Waarover gaat VKoN? Voor wie is het bedoeld?

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en je wenst jouw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support group VKoN.

Lees eerst de info over VKoN voordat jouw aanvraag te doen.

Word je gekweld door vreselijke nachtmerries over de narcist of ten gevolge van een trauma? Dat kan zowel PTSS of C-PTSS zijn?

Heb je het gevoel dat hij of zij onder je huid kruipt? Vind je het bijna onmogelijk om te stoppen met aan deze persoon te denken? Ervaar je de hele tijd flashbacks en triggers die het bijna onmogelijk maken om in het dagelijks leven op pad te gaan, omdat je niet weet wanneer je de volgende meltdown voelt aankomen?

Heb je het gevoel dat er een slang in je zit die je letterlijke levenskracht naar het niveau zuigt waar je je zo uitgeput, beverig, gevoelloos en mistig voelt dat je nauwelijks de energie of de concentratie hebt om zelfs de meest basale taken uit te voeren?

Na narcistisch misbruik overkomt dit meer mensen dan we ons kunnen voorstellen, en de kans is groot dat als je dit leest, je precies weet waar ik het over heb.

Zo niet dat is narcisme.blog en VKoN NIET voor jou.

Waarom gebeurt dit – deze schokkende gevoelens dat onze letterlijke ziel is overgenomen? En waarom is dit zo anders dan het normale herstel van liefdesverdriet, pijn en zelfs verraad dat we mogelijk moeten maken na teleurstellingen met mensen die GEEN narcist zijn?

De juiste groeitaken voor het stimuleren van het zelfgenezendvermogen bij trauma!

Hoe is dit gebeurd?

Hoe herstellen we van verwoestingen en psychische infiltraties die zo diep zijn dat ze de kern van ons wezen aantasten?

Dit is PRECIES waar “narcisme.blog” en “VKoN” over gaat.

In narcisme.blog en VKoN bespreken we met je wat er ECHT met ons is gebeurd en waarom onze zielen zo ziek zijn geworden.

En we leggen ook uit hoe hier een echte genezende oplossing voor is, die ikzelf en zoveel anderen hebben ondernomen om uit de ingewanden van de hel te komen en in ware vreugde en levenskracht te komen.

Als je dat soort trauma’s hebt meegemaakt en als je genezing op zielsniveau wilt, dan is narcisme.blog en VKoN iets voor jou.

Dus als je niet een spirituele dimensie waarneemt naast een wetenschappelijke dan is narcisme.blog niet voor jou.

Narcisme.blog en VKoN is geen forum voor extreme politieke opvattingen, racisten, complot theoretici, klimaatontkenners en autoritairen.

We willen een gemeenschap creëren, zodat het lid zijn hiervan de moeite waard is te onderzoeken.

Je kunt persoonlijke en privéberichten creëren die je helpen om meer betrokkenheid van groepsleden te krijgen.

Dit is de plek waar jij en ik je extra waarde geven.

Je krijgt directe toegang tot elkaar.

Dit is een forum waar je strategieën kunt delen met andere leden en een open gesprek hebben.

Annemie Declercq coacht individuen en teams die persoonlijke en sociale doelen, vaardigheden, veerkracht of hun talenten willen ontdekken. Zij is orthopedagoge. Zij stelt mensen en groepen in staat om zelf persoonlijk sociaal leiderschap, drive, motivatie en mindfulness te bekrachtigen.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees