Hoewel het idee om een advocaat in de strijd tegen narcisme te vinden die gespecialiseerd is in narcisten een geweldig idee is, adverteren de meeste advocaten niet met een specialiteit van “het begrijpen van het narcistische misbruik”, zodat die taak tot veel teleurstellende oproepen zal leiden.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Zoek in plaats daarvan aanbevelingen van vrienden en bel zoveel mogelijk advocaten om hen enkele basisvragen te stellen. Deze vrienden kun je maken in forums waar de vraag kunt stellen naar een advocaat in de strijd tegen narcisme met goede referenties.

In tegenstelling tot de logica dat het inhuren van een “haaienadvocaat” een goed idee is, moet men niet vergeten dat narcisten van conflict houden, dat ze van een gevecht houden en dat ze alles zullen doen om te winnen, ongeacht de kosten.

De meeste haaienadvocaten houden ook van een goede strijd, dus tenzij je onbeperkt geld hebt, moet je een advocaat vinden die de gekke eisen in evenwicht kan brengen met logica en de rechtsmiddelen om te voorkomen dat de narcistische scheidingstrein je naar het financiële kerkhof leidt.

Uw advocaat moet weten wanneer hij/zij op de knop moet drukken en wanneer hij/zij niet moet reageren.

Onthoud het doel van de narcist om u te laten reageren.

Je advocaat moet je steun zijn.

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!