Mededogen en weinig geld hebben een grote impact op een kind in nood.

mededogen bewerkstelligen

“Mededogen.”

Als sponsor van 3 pleegkinderen, vraag ik je om de invloed van je weinig geld op het leven van deze kinderen te overwegen met veel mededogen.

Sponsoren met Compassion was een echte zegen voor mij.

Een leider kijkt verder dan z’n eigen noden en lokale behoeften en wenst een positieve invloed uit te oefenen op zijn omgeving.

De mogelijkheden tot liefdadigheid zijn op vandaag heel ruim.

Het internationale werk van Compassion onder kinderen in armoede, erkend door de Belgische overheid, biedt hiervoor een heel efficiënte en leuke formule: kindsponsoring.

Hoe u het doeltreffende werk van Compassion in jouw bedrijf of omgeving kunt introduceren?

Laat het me weten uw commentaar hieronder! Als je meer informatie wilt.

Volg deze blog en ontvang de updates!

mededogen
klik op de foto

Wanneer u een brandend verlangen hebt, en bereid bent om actie in de richting van uw dromen te nemen.

Ons doel en missie is de ontwikkeling van het meest gelukkige ondersteuningsteam  voor volwassen kinderen van narcisten dat ooit bestaan heeft die op zoek zijn naar zelfgenezingsinformatie.

En in het proces de mensheid uit de sluimer van de Matrix te wekken en zijn eigen narcistische neigingen te verslaan. Wij zijn hier om u te machtigen om te stappen naar je dromen. Sta ons toe om dat te doen. Schrijf je nu in voor updates,

Licht en Liefde zelfs voor de armen.

In sommige van mijn blogs leer je meer over christelijke meditatie om je innerlijke en sociale krachten te activeren en je te verbinden met het goddelijke op een manier waarvan je niet wist dat het bestond.

Maar ik wil je daar niet persé van overtuigen. Maar je mag wel weten wie ik ben. Daarom hoef je het met dit aspect van mezelf niet eens te zijn.

Kennis is macht en toegepaste kennis is VRIJHEID, toch deel artikels die je aanspreken met iedereen die je kan en help dit bewustzijn over narcisme en de mogelijkheden om veerkracht te ontwikkelen te verspreiden onder uw collega’s en vrienden.

Voor meer informatie om anderen te ontwaken en de verandering te realiseren volg deze blog.

Lees Meer.

Boek van het licht en de liefde. Een oefening in mededogen Hardcover. E-book.

Het vijfde deel in de zevendelige Blog-serie van Willem Glaudemans is het Boek van het licht en de liefde, een oefening in mededogen.

Licht en liefde zijn twee oerkrachten in de schepping. Het licht is waar alles van gemaakt is, en liefde is de bedoeling waarmee de schepping in gang is gezet en in beweging wordt gehouden. Licht verbindt alles met alles, omdat alles uit lichtdeeltjes bestaat.

Liefde is wat we werkelijk zijn en dat nooit kan worden aangetast.

Als we de wetenschap van het licht zouden begrijpen en de taal van de liefde zouden verstaan zouden we onze werkelijkheid ingrijpend kunnen veranderen en zou ons bewustzijn buitengewoon groeien. Over deze twee krachten gaat dit boek.

Naast poëtische teksten en gebeden is er toelichting en verheldering. Zowel hart als hoofd worden aangesproken.

En er is een praktische component: hoe doen we dat toch met de liefde? Kunnen we ons hart in mededogen openen? Wat is de werking van het licht? Wat gebeurt er als we iets letterlijk naar het licht brengen?

Waar licht komt kan het duister niet meer bestaan, waar liefde is, wordt angst ongedaan gemaakt. Het boek is bestemd voor iedereen die met vreugde of met worsteling de liefde tegemoet treedt. Voor begeleiders en coaches, voor mensen die in rituelen voorgaan, voor hen die troost nodig hebben of aan anderen willen bieden. Het boek kan ook gebruikt worden voor meditaties.

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!