Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

De narcist heeft niet de middelen om voor jou te zorgen? Deel 3 +video

Hij of zij kan niet meer met je meedoen.

Het zou veel gemakkelijker voor je zijn om je eenvoudig los te maken en te vertrekken. Of jouw vertrek te plannen na de eerste aanval van de narcistische verdediging, want de narcist heeft niet de middelen om voor je te zorgen. Hij of zij heeft geen empathie, alleen valse liefde.

Want waarom zou je in vredesnaam moeite doen met de emotionele, psychische, mentale gymnastiek dat je altijd ZO in je kracht moet zijn, terwijl je op gebroken glas loopt en steeds meer grenzen moet versterken met iemand die gewoon NIET de middelen heeft om voor je te zorgen?

Het is door gezonde grenzen te stellen dat je het duidelijke bewijs ziet van wie je kan verbeteren en wie niet.

Mensen — zelfs diegenen die misschien onbewust, egoïstisch en onderontwikkeld zijn — wanneer een gezonde grens is gelegd, kunnen de waarheid voor jou voelen en weten dat je daarin solide bent, en dat je inherent emotionele rechten voor jezelf mag claimen.

Narcisten zullen gewoon het “drie-ring circus” (triangulatie)  doen waar narcisten beroemd om zijn.  Ze zullen de schuld geven, aanvallen, tit voor tat spelen, je schuldig maken, je schamen, een kinderlijke driftbui hebben, je verlaten.

Alles en nog wat doen ze dat geen respect heeft voor jouw gevoelens, grenzen of emotionele rechten en ze nemen geen verantwoordelijkheid en hebben geen begrip of spijt voor het gedrag waardoor jij in de eerste plaats jouw grens hebt aangegeven.

Hoe zorg je ervoor dat een narcist zich gaat  gedragen?

Je kunt dat niet — dat is het antwoord!

Narcisten ‘gedragen zich alleen’ (stoppen met acteren) in je levenservaring wanneer er totale onthechting is, wanneer je niet langer om ze geeft en je ze hebt uitgehongerd van narcistische toevoer.

Ze stoppen met je pijn te doen als je niet langer bestaat voor hen als hun drugsdealer en ze hebben ergens anders een andere bron gevonden.

Dat is wanneer er GEEN uitbetaling — vergoeding — waarde meer is voor hen om hun narcistische spel te spelen en proberen je van gedacht te doen veranderen door te stofzuigen.

Stilte spreekt boekdelen, net als het maken dat je eigen leven gezond wordt zonder hen.

Je wilt dat een narcist zich losmaakt, NIET hecht, zodat je beter wordt en jouw leven zich opent voor welzijn.

Wees wat je wilt ontvangen. Maak  je volledig los, genees jezelf en maak een leven dat op geen enkele manier afhankelijk is van wat de narcist wel of niet doet — met andere woorden, word een volledige bron voor jezelf die niet langer om de narcist zijn capriolen geeft.

Wees iemand die in staat is om eerlijk in het leven te spreken, je behoeften zelf te vervullen en een authentiek leven te leiden dat verbonden is met andere authentieke mensen waarbij jij voorop loopt door authentiek te zijn en stevig los te laten. Dan kun je verder gaan met degenen die dat niet kunnen en niet doen.

De praktische antwoorden.

Naast wat ik hierboven heb geschreven, wil ik je helpen met enkele uitspraken die op dat moment waar je je grenzen waarborgt heel veel macht kunnen geven.

Deze uitspraken werken met mensen die de middelen hebben om grenzen te respecteren.

Laten we eerst ons begrip van grenzen rechtzetten.

Om grenzen te stellen moeten we ‘nee’ kunnen zeggen tegen dingen en mensen.

Het heeft voordelen om ‘Nee’ te zeggen, en als we niet ‘Nee’ kunnen zeggen en een mening, waarde of beslissing hebben die niet overeenkomt met wat iemand anders heeft — dan stellen we geen gezonde grenzen.

We moeten voorbij de schuldgevoelens en de angsten van afwijzing komen als we een gezond leven willen.

Dit zijn enkele duidelijke voordelen van het kunnen zeggen van “Nee”.

 • Door onze betrokkenheid bij negativiteit los te laten, hebben we de tijd en de energie om deel te nemen aan productiviteit.
 • Door de behoefte aan anderen om ons te valideren, los te laten, hebben we de ruimte en de energie om ons te concentreren op onszelf en onze eigen unieke persoonlijke missies.
 • Trek positieve situaties en mensen aan, door negativiteit niet in ons trillingsveld op te nemen.
 • Ervaar meer zelfrespect en eigenwaarde.
 • Krijg meer zelfvertrouwen en vertrouwen in onszelf en we doorbreken grenzen die we eerder niet hadden uitgebreid.
 • Ontdek dat andere mensen van ons gaan houden en ons respecteren.
 • We staan ​​anderen toe om op het bord te stappen, wat betekent dat zij de middelen zullen hebben om ons leven te ondersteunen.

Gezonde manieren om ‘nee’ te zeggen.

Oké, nu we ons realiseren dat het absoluut nodig is om grenzen te stellen en “Nee” te zeggen, kunnen we beginnen met oefenen hoe we dit kunnen doen! (taak)

Een “Nee” hoeft niet respectloos te zijn en  je hoeft zich niet ongemakkelijk te voelen. Wanneer je goed wordt in het zeggen van “Nee”, voelt het zelfs geweldig en bekrachtigend!

Dit zijn enkele geweldige manieren om “Nee” te zeggen.

 • Daar voel ik me niet comfortabel bij.

Dit is een geweldige manier om “Nee” te zeggen, omdat je emotionele eerlijkheid toepast door de waarheid van wat je lichaam je vertelt te eren en uit te drukken.

 • Ik heb een andere verplichting.

Het maakt niet uit wat de inzet is. Het kan gewoon tijd zijn met je gezin, voor de televisie zitten of tijd in bad! Je hoeft niet te rechtvaardigen of uit te leggen wat deze verplichting is! Dit is een persoonlijke favoriet van mij!

Deze techniek creëert een veel gezonder gevoel van eigenwaarde dan liegen om ergens uit te komen.

 • Er zijn dingen naar boven gekomen die mijn aandacht vereisen.

Voel je niet schuldig dat je mensen in de steek laat als er onverwachte dingen gebeuren die je schema afwerpen. 

Het is belachelijk om hulp te bieden wanneer je leven dringende aandacht vereist. 

Weet dat personen een andere bron van ondersteuning zullen vinden als u ervoor kiest niet beschikbaar te zijn.

Dit zijn enkele geweldige manieren om “Nee” te zeggen.

 • Ik ben niet gekwalificeerd voor die baan.

Als je niet het gevoel hebt dat je over voldoende vaardigheden beschikt, is het beter om vooraf je beperkingen toe te geven, wat anders tot een verlies / verlies-situatie zou kunnen leiden.

 • Ik moet me concentreren op mezelf / mijn persoonlijke leven / mijn carrière.

Je hebt het volste recht om je energie te richten op elk deel van je leven dat je wilt. Voel je niet schuldig! 

Het is een gezonde zelf-oefening om je persoonlijke tijd te behandelen als elke andere afspraak, deze af te sluiten en ervoor te zorgen dat je de tijd, het respect en de ruimte creëert om deze in te nemen.

 • Ik weet dat je het geweldig zult doen.

Mensen vragen vaak om hulp, omdat ze twijfelen aan hun eigen mogelijkheden. Laat hen weten dat je het vertrouwen hebt dat zij zullen slagen. 

Je kunt hen machtigen in plaats van hen uit te schakelen door deze verklaring af te leggen.

Dit zijn enkele geweldige manieren om “Nee” te zeggen.

 • Ik ken iemand die je kan helpen.

Mensen verbinden is een waardevolle service om aan te bieden.

 • Nu niet, maar ik kan het later doen.

Als je echt wilt helpen maar geen tijd hebt, zeg het dan. Bied aan om op een later tijdstip of datum te helpen, en als ze niet op je kunnen wachten, zullen ze iemand anders vinden.

Zoooo … Ik hoop dat deze lijst je helpt en wat inspiratie geeft om jezelf meer te eren!

Houd er rekening mee dat het bovenstaande materiaal afkomstig is van Melanies drie modules en drie specifieke Quanta Freedom Healings heeft om onze grensfunctie te helen.

Niet verzorgd of geliefd worden door een narcist is niet persoonlijk.

Het is een heel gelukkige dag wanneer we ons losmaken van die pijnlijke gevoelens van … “Iemand die niet voor me zorgt moet betekenen dat ik niet liefhebbend ben en geen liefde waard ben.”

Hoe dan ook ben je liefde waard, en hoe dan ook word je volgens mij persoonlijk geliefd door een barmhartige God, Allah, bron universum.

Dat geloof dat “narcisme” ons aanpraat dat we geen liefde waard zijn is NIET waar en we maken het alleen waar ALS we onze jonge delen die zo in de kindertijd voelden niet genezen.

We kunnen zelf die jonge delen laten opgroeien tot onze eigen Bron van zelf-liefde en zelfwaarde.

klik voor meer info

Wanneer we ons emotioneel vol en heel voelen als onszelf, definiëren de keuzes van andere mensen ons NIET.

Adem DAT in, want het is WAAR! Besef dat ten volle.

Eindelijk! Ik hou van wat dit Facebook-lid schreef:

“De vraag die ik mezelf begon te stellen was: waarom gaf ik niet om mezelf? Waarom gaf ik er zo weinig om dat ik toeliet dat anderen  me zo slecht konden behandelen?

En natuurlijk was het antwoord – ik was geconditioneerd om niet om mezelf te geven, maar om me te laten consumeren met “de behoefte” om ongepaste verantwoordelijkheid voor anderen op te nemen om voorwaardelijk liefde te krijgen. Uiteindelijk komt het altijd bij ons terug.

De misbruikers waren slechts de manifestatie van al onze valse overtuigingen en ongenezen wonden.

Overtuigingen en gedragingen die we overnemen door onze spiegelneuronen.

Al onze pijn en oude programma’s verschijnen in levende, ademende fysieke vorm. Ik heb nog veel werk te doen, maar de focus ligt nu 100% op mij. Het moet zo zijn.”

Zeg Amen daarop – en als we de pijn van onze oude programma’s uit ons lichaam drijven dat is wanneer we vooruit kunnen gaan.

Ik help je daar graag bij want dat is het werk waarvan ik hou.

Om dit te ervaren, kom je in mijn volgende 3 Keys Webinar Group, waar we intensieve en diepe workshops doen die onze innerlijke wezens op spectaculaire manieren genezen en op een hoger niveau brengen.

Ik kijk uit naar jouw opmerkingen en vragen.

Het maakt niet uit wat we proberen te doen ‘aan de buitenkant’, ALS we niet het werk hebben gedaan om emotioneel, solide, bekrachtigd en kalm te worden aan ‘de binnenkant’, werkt het niet.

Dat doe je met hypnotische beeld meditatie zoals in het NARP programma.

Dat is de HOOGSTE les met narcisten als het gaat om letterlijk alles — en in het bijzonder zwaar beladen veld zoals eigendoms- en voogdijgevechten in de rechtbank

Die gevoelens die je noemt, moeten in je lichaam worden aangepakt.

We kunnen gevoelens niet met logica oplossen.

We moeten ze letterlijk in ons lichaam ontmoeten en daar genezen – en dat is waar NARP om draait.

Echt waar, ik ga je geen praktische suggesties geven die je kunnen compleet helpen – want er zijn GEEN. Praktische suggesties zoals affirmaties, creativiteit, meditatie werken alleen maar tijdelijk.

Geen enkele hoeveelheid “doen” kan onze staat van “zijn” compenseren.

Dat is waarom ik mensen help om zichzelf van binnen te genezen, in plaats van een ‘coach’ te zijn wat ik ook ben. Maar ik stopte toen ik eenmaal de superhulpmiddelen ontdekte om ons onderbewustzijn te genezen.

Vanwege de vergelijkbare ineffectiviteit tussen coaching en superhulpmiddel.

Onze staat van “zijn” verandert met de hypnotische beeld meditatie van NARP.

Het is het wezen dat moet worden aangesproken en dan zul je in je leven deze verandering als gevolg van het terug naar jou reflecteren bewerkstelligen.

Dat is wanneer je de resultaten krijgt die je zoekt.

Tot slot

Als je klaar bent om krachtig van binnenuit te genezen, dan raad ik je ten zeerste aan om NARP te bekijken, omdat het de krachtigste en effectiefste manier is die ik ken om dat te doen – hoe je van je nachtmerries afkomt, evenals de echte nachtmerrie van het leven met de narcist.

Ik beloof je dat ik alles had geprobeerd totdat ik met het Engelstalige NARP aan mezelf kon werken. Kijk voor meer informatie ook in het menu.

Ik hoop echt dat vandaag je de hoop heeft gegeven dat de nachtmerries letterlijk kunnen en zullen eindigen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Waarom heeft de narcist niet de middelen om voor jou te zorgen? d2

De narcist heeft niet de middelen om voor jou te zorgen. Deel 2

De narcist heeft niet de middelen om voor jou te zorgen deel 1 a

De narcist heeft niet de middelen om voor jou te zorgen

UMC Utrecht Hoe kunnen we u helpen?

Een andere, holistische visie is niet zo vreemd – over lichaamsgerichte therapie!

narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees