP-lid te worden en je aan te sluiten bij het Engelstalige NARP-programma dat je ongelooflijke emotionele steun zal geven om hier doorheen te komen, hoef je alleen maar op deze link te klikken.

Weet je dat NARP-leden verreweg de succesvolste mensen zijn in het omgaan met narcisten in de rechtszaal, of het nu gaat om voogdij, co-ouderschapsregelingen, eigendomsregelingen en dergelijke.

Voor veel van deze mensen, als gevolg van het doen van het innerlijke werk en het bereiken van dat niveau waarop ze niet meer werden getriggerd, waren ze niet langer geïntimideerd. Doordat ze sterk waren, in hun integriteit en hun macht capituleerden de narcisten volledig.

Veel narcisten capituleren want een narcist kan er niet tegen om in je krachtige wereld te zijn als je die plek hebt bereikt. Dat is de ultieme belediging voor hen.

Ik hoor graag jouw opmerkingen en jouw vragen hieronder over deze vijf tips voor het vinden van de juiste advocaat in je proces tegen je narcist.

Maar je mag ook andere vragen of suggesties doen over dit onderwerp dat je wilt bespreken. En deel dit met elke dierbare, arme ziel die je kent die door deze horror gaat.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop meer info
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees