Ga je jouw Bewustzijn rond Narcisme verhogen? +video

Zelfbewustzijn en bewustzijn rond narcisme is niet uniform voor één ieder van ons.

Bewustzijn is anders in verschillende situaties en op verschillende momenten in ons leven. We kunnen niet nauwkeurig praten over het globale zelfbewustzijn van iemand van ons.

Noch over het bewustzijn van de echoïst noch inclusief narcisten.  Zonder een specifieke situatie en de emotionele toestand van de persoon te specificeren of zonder te weten hoe zelfreflecterend de persoon probeert te zijn kunnen we ons bewustzijn niet verhogen. Ware kennis en bewustzijn wordt verkregen in de toepassing van de verandering die je wil bekomen.

Narcisme en gezonde zelfliefde.

Hallo, mijn vrienden.  Ik ben hier bij u met grote passie vandaag met een nieuw artikel over narcisme en gezonde zelfliefde. Hier ga ik dieper in op bewustzijn rond narcisme waardoor je gered kunt worden van de slachtofferrol waarin je moet worden bevrijd.

Ik heet u van harte welkom en wil u alvast vertellen – je bent indrukwekkend dat je hier bent. Weet je dat ik blij ben met mijn lezerspubliek, omdat het meestal mensen zijn die nog in de misbruik relatie zitten en een gebrek aan bewustzijn hebben over narcisme en hun niveau van zelfliefde en dat ons contact een verschil kan maken.

Dat weet ik, omdat ik met mijn lezers chat en ze me persoonlijke berichten sturen via messenger als ze nog te bang zijn om openlijk te reageren of omdat ze nog twijfelen of ze hun ex-narcist(e) moeten blokkeren op Facebook.

In aanvulling op dat, gaan we vandaag u waardevolle informatie geven, zodat jij er stap voor stap mee vooruitgang boekt. 

Quantum Healing Starter Pack

Bevrijding van narcisme begint bij bewustzijn rond narcisme en de kennis toepassen.

Termen waar je nog nooit van gehoord hebt worden beschreven op mijn webblog VKoN (hier) of op mijn Facebookpagina  zoals liefdesbombardementen, toekomst, faking, valse-zelf, idealisatie, devaluatie, projectie, gaslighting, lastercampagne, vliegende apen, cognitieve dissonantie en triangulatie.

Deze begrippen worden onderdeel van het gebruikelijke vocabulaire van de overlevende.

Je vindt zelfs Begrippenlijsten over narcisme en het bewustzijn daarrond. Gebruik sleutelwoorden in de zoekfunctie voor een antwoord op je vraag.

Daardoor word je bedrevener in het uitleggen van de definities van deze termen dan de meeste professionals in de geestelijke gezondheidszorg. Hier vind je niet alleen begrippen die worden geleerd door ze te memoriseren.  Je krijgt woorden aangereikt die jou leren over jouw pijnlijke, levensechte ervaringen en die van anderen.

Bevrijdende uitleg en concepten.

Je nieuw gevonden vocabulaire wordt krachtig bevrijdend. In de eerste plaats worden je eindelijk voelbare termen geboden om de waanzin te verklaren.  Onduidelijkheid was eens jouw realiteit. Op dezelfde manier was die eerder niet met woordenschat te beschrijven.

Daardoor had je blinde vlekken over jouw eigen gedrag en denken. Omdat jouw voornaamste verdediging erin bestaat om jezelf op een onnauwkeurige en eenzijdige manier te zien als mislukt, ongeliefd, altijd verkeerd.

Wanneer je je uitgedaagd voelt door de concepten hier beschreven en door de (h)erkenning van de ervaring beginnen je oogkleppen af te vallen. Ook je verdediging dat de narcist nog de slechtste niet is, en dat als je genoeg je best doet, valt in duigen. Al jouw echte zelfbewustzijn komt binnen in een aha-moment.

Een lezer groeit zo goed in bewustzijn over narcisme en eigenschappen van een NPD; als je aandacht hebt, verdien je het om eredoctoraten te behalen in het onderwerp als je het overleefd hebt. Je bent een ervaringsdeskundige.

De waanzinnige gesprekken uit het verleden beginnen beter te worden door de nieuwe focus van jouw bewustzijn.

Als overlevende begin je eindelijk in staat te zijn om de vinger op de zere plek te leggen. In het algemeen is de emotionele mishandeling die je hebt opgelopen aan te wijzen. Dat is misbruik, zelfs al was ze niet waar te nemen toen als fysiek of seksueel misbruik.

De lagen van schuld, schaamte, twijfel, verwarring en onzekerheid van hun realiteit die jou had gekweld begint te eroderen. Eindelijk erken je dat de lagen opzettelijk en bedrieglijk door jouw narcist op jou zijn aangebracht.

Dit bewustzijn is het scharnierpunt, waar jouw herstel van narcistische mishandeling begint.

Zonder bewustzijn over narcistische mishandeling, is de kans dat een overlevende in een andere onrechtmatige relatie belandt oneindig veel groter.

Emotioneel misbruik is even verwoestend als elke andere vorm van misbruik.

Het is opzettelijke en kwaadwillende uitbuiting en manipulatie van jouw hart, ziel, geest en bezittingen door een ander menswezen. Speciaal heeft de narcist dit gehuld in valse uitdrukkingen van liefde en bezorgdheid.

Jij bent zo’n speciaal persoon. Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.

Als je regelmatig terugkomt naar deze site zul je je de kennis kunnen gebruiken in jouw leven. Commentaar en een gesprek is leuk om te horen en inspirerend voor nieuwe teksten.

Vooral ben ik nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen om iedereen compleet te kunnen informeren.

Een eigen weg gaan naar bewustzijn

Als je ooit hebt getrokken door een diep, vochtig, met insecten besmeurd moeras dan is het moeilijk te geloven dat er helder, gezond, fris water is, overal in uw buurt.

En in uw eigen leven, als u ooit diep van alle kanten werd overweldigd, is het bijna onmogelijk om een eenvoudige, scherpe actie voor u te zien werken die je verlost van de miserie. Je dient buiten de box te gaan.

Het is zo met bijna alles.

En er is een weg te gaan. Zo kun je je weg vinden naar ongerepte wateren om door de ruige periodes heen te gaan. Toch, hoeveel inspanning succes ook vereist, je gaat er aan werken tot het einde.

Met je hoofd opgegeven duw je de negativiteit weg. Ondertussen kun je woorden van wijsheid goed beluisteren op je mobilofoon. Je gaat lezen, kijken en luisteren tot het einde om te slagen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikelen over bewustzijn