De vrijheid om te Spreken en Schrijven vanuit je Hart.

Je kunt je innerlijke zelf uiten door echt te spreken vanuit het hart.

Om te kunnen spreken vanuit je hart zal je eerst je levensdoel moeten vinden.

Ik bedoel niet je vrouw, het soort werk, huis of wagen, of de soort vrienden.

Wat is de werkelijke reden waarom jij hier bent?

Als je die gevonden hebt, dan kun je gaan spreken vanuit je hart.

Want voor je je werkelijk doel hebt gevonden, zul je je eerst moeten ontdoen van alle valse doelen.

Als je spreekt over je doel, en er komt een diepe emotie bij jou naar boven, misschien zelfs tranen dan weet je dat je spreekt vanuit je hart over je levensdoel.

Een van de hoogtepunten voor mij in mijn dagelijkse taken is het voorrecht om te spreken op video door echt te spreken vanuit mijn hart.

Vaak zijn mensen in onze samenleving niet in staat om zichzelf te zijn, zodat ze vaak een succesvolle persoonlijkheid “proberen” te dupliceren.

Op een bepaald moment in hun persoonlijke geschiedenis werden ze afgebroken als persoon, hebben zij dat bij zichzelf lang genoeg herhaald, in plaats van dat patroon te doorbreken (misschien waren ze nog te jong) zodat ze die uitspraak over hen hebben aanvaard als waar.

Daardoor zijn er zo weinig die beseffen dat er eigenlijk niets groters bestaat dan dit innerlijke zelf en als je van daaruit spreekt, is dat perfect.

Als ik spreek door emoties omdat we emotioneel spirituele wezens zijn dan geloof ik dat dat de enige echte taal van God is.

Of ik het nu heb over marketing of de verborgen kennis van René Girard, niets is dan mooier dan als dit bij mezelf een gevoelige snaar heeft geraakt.

Ik hou niets achter, want het wordt altijd geleid door mijn hart en ziel.

Het kan me niet schelen wat anderen van mij denken, want ik ben meestal trouw aan mezelf.

Velen in deze wereld beschouwen mijn uitgangspunten en gedachten als gek en weet je wat …. Ik ben gek genoeg om mezelf te zijn.

Ben jij gek genoeg om jezelf te zijn? Laat het me weten in de commentaren onderaan deze pagina.

Ik weet wel dat je in een bepaalde mate jezelf dient af te schermen.

Wie dat gedaan heeft zoals David Bowie, heeft een gelukkige relatie gehad, wie dat niet gedaan heeft zoals Amy Winehouse is aan haar einde gekomen.

Maar het gaat hem er niet om dat je je problemen van de dag aan de grote klok moet hangen.

Het gaat om het waarom je bepaalde zaken beslist hebt.

De veronderstelling is dat je daar dan ook zelf hebt over nagedacht en dat je je levensdoel kent. Als een beslissing niet bij je levensdoel past, zal het dan ook niet congruent zijn en resoneren.

Als je geobsedeerd bent door uw uiterlijk ga je daar natuurlijk constant over praten.

Maar zo’n obsessie is niet je diepere zelf.

Datgene die jouw oneindig verlangen toch eventjes vervuld dat is niet iets van uw uiterlijk.

Misschien kun je je eventjes in de wolken voelen na de aankoop van een nieuwe wagen, maar dat is zeker niet te vergelijken met de studies en kosten betalen van 3 kinderen in de ontwikkelingslanden bijvoorbeeld.

Ik heb daar een diepere voldoening van.

Het kan me niet schelen dat sommigen een pleegkind opvoeden onverstandig vinden, omdat het geen kind van jezelf is, of omdat je het misschien terug dient af te staan, of omdat als het ouder is kan alleen willen gaan wonen.

Of omdat statistisch gezien 40 % van die kinderen mislukken volgens onze normen.

Maar weet je, ik heb nog nooit zo bewust een kind kunnen opvoeden,  elke dag opnieuw.  Ik ben de thuisblijvende vader, ook niet mijn eigen kinderen.

Ik heb ook nog nooit zo veel tijd door kunnen brengen met een kind.

Afscheid nemen, loslaten, de pijn van verlies, ik heb dat meegemaakt vroeger.

Ik werd het niet gewoon, maar het was controleerbaar.

Elk moment dat ik nu heb om onvoorwaardelijke liefde te geven, wat ook de uitkomst is, geloof ik dat dat juist is om te doen. Wat zou er anders van dat pleegkind geworden zijn? Ik ben zo ontzettend blij dat ik dat gedurig kan geven.

Dan vraag ik me soms af, waarom heb ik dat niet eerder gedaan? Hoe kwam het dat die wereld voor mij toen niet bestond?

Maar moet ik daarover nadenken, of voelen?

“Denk niet, voel …. het is als een vinger die een weg wijst naar de maan. Concentreer je niet op de vinger of je zal al die hemelse heerlijkheid missen!” – Bruce Lee

En dit gaat dan niet over een sentimenteel gevoel.

Wees zacht en hard zoals water.

Water is zacht, stroomt om alles heen, maar slijpt door de jaren heen de hardste steen uit.

“Leeg je geest, maak je geest zo vormeloos mogelijk – als water. Als je water doet in een beker, krijgt het de vorm van de beker, doe je water in een fles, dan krijgt het de vorm van de fles, doe je het in een theepot, dan krijgt het de vorm van de theepot.
Water kan stromen, het kan botsen en vernietigen.
Wees zoals water, mijn vriend. “  Bruce Lee

e-book

e-book

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%