Mededogen en weinig geld hebben een grote impact op een kind in nood.

“Mededogen.”

Als sponsor van 3 pleegkinderen, vraag ik u om de invloed van uw weinig geld op het leven van deze kinderen te overwegen met veel mededogen.

Sponsoren met Compassion was een echte zegen voor mij.

Een leider kijkt verder dan z’n eigen noden en lokale behoeften en wenst een positieve invloed uit te oefenen op zijn omgeving.

Het narcistisch ziel trauma uitschakelen tot op de ziel. (taak)

De mogelijkheden tot liefdadigheid zijn op vandaag heel ruim…

Het internationale werk van Compassion onder kinderen in armoede, erkend door de Belgische overheid, biedt hiervoor een heel efficiënte en leuke formule: kindsponsoring.

Hoe u het doeltreffende werk van Compassion in uw bedrijf of omgeving kunt introduceren?

Laat het me weten uw commentaar hieronder! Als je meer informatie wilt.

Volg deze blog en ontvang de updates!

klik op de foto

Wanneer u een brandend verlangen hebt, en bereid bent om actie in de richting van uw dromen te nemen …

Ons doel en missie is de ontwikkeling van het meest gelukkige ondersteuningsteam  voor volwassen kinderen van narcisten dat ooit bestaan heeft …

En in het proces de mensheid uit de sluimer van de Matrix te wekken en zijn eigen narcistische neigingen te verslaan.

Wij zijn hier om u te machtigen om te stappen naar je dromen.

Sta ons toe om dat te doen.

Schrijf je nu in voor updates,

Licht en Liefde zelfs voor de armen.

In sommige van mijn nieuwe blogs leer je meer over christelijke meditatie  om je innerlijke en sociale krachten te activeren en je te verbinden met het goddelijke op een manier waarvan je niet wist dat het bestond.

Maar ik wil je daar niet persé van overtuigen. Maar je mag wel weten wie ik ben. Daarom hoef je het met dit aspect van mezelf niet eens te zijn.

Kennis is macht en toegepaste kennis is VRIJHEID, toch deel artikels die je aanspreken met iedereen die je kan en help dit bewustzijn over narcisme en de mogelijkheden om veerkracht te ontwikkelen te verspreiden onder uw collega’s en vrienden.

Voor meer informatie om anderen te ontwaken en de verandering te realiseren volg deze blog.

Lees Meer.

Boek van het licht en de liefde. Een oefening in mededogen Hardcover. E-book.

Het vijfde deel in de zevendelige Blog-serie van Willem Glaudemans is het Boek van het licht en de liefde, een oefening in mededogen.

Licht en liefde zijn twee oerkrachten in de schepping. Het licht is waar alles van gemaakt is, en liefde is de bedoeling waarmee de schepping in gang is gezet en in beweging wordt gehouden. Licht verbindt alles met alles, omdat alles uit lichtdeeltjes bestaat.

Liefde is wat we werkelijk zijn en dat nooit kan worden aangetast.

Als we de wetenschap van het licht zouden begrijpen en de taal van de liefde zouden verstaan zouden we onze werkelijkheid ingrijpend kunnen veranderen en zou ons bewustzijn buitengewoon groeien. Over deze twee krachten gaat dit boek.

Naast poëtische teksten en gebeden is er toelichting en verheldering. Zowel hart als hoofd worden aangesproken.

En er is een praktische component: hoe doen we dat toch met de liefde? Kunnen we ons hart in mededogen openen? Wat is de werking van het licht? Wat gebeurt er als we iets letterlijk naar het licht brengen?

Waar licht komt kan het duister niet meer bestaan, waar liefde is, wordt angst ongedaan gemaakt. Het boek is bestemd voor iedereen die met vreugde of met worsteling de liefde tegemoet treedt. Voor begeleiders en coaches, voor mensen die in rituelen voorgaan, voor hen die troost nodig hebben of aan anderen willen bieden. Het boek kan ook gebruikt worden voor meditaties.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

Het narcistische herstelprogramma voor misbruik — Gouden lidmaatschap

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Speciale Gold-lidmaatschapsaanbieding

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver-lidmaatschap

Quantum Healing-startpakket

De Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Annemie Declercq Orthopedagoge

Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Fictieve personage zonder inhoud, heeft steeds aandacht nodig.

Alle narcisten hebben aandacht nodig om te overleven. Zelfs de meer ‘verlegen ' fictieve personage zonder inhoud gaat stil, schurend,… Read More

 • groeitaak
 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • trauma
 • zelfgenezing

Traumawonden helen op een nieuwe manier.

Een nieuwe manier leren om je traumawonden te helen, is net als de schoonmaak feeën die bij je thuiskomen. Het… Read More

 • English
 • HSP
 • narcissisme in the news
 • narcissist

A Highly Sensitive person tolerate a toxic relationship.

Don't let your empathy for someone's "childhood experience" be the reason why you tolerate dysfunction in a relationship, especially when… Read More