Weet je dat jij alleen verantwoordelijk bent voor je leven?

De negatieve mening van anderen over jou de jouwe laten worden, is de grootste fout van de meeste mensen. Laat niet toe dat de pijn van iemand anders je eigen zorgen versterkt, focus op je proces, houd van jezelf.

We doen onszelf een grote slechte dienst wanneer we het geluid van andermans meningen onze realiteit laten verdraaien, onze eigen gedachten ondermijnen en onze innerlijke stem overstemmen.

Leer natuurlijk van feedback en mentoren.

Weet dat jij en jij alleen verantwoordelijk bent voor je leven. Het is een grote tocht geweest om mezelf constant te vertellen dat ik alleen verantwoordelijk ben voor mijn leven en uiteindelijk te geloven dat wat anderen zeggen nooit van belang is omdat ze de echte jij niet kennen.

De dag dat je de stem van je eigen verlangens en zelfvertrouwen sterker maakt dan die van meningen van buitenaf, is de dag dat je je eigen realiteit creëert. De meeste mensen falen in het leven omdat ze naar hun vrienden, familieleden, ouders enz. luisteren.

Als je gewoon naar je innerlijke stem luistert en op die manier jezelf leidt, zul je spoedig vele anderen met je leiden. Je kunt de mening van anderen niet laten vernietigen wat je echt wilt doen. Als je hun negativiteit bij je laat komen, zul je niet succesvol zijn.

Het is echter een proces om dit te leren – het is vrij gemakkelijk om beïnvloed te worden, maar het is ook mogelijk om te leren om niet beïnvloed te worden.

verantwoordelijk voor je leven
@narcismeHelp


Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees