Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Klaar voor de rechtbank met een anti-narcistisch juridisch programma?

Een anti-narcistisch online programma voor juridische zaken.

Overwin de vooroordelen van de familierechtbank en hun gebrek aan begrip van persoonlijkheidsstoornissen met het gespecialiseerde online coachingsprogramma van Rebecca Zung dat een anti-narcistisch juridisch programma is.

Beschouw dit online anti-narcistisch juridisch programma als uw repetitie om u de kans te geven uw beste prestatie neer te zetten in de rechtbank en het publiek voor je te winnen.

Normaal gesproken kom je op twee manieren terecht op een rechtbank:

Ze slepen je voor de rechter omdat je niet doet wat ze willen

Je moet ze voor de rechter brengen omdat ze niet doen wat goed is.

De kinderen worden bewapend en kleine soldaten. Jij wordt boos, gefrustreerd, moe en bang . Uw banksaldo loopt sneller leeg dan je voor mogelijk achte!

De hele narcist speelt het slachtoffer.

Hoe vecht je tegen zulk kwaad? Hoe overwin je je angst en de angst om ermee om te gaan?

Je kunt toch niet zelfgenoegzaam in de wetenschap blijven dat ze schade aanrichten? Met maatschappelijk werkers, rechters en alle anderen die het ergste van jou aannemen? Met je eigen demonen die in je oor blijven fluisteren en je ‘s nachts wakker houden? Maak u klaar.

Rebecca Zung heeft een unieke online programma door haarzelf ontworpen.

na met honderden ouders te hebben gewerkt die precies dit proces hebben doorlopen. Je kunt delen daarvan opsnuiven via haar YouTube kanaal en haar IG account.

Het is speciaal ontworpen om je PTSS aan te pakken. Rebecca Zung biedt de tools aan om jouw verhaal te herschrijven dat de narcist iedereen heeft verteld.

Voorkennis van experten.

Bedoeling is dat je de voorkennis hebt over hoe je effectief kunt communiceren met professionals om de narcistische leugens uit elkaar te halen.

Daarnaast dien je jezelf te helpen je triggers te beheren zodat je ex die niet langer kan uitlokken.

Ook heb je de kracht en visie nodig om je doelen te bereiken.

Wat is het belangrijkste in je leven? Welke waarden heb je? Klaarheid daarover bij jezelf maakt het mogelijk dat je strategisch onderhandelt.

Hier bieden we ook verschillende tools om de kinderen te ondersteunen in de strijd waar ze geen deel van uit mogen maken.

Op de website van Rebecca Zung krijg je een reeks gratis bonussen om je arsenaal te voltooien.

Het hele programma wordt nu aangeboden voor een democratische prijs.

Dit is inclusief gratis downloadbare werkboeken, levenslange toegang, een Facebook-ondersteuningsgroep en gratis toegang tot de cursus Fighting “False Allegations In Family Court”.

Wellicht vind je ook nog een kortingscode.

Op dit moment biedt Rebecca ook als extra bonus een één-op-één gesprek om je te ondersteunen via het programma.

Als je geïnteresseerd bent in deze aanbieding, kunt u haar een opmerking plaatsen op haar Facebook pagina. Zend haar een PM ! Op die manier kan ze met jou het proces starten. U KLAAR TE KRIJGEN voor de confrontatie in de rechtbank met de narcist is misschien nu het belangrijkste in je leven.

De tools waarmee u het script kunt herschrijven.

Om het publiek een alternatief einde te geven. En het allerbelangrijkste, om jou en de kinderen het geluk te geven dat je daarna nog verdient.

Even voorstellen … Het programma ‘Get Court Ready’ van Rebecca Zung.

Op basis van duizenden ervaringen van mensen met en zonder juridisch advies geeft dit programma je de mogelijkheid om je te concentreren op wat er echt toe doet op dat gehoor, je kinderen.

anti-narcistisch juridisch programma
rechtbank

Hier is precies wat dit online programma omvat …

Je moet er ook voor zorgen dat je het beste team om je heen samenstelt (en ik spreek niet over het duurste), dus de behandeling van de selectie van de juiste advocaat is zeer belangrijk.

Uw realiteitscheck

Deze eerste bedoeling is je wake-up call. Je begint de delen van je hersenen te activeren die je nodig hebt voor de strijd in de rechtbank en begint een actieplan te vormen.

Het verhaal herschrijven

De uitvoering begrijpen

Het is belangrijk te kijken naar alle verborgen aspecten van communicatie en u hebt een aantal krachtige tools nodig om ervoor te zorgen dat uw boodschap luid en duidelijk wordt ontvangen.

Ken jouw rol

Vind je superkracht

Er zijn methoden om je te helpen om je superkrachten en het zelfvertrouwen te ontwikkelen zodat je heel goed kunt slagen.

De onschuldige beschermen

Je hebt een gespecialiseerd ouderschapsplan nodig, om het beste resultaat voor de kinderen te garanderen.

Als je de Engelse taal goed begrijpt kun je haar Engelstalige programma bestellen en beslissen op je deelneemt aan haar coaching programma. Het zal je helpen om snelle resultaten te behalen.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze privégroep zelfgenezing VKoN. Lees eerst de info vooraleer uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen. Alle links vind je in het menu!

Ondersteuning vragen – vertel anderen die begrijpen wat je doormaakt wat er is gebeurd en laat ze bepalen wat ze vinden van deze gebeurtenis.

Vertel ons eerst wat je hebt meegemaakt aan narcisme!


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees