Gebruik je advocaat als enige contact met de narcist!

Gebruik je advocaat als enige contact met de narcist!

Er zullen juridische onderhandelingen zijn met de narcist, en er kan zelfs een beetje toegegeven worden om de echtscheiding te regelen, maar wanneer narcisten op hun best zijn, zullen ze je onder druk zetten in hun manipulatieve greep. Het slechte is dat de tijd niet aan jouw kant staat. Hoe langer de procedure duurt, hoe moeilijker het is om los te komen.

Je wilt nooit:

Een schikking maken om van hun getreiter af te zijn door goedgelovig te zijn in hun voorstellen.

Wanneer feiten en omstandigheden veranderen, zullen deze individuen steeds weer dezelfde positie blijven innemen.

Schakel deze narcisten uit door jouw advocaat als je enige vorm van contact te gebruiken.

Narcisme wint aan zichtbaarheid, maar veel mensen, waaronder veel rechters, weten nog steeds niet wat het betekent, of hoe het van invloed kan zijn op wat ze in de rechtszaal zien.

Jij en jouw echtscheidingsadvocaat moeten bereid zijn om aan de rechter uit te leggen wat een narcistische persoonlijkheidsstoornis is en hoe deze relaties en gedrag beïnvloedt. Mogelijk moet je een deskundige inhuren om namens je te getuigen over de aandoening. Wees niet bang om alle tools die je tot je beschikking hebt te gebruiken. Je partner zal zich zeker in niets tegenhouden.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees