Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Lid blijven VKoN: Volwassen kinderen van een narcist. Deel 1 +video

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en je wenst jouw narcistisch ziel trauma te herstellen is VKoN een gesloten groep voor jou omdat je lid wil blijven van VKoN of lid wil worden.

Lees eerst deze info volledig voordat jouw aanvraag te doen. Of herlees deze info als je lid wil blijven van VKoN.

Word je gekweld door vreselijke nachtmerries over de narcist? Heb je het gevoel dat hij of zij onder je huid kruipt? Vind je het bijna onmogelijk om te stoppen met aan deze persoon te denken?

Ervaar je de hele tijd flashbacks en triggers die het bijna onmogelijk maken om in het dagelijks leven op pad te gaan, omdat je niet weet wanneer je de volgende meltdown voelt aankomen?

Heb je het gevoel dat er een slang in je zit die je letterlijke levenskracht naar het niveau zuigt waar je je zo uitgeput, beverig, gevoelloos en mistig voelt dat je nauwelijks de energie of de concentratie hebt om zelfs de meest basale taken uit te voeren ?

Na narcistisch misbruik overkomt dit meer mensen dan we ons kunnen voorstellen, en de kans is groot dat als je dit leest, je precies weet waar ik het over heb.

Zo niet dat is VKoN NIET voor jou.

Waarom gebeurt dit – deze schokkende gevoelens dat onze letterlijke ziel is overgenomen?

En waarom is dit zo anders dan het normale herstel van liefdesverdriet, pijn en zelfs verraad dat we mogelijk moeten maken na teleurstellingen met mensen die GEEN narcist zijn?

Hoe herstellen we van verwoestingen en psychische infiltraties die zo diep zijn dat ze de kern van ons wezen aantasten?

Dit is PRECIES waarom VKoN zo nodig is.

In VKoN bespreken we met je wat er ECHT met ons is gebeurd en waarom onze zielen zo ziek zijn geworden.

En we leggen ook uit hoe hier een echte genezende oplossing voor is, die ikzelf en zoveel anderen hebben ondernomen. O.a. de absolute noodzaak om “Geen contact” te gaan of als er kinderen zijn “Grey contact”.

Als je dat soort trauma’s hebt meegemaakt en als je genezing op zielsniveau wilt, dan is VKoN iets voor jou.

Dus als je niet een spirituele dimensie waarneemt naast een wetenschappelijke dan is VKoN niet voor jou of is lid blijven van VKoN een goede optie.

VKoN is geen forum voor extreme politieke opvattingen, racisten, complot theoretici, klimaatontkenners en autoritairen.

We willen een gemeenschap creëren, zodat het lid zijn hiervan de moeite waard is te onderzoeken.

Je kunt persoonlijke en privéberichten creëren die je helpen om meer betrokkenheid van groepsleden te krijgen. Maar het is niet de bedoeling dat er een klaagzang ontstaat. Het is ook geen plaats om als je opnieuw te vroeg een relatie gestart bent of herstart om hier een feestje te bouwen.

VKoN is geen plek om jouw dating ervaringen nadat je pas een 6 maanden jouw relatie met jouw narcist bent gestopt in breed uit te leggen. Ik denk dan vooral dat je nog een zelfliefde tekort hebt.

Dit is de plek waar jij en ik je extra waarde geven.

Je krijgt directe toegang tot elkaar.

Dit is een forum waar je strategieën kunt delen met andere leden en een open gesprek hebben.

Annemie Declercq coacht individuen en teams die persoonlijke en sociale doelen, vaardigheden, veerkracht of hun talenten willen ontdekken. Zij stelt mensen en groepen in staat om zelf persoonlijk sociaal leiderschap, drive, motivatie en mindfulness te bekrachtigen. Dit is een GRATIS coaching met e-mail, skype, blog, vlog, chatsessies via Messenger en livesessie.

We selekteren op basis van onze ervaring over de motivatie van een kandidaat lid tot zelfgenezing.

Als we denken dat we geen vriendschap zouden kunnen sluiten in de realiteit met een kandidaat lid/ of met een bestaand lid dan kunnen we ten alle tijde een kandidaat lid weigeren of het lidmaatschap stoppen zonder ons te verantwoorden.

Het is zeker goed dat bestaande leden peter zijn van een nieuw lid.

lid blijven van VKoN
meer info over Thrive

Onderstaande 36 punten zijn belangrijke weetjes.

1. Onze Inspiratiebron.

Wij werden geïnspireerd door verschillende ervaringsdeskundigen, orthopedagogen, psychologen en neurowetenschappers en door de 100.000 mensen overal in de wereld die hun leven met narcisten hebben overleefd en tot een rijk leven hebben gemaakt.

In het bijzonder is Melanie Tonia en haar bloeien gemeenschap een voortdurende bron van verdere groei.

Hier vind je die verbondenheid met allen die een solidaire en niet narcistische gemeenschap nastreven.

Als je de Engelse taal voldoende beheerst ga je ook in het NARP programma de werktuigen vinden die succesvol zijn voor de transformatie van 10.000 den personen.

Het maakt niet uit wat de ernst van het misbruik, de context van cultuur of plaats is.

De NARP methode heeft enorm veel mensen geholpen en zal dat verder in de toekomst doen.

Bovendien als NARP lid heb je contact met een 1000-tal leden van haar lidmaatschap forum waar je gebruik kunt maken van hun kennis, ervaring en steun waar ook je je bevindt 24/7.

Je krijgt contact met Melanie’s team en kunt persoonlijke conversaties voeren over de specifieke toepassing van haar genezingsproces als dat nodig is, en alle andere onderwerpen. Bekijk het volledige programma en de voorwaarden op onze website waar je de links vindt.

Je krijgt ook een voorproefje te zien van dit herstelprogramma dat wij gebruiken in “Hoe narcistisch misbruik snel te overkomen? Test!” 

We hopen met ons allen dat je het nooit opgeeft.

2. In de loop der jaren zijn er af en toe mannen geweest die mij ervan beschuldigden dat ik me alleen concentreerde op herstel voor vrouwen.

De waarheid is dat ik jongens NIET heb buitengesloten, want alles wat ik produceer is voor IEDEREEN die is misbruikt. Het heeft NIETS te maken met seksistisch zijn en mannen buiten de deur laten! Weet alsjeblieft op geen enkele manier dat dit afbreuk doet aan wat ik hier met je zal delen – want het is mijn grootste intentie om zoveel mogelijk rijkdom en diepgang te bieden.

Wanneer we evolutionaire genezing accepteren en onszelf verder ontwikkelen dan onze wonden, gaat het er echt om dat we onze misbruikers als symptomen beschouwen en dan het broodnodige werk in ons eigen wezen doen met betrekking tot onze oorspronkelijke trauma’s uit de kindertijd en generatie die ons onbewust hebben gemaakt en vatbaar voor narcisten.

Omdat wanneer we de ene persoon veranderen waardoor we kunnen “genezen en veranderen” – onszelf – we een bloeiend herstel bereiken. Ik heb de afgelopen jaren in deze gemeenschap ontdekt dat dit absoluut niet genderspecifiek is met betrekking tot welk geslacht de misbruikte OF de misbruiker is.

Telkens wanneer ik een artikel maak, schrijf ik voor heteroseksuele mannen en vrouwen, en ook voor leden van de homogemeenschap … omdat ik erken dat mannen en vrouwen narcisten kunnen zijn en dat de slachtoffers mannen en vrouwen zijn van alle leeftijden, binnen alle culturen en alle seksuele oriëntaties.

De manifestatie van narcisme is narcisme.

Ik heb ook GEEN artikels gemaakt die specifiek over mannelijke narcisten gaan!

De manifestatie van het narcisme, ongeacht het geslacht, is dit: een gewetenloos persoon die narcistische toevoer probeert te krijgen, je vasthoudt om dat te doen en daarbij energie en bronnen van je onttrekt.

Evenals het omkeren van hun afschuwelijke gedrag op jou, met methoden die de hiaten van jouw nog onopgeloste trauma’s en onzekerheden aanpakken. Ook bekend als onze zwakke plekken aangrijpen. Dit gebeurt zowel bij mannen als bij vrouwen, en de resultaten zijn hetzelfde – een meer gebroken zelfgevoel, verslaving aan de narcist en ernstige verwarring, angst, depressie en C-PTSD.

En de genezing hiervan met NARP, is identiek … ongeacht of je een man of een vrouw bent, of je al dan niet bent misbruikt door een man of een vrouw.

De reden hiervoor is – omdat de genezing alles te maken heeft met het volgen van je lichaam naar de oorspronkelijke wonden, de energie ervan vrijgeven en ze herprogrammeren met je Super Bewuste Zelf, die de kracht heeft om te genezen wat we niet cognitief kunnen genezen.

Dan verschuiven we uit het trauma en naar een nieuw leven. VKoN is NIET uitsluitend vrouwelijk, voor de mannen die denken dat dit het geval is. Alle links vind je in het menu.

De waarheid is dat vrouwen meer openlijk delen en posten – want dat is precies wat ze doen! Interessant genoeg is 20% van alle leden in deze community mannen, en ze bestaan ​​uit zowel homoseksuele als heteropersonen.

4. Wie kan toetreden tot VKoN?

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en je wenst jouw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze privé-Support Group zelfgenezing VKoN. Alle links vind je in het menu.

Lees eerst de info voordat jouw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

7. Werkwijze van de narp-methode

Je vindt de werkwijze om jezelf te herstellen via de categorie groeitaak, zelfgenezing, werktuigen en tools voor veerkracht en weerbaarheid tegen narcisme in het menu.

8. Meest gelezen boeken over narcisme

Bekijk ook de categorie boeken. Elke dag een 15 minuten lezen in een persoonlijke ontwikkeling boek helpt het herstel. Je kunt ook titels van boeken vinden via de zoekfunctie. Alle links vind je in het menu.

9. Sociopathic partners who are secretly gay

10. Begrippenlijsten

Bekijk ook de categorie Begrippen. Alle links vind je in het menu.

11. Dus als je deze artikels/ statussen op VKoN eenmaal hebt gelezen, zou ik graag willen weten:

Wat je vandaag kunt in de praktijk brengen uit dit artikel om een duurzamer en leuker leven te hebben? Is er iets waar we het over hebben dat je al doet waar je je opnieuw aan kunt verbinden?

Deel zoveel details als je wilt in je reactie. Honderden ongelooflijke zielen komen hier elke dag voor inzicht en inspiratie, en jouw verhaal kan iemand anders helpen om een zinvolle doorbraak te bereiken.

Belangrijk: deel jouw gedachten en ideeën rechtstreeks in de opmerkingen als dit veilig is voor jou of zend me een persoonlijk bericht op Facebook.

Links naar andere berichten, video’s, etc. worden verwijderd, omdat ze als spam worden gezien.

Uit de grond van mijn hart, bedankt voor het lezen en zoeken op https://narcisme.blog

12. De materialen en inhoud op deze website zijn alleen bedoeld als algemene informatie.

Teksten en tools zijn niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies, diagnose of behandeling.

Gebruikers van deze website mogen niet vertrouwen op de informatie die wordt verstrekt voor hun eigen gezondheidsbehoeften. Alle specifieke vragen moeten worden voorgelegd aan jouw eigen zorgverlener.

13. Online persoonlijkheidsstoornis test

Denk je dat je narcistisch gedrag vertoont? Doe dan onze online persoonlijkheidsstoornis test.

Vragen die zoal gesteld worden zijn: ‘Heb je in het algemeen moeite met het maken en onderhouden van vriendschappen?’, ‘Zou je jezelf als een typische eenling beschrijven?’, ‘Heb je in het algemeen vertrouwen in mensen?’, ‘Heb je gewoonlijk moeite om je zelfbeheersing te bewaren?’ en  ‘Heb je in het algemeen sterk de neiging om op andere mensen te leunen?’ Je kunt je echter ook terugtrekken uit de maatschappij ten gevolge van CPTS, een eenzaamheid na complex trauma.

De uitslag van de test zie je direct. Let op! Je mag nooit zelf een diagnose stellen. Bespreek de uitkomsten van de test altijd met je huisarts.

14. Je verhaal is precies wat iemand nodig heeft om dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken dat is een goede reden om lid te blijven van VKoN.

Belangrijk: deel jouw gedachten en ideeën rechtstreeks in de reacties. Links naar andere berichten, video’s, enz. kunnen worden verwijderd.

Heel erg bedankt voor het luisteren, lezen en kijken, delen en aanmoedigen van deze gemeenschap met je eigen unieke stem.

15. Deze informatie is geen vervanging of behandeling voor mentale, psychologische of emotionele counseling bij een gelicentieerde zorgaanbieder en ook geen diagnose.

zie Disclaimers op “narcisme.blog”.

We raadplegen onze arts voordat wij een oefenprogramma uitvoeren.

Ongeautoriseerde vermenigvuldiging of het downloaden van deze informatie is een overtreding van de toepasselijke wetgeving.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

2 reacties op “Lid blijven VKoN: Volwassen kinderen van een narcist. Deel 1 +video”

  1. Miranda avatar
    Miranda

    Ik zoek een lotgenoot die net als ik slachtoffer geworden is van een verborgen narciste, die mij op een zeer manipulatieve wijze verwijderd heeft uit onze gezamenlijke vriendengroep.

  2. johanpersyn avatar

    Als je lid bent van VKoN, stel daar de vraag aub. Groeten JOhan.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees