oordelen

Oordelen het hulpmiddel om jezelf te kennen

Veel mensen praten over oordelen alsof dat iets slechts is. Maar oordelen zijn een natuurlijk menselijk gedrag. Het is veel nuttiger om van je oordelen te leren dan om ze het zwijgen op te leggen. Als je begrijpt dat alle oordelen een weerspiegeling zijn van jezelf en je eigen gedachten, kun je oordelen als hulpmiddel gebruiken.

We zien de wereld alleen door onze eigen persoonlijke lens, dus in onze oordelen over anderen zien we echt alleen onszelf.
Als ik merk dat ik iemand veroordeel, vind ik deze stappen nuttig.

Ontdek welke emotie ik werkelijk voel.

Dit is anders dan een algemene uitspraak als “ugh, die persoon wrijft me dit op de verkeerde manier.” Ik zal proberen er directer over na te denken als: “die persoon intimideert me.”

Een spiegel voor narcisten, oordelen
meer info hier


Identificeer wat “het” is.

Welke kwaliteit kruipt er onder je huid? Voor mij vind ik luide en geanimeerde mensen onder mijn huid kruipen. Nadat ik dit patroon in mezelf had gezien, realiseerde ik me dat ik jaloers ben op hoe comfortabel en ‘daarbuiten’ deze mensen in staat zijn voor mij, omdat ik veel introverte neigingen heb.

Beoordeel jezelf niet om te oordelen

Oordelen is ons classificatiesysteem. Het heeft ons geholpen te evolueren. Het is duidelijk dat je te veel met oordelen bezig bent, maar vecht niet tegen de drang om het te doen. Gebruik het als hulpmiddel om een ​​beter begrip van uzelf te krijgen.

Tot Slot

Ik hoop dat narcisme.blog je heeft geholpen om dingen voor u te verduidelijken. En ik weet dat je misschien de schokkende frustratie hebt om koppel of familietherapie te proberen en echt wilt dat het werkt.

Wat ik graag zou willen doen, is je kennis laten maken met een andere manier waarop je je kunt losmaken, stoppen met proberen de narcist verantwoordelijk te houden, waardoor je alleen maar wordt misbruikt en thuiskomen bij jezelf in een systeem om te helen, dat alle verwarring en de pijn omzeilt en wegneemt van de vele jaren van proberen je relatie te doen werken en jezelf te doen groeien.

Iets wat je het vertrouwen, de kracht en de mogelijkheden geeft om narcisten, narcistisch misbruik en pijnlijke relatiepatronen los te laten.

Als je klaar bent om uit de waanzin te komen, kan ik het Engelstalige herstelprogramma voor herstel vannarcistisch misbruik, dat bekend staat als NARP, niet genoeg aanbevelen. Klik gewoon op de link hierboven.

Of als je daar meer over wilt weten en mijn healingsysteem wilt ervaren, ben je van harte welkom op het gratis webinar, Melanie’s Three Keys-workshop, en dat staat ook in het menu. En dat zal je laten zien om in stappen blijvend vooruitgang te boeken in je leven en je zult heel snel helderheid en echte opluchting ervaren.

Ik hoop dat dit allemaal vandaag je echt helpt te beseffen dat therapie met een narcist letterlijk niet werkt en waarom het niet werkt. En ik kijk zo uit naar jouw opmerkingen en jouw vragen hieronder.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees