Weet je dat jij alleen verantwoordelijk bent voor je leven?

Weet je dat jij alleen verantwoordelijk bent voor je leven?

De negatieve mening van anderen over jou de jouwe laten worden, is de grootste fout van de meeste mensen. Laat niet toe dat de pijn van iemand anders je eigen zorgen versterkt, focus op je proces, houd van jezelf.

We doen onszelf een grote slechte dienst wanneer we het geluid van andermans meningen onze realiteit laten verdraaien, onze eigen gedachten ondermijnen en onze innerlijke stem overstemmen.

Leer natuurlijk van feedback en mentoren.

Weet dat jij en jij alleen verantwoordelijk bent voor je leven. Het is een grote tocht geweest om mezelf constant te vertellen dat ik alleen verantwoordelijk ben voor mijn leven en uiteindelijk te geloven dat wat anderen zeggen nooit van belang is, omdat ze de echte jij niet kennen.

De dag dat je de stem van je eigen verlangens en zelfvertrouwen sterker maakt dan die van meningen van buitenaf, is de dag dat je je eigen realiteit creëert. De meeste mensen falen in het leven omdat ze naar hun vrienden, familieleden, ouders enz. luisteren.

verantwoordelijk voor je leven
@zelfzorgHelp

Als je gewoon naar je innerlijke stem luistert en op die manier jezelf leidt, zul je spoedig vele anderen met je leiden. Je kunt de mening van anderen niet laten vernietigen wat je echt wilt doen. Als je hun negativiteit bij je laat komen, zul je niet succesvol zijn.

Het is echter een proces om dit te leren – het is vrij gemakkelijk om beïnvloed te worden, maar het is ook mogelijk om te leren om niet beïnvloed te worden.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees