Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Lid worden van VKoN kan je gratis helpen

De laatste tijd heb ik nagedacht over de richting die ik wil uitgaan met VKoN. Er is zoveel veranderd voor mij in de afgelopen paar jaar. En al die veranderingen komen van de steun van vrienden in de gemeenschappen waar ik bij behoor. Een Lid VKoN was er vooral voor zelfgenezers.

Logo VKoN Volwassen Kinderen van Narcisten narcisme.blog
@zelfzorgHelp

Ik maakte een relatie met een narciste mee gedurende 5 jaar. Ik maakte een gewelddadige overval mee. En ik heb geen therapie nodig gehad om mezelf te genezen. Ik deed inspiratie op en paste toe wat ik redelijk vond en zag wat er gebeurde. In mijn 65 levensjaren heb ik 8 pilletjes genomen die invloed hadden op mijn psyche.

Ik denk niet dat ik een uitzondering ben als lid VKoN.

Maar als iemand denkt dat hij therapie nodig heeft, een persoonlijke coach nodig heeft en naar een psychiater moet, psychotica of elektroshocks nodig heeft moet hij het niet laten voor mij een plezier te doen. Iemand moet vooral doen wat hij of zij zelf gelooft.
Ik heb mezelf beloofd dat mijn boodschap altijd puur zou blijven in VKoN voor zelfgenezers!
Dat ik nooit ja zou zeggen tegen een situatie waarin ik mijn boodschap zou moeten verschuiven, bagatelliseren of veranderen.

Ik ben ook alleen verantwoordelijk voor mijn eigen boodschappen op VKoN en als beheerder en lid VKoN.

Lid en beheerder van VKoN was niet bedoeld om winst te maken, uit de kosten komen dat wel. En dat lukt.

We gaan geen geld vragen om te luisteren via video of om te lezen over zelfgenezing, of om een persoonlijk gesprek daarover te hebben. Een donatie mag je altijd geven.

Maar ik ga geen dubbele boodschap meer geven.

Wie bij VKoN lid is, is op dat moment niet op zoek naar therapie. Voor therapie ga je op zoek bij therapeuten. Wie medisch dient geholpen te worden, gaat naar een arts. Wie denkt dat zijn mentale problemen van dien aard zijn dat ze door een psychiater moeten worden behandeld gaat naar een psychiater. Op VKoN geven we trouwens geen advies over het gebruik van farmaceutische producten.

Bovendien geven we op VKoN geen advies over de soorten therapieën of soorten coaching. Op “narcisme.blog” kun je wel boeken vinden van auteurs van verschillende therapieën, maar niet op VKoN.

Dat ik een niveau van integriteit, transparantie, veiligheid en vertrouwen met mijn vrienden die me steunen zou onderhouden blijft een grote bekommernis.
Ik zou nee zeggen als er iets niet klopte.

Dat ik zoveel mogelijk inhoud zou maken als ik kan, volledig gratis— en alles zelf zou produceren.

Inhoud met zou weinig advertenties plaatsen was een doel voor elk lid VKoN.

Ik sta nog altijd voor 100% achter de Engelstalige programma’s van Melanie Tonia Evans.
Omdat ik ze zelf gebruik. Ik kan er mezelf mee genezen, de pijn verschuiven op elk moment van de dag voor een lage prijs, en je blijft levenslang updates krijgen. Je betaalt in schijven of in volledig bedrag en dat is eenmalig.

Dat programma dat ik promoot in VKoN voor zelfgenezers, is op elk moment toegankelijk op mijn pc of gsm. Ik moet verder niets meer betalen. Ik weet dat er mensen geholpen worden door 5 euro per maand te betalen. Met Melanie kun je altijd een schikking treffen. Dat is werkelijk uniek.

Maar ik zal met die promotie op VKoN voor die programma’s stoppen omdat enkelen vinden dat ze dit dan ook kunnen doen, want ik ken hun werkwijze niet, ik heb ze niet ondervonden.

In de Nederlandstalige groeitaken vind je de werktuigen die je zelf kunt toepassen volledig gratis voor elk lid VKoN! Zonder publiciteit!


Op Instagram, Pinterest en YouTube vind je korte filmpjes die elk aspect van zelfgenezing en zelfherstel van trauma behandelen. Gratis! Als je het niet weet dan is dat spijtig! Als je het weet en je hebt een probleem en je gaat de gratis hulpbronnen niet gebruiken dan is dat nog meer spijtig.

In de afgelopen jaren heb ik ongewone hoogtepunten en buitengewone dieptepunten gehad. Ik heb een paar hele zware lessen gehad in het afgelopen jaar met pleegzorg.

Ik heb mezelf weer opgepakt doordat de werktuigen of tools die ik toepas werken. Er zijn zoveel mensen over de hele wereld die genezen van dit soort zelfgenezingswerk.

Mensen van wie het leven het levende bewijs is dat we onszelf kunnen genezen.
Zonder therapeuten en zonder coaches. Maar je moet het natuurlijk willen proberen.

Denk nu niet dat ik traditionele geneeskunde afwijs, of dat ik vaccinatie afwijs. In tegendeel een depressie ga je niet genezen met bidden of meditatie. Kanker ga je niet genezen met bidden, alternatieve geneeskunde of zelfgenezingmethodes. Corona ga je niet vermijden met vitaminen, bleekwater of wat weet ik niet voor welk middel nu door charlatans wordt gepromoot.

Een boodschap die niet iedereen wil horen. Een lid VKoN is voor zelfgenezers!

Misschien is die boodschap dat zelfgenezing in veel omstandigheden het enige is dat kan werken, ook niet voor iedereen omdat in veel omstandigheden zelfgenezing van trauma onmogelijk is.

Zelfgenezing betekent niet; dat je je niet moet verbinden met mensen die meemaken wat je hebt meegemaakt, dat je geen vrienden nodig hebt die er voor je zijn en die actief kunnen luisteren.

En als je dat niet hebt en je hebt ook het geld niet voor therapie, of je kunt niet wachten om de pijn te verlichten dan is het toch aan te raden om op zoek te gaan wat zou kunnen werken bij je.

Maar als je wel de middelen hebt en zelfgenezing werkt niet stap dan naar een coach, therapeut, arts of psychiater.

Maar als je niet op zoek bent naar wat je zelf kunt genezen, zelfgenezingadvies, is het beter dat je geschrapt wordt als lid VKoN, of jezelf verwijdert omdat het dan tijdverlies is.

Zonder een publicist, een manager, zonder mainstream media, zonder steun van beroemdheden – zonder investeringen werd VKoN opgebouwd voor zelfgenezers!
Zonder ooit een cent uit te geven aan reclame voor VKoN hebben we in het Nederlandstalige gebied een privégroep opgebouwd, eerst rond bewustwording rond narcisme en in het afgelopen jaar meer rond herstellen van trauma als gevolg van narcistisch misbruik. Omdat de narcist niet verandert als we hem of haar dat uitleggen, en die bewustwording verlicht niet de pijn.

Mijn vrouw viseert de teksten en ik doe de editing voor de sociale media. Nu en dan plaatste ik een publiciteit voor bol.com om steun te vragen voor de website. En ik promote ook de Engelstalige programma’s van Melanie, en enkele boeken, vooral door het plaatsen van de artikels van “narcisme.blog”.

De zoekfunctie en de categorieën in “narcisme.blog”, de hashtags in VKoN en IG zijn er voor zelfgenezers.

Ik denk dat narcisme.blog zal werken zonder promotie in VKoN.
Feitelijk zijn er geen kosten voor VKoN te laten werken. Alleen maar veel tijd van ons. De tools die ik nodig heb om teksten te schrijven, om foto’s te maken, te verbeteren en om teksten “om te zetten naar video” heb ik sowieso voor “narcisme.blog”. Het is dus perfect mogelijk om daar een volledig onafhankelijk platform van te maken zonder reclame!

Het is mogelijk om van VKoN een platform te maken voor zelfgenezers op zoek naar zelfgenezingtips voor traumaherstel zonder promotie.
In de toekomst geen promotie meer van “narcisme.blog”, ‘online trainingen’, “therapieën” of “coachingsessies”.

VKoN wordt een onafhankelijk gratis platform met alleen informatie voor “zelfgenezing” van trauma.

Wie zelfgenezingstools aanbiedt voor traumaherstel, informatie uitwisselt welke tip heeft gewerkt zal goedgekeurd worden om dit te plaatsen. Wie suggesties voor een zelfgenezingtip geeft zal goedgekeurd worden.

Daardoor geen persoonlijke boodschappen meer, wat goed te controleren door ons! Wat aangeboden wordt aan de leden van VKoN moet volledig gratis zijn. Wie betalende diensten aanbiedt zal geweerd worden. Wie daar mee geconfronteerd wordt daarvan hopen we dat ze ons dat melden.

Echter, aan alles zijn er achterpoortjes.
Er zullen er zijn die door de mazen van het net willen glippen. Maar we rekenen op je medewerking om dit te stoppen.

Je kunt jezelf genezen en dat is iets wat me voedt om meer te ontwikkelen, om me te geven, om door alle angst heen te ademen.

In ieder geval bedankt. Bedankt voor het delen van ons werk als lid van VKoN tot nu toe.

Voor het ondersteunen van wat ik maak en hier publiceer. Om me uit te dagen.

Voor het schrijven van de vriendelijkste, attente DM’s. Dank je wel voor het zien van de waarheid in wat we uitgeven.

We vergeten ook niet de vele reacties om onze berichten. Voor het doen van dit werk omdat je deze wereld aan het veranderen bent.

Bedankt. Ik ben hier vanwege jou.

En zo blijven we doorgaan met een VKoN voor zelfgenezers!
Therapeuten en coaches kunnen voortaan alleen maar een voorstelling doen van hun werk op “narcisme.blog” in de rubriek die daarvoor geschikt is. “Op aanvraag!”

Wie zijn lidmaatschap van VKoN hernieuwt maakt daar mee kenbaar dat hij of zij volledig akkoord is met deze visie. Therapeuten en coaches kunnen lid worden op voorwaarde dat ze voor de leden van VKoN volledig gratis blijven werken.

VKoN zal een platform zijn voor de kwetsbaarsten die we ten alle prijze willen beschermen.

Er zijn tientallen manieren om te verdienen online, en met coaching en therapie, maar niet meer door de leden van VKoN daarvoor te gebruiken.

Lid VKoN voor zelfgenezers

Vanaf 11 september 2011 dien je je lidmaatschap te vernieuwen onder deze voorwaarden.
Op 10 september 2021 worden alle leden gewist.

Dit is mijn hoop, geloof en liefde, dat de solidariteit met de kwetsbaren die zo erg worden blootgesteld aan trauma voor velen een prioriteit is voor persoonlijke groei, mezelf inbegrepen. Daarom dat we die stap nemen voor een consistente groei.

Gebruik de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees