“Narcistisch ziel trauma” en genezen op zielsniveau

Je innerlijke ziel

Als je het doelwit bent van narcistisch misbruik, kan het voelen alsof je diepe innerlijke ziel letterlijk uit je is gezogen. Dat noemen we het narcistisch ziel trauma.

Je voelt je vaak energetisch uitgeput. Ook ben je emotioneel niet meer jezelf. Je bent je spirituele verbinding met jouw levenskracht kwijtgeraakt. Bovendien doe je fysieke (seksuele) handelingen die niet weerspiegelen wie je bent.

narcistisch ziel trauma
NARP

Daarnaast wankelt je geest de hele tijd. Je vraagt je zelfs af wat je hebt gedaan om de reactie te veroorzaken van de pathologische narcist / sociopaat.

In feite ben je maar een fractie van jezelf geworden. Je functioneert niet zoals vroeger. Bovendien ben je niet je normale zelf. U kunt niet geloven wat er van u is geworden.

Word je gekweld door vreselijke nachtmerries over de narcist?

Heb je het gevoel dat hij of zij onder je huid kruipt? Vind je het bijna onmogelijk om te stoppen met aan deze persoon te denken?

Ervaar je de hele tijd flashbacks en triggers die het bijna onmogelijk maken om in het dagelijks leven op pad te gaan, omdat je niet weet wanneer je de volgende meltdown voelt aankomen?

Heb je het gevoel dat er een slang in je zit die je letterlijke levenskracht naar het niveau zuigt? Waar je je zo uitgeput, beverig, gevoelloos en mistig voelt dat je nauwelijks de energie of de concentratie hebt om zelfs de gewoonste taken uit te voeren?

Na narcistisch misbruik overkomt dit meer mensen dan we ons kunnen voorstellen, en de kans is groot dat als je dit leest, je precies weet waar ik het over heb.

Zo niet dat is “narcisme.blog” NIET voor jou.

Waarom gebeurt dit – deze schokkende gevoelens dat onze letterlijke ziel is overgenomen? En waarom is dit zo anders dan het normale herstel van liefdesverdriet, pijn en zelfs verraad dat we mogelijk moeten maken na teleurstellingen met mensen die GEEN narcist zijn?

Hoe is dit gebeurd? Hoe herstellen we van verwoestingen en psychische infiltraties die zo diep zijn dat ze de kern van ons wezen aantasten? Dit is PRECIES waar narcisme.blog over gaat.

In “narcisme.blog” bespreken we met u wat er ECHT met ons is gebeurd en waarom onze zielen zo ziek zijn geworden en lijden aan het narcistisch ziel trauma.

En we leggen ook uit hoe hier een echte genezende oplossing voor je is. Het is een oplossing die ikzelf en zoveel anderen hebben ondernomen om uit de ingewanden van de hel te komen en in ware vreugde en levenskracht te komen.

Als je dat soort “narcistisch ziel trauma” hebt meegemaakt en als je genezing op zielsniveau wilt, dan is narcisme.blog iets voor jou.

Dus als je niet een spirituele dimensie waarneemt naast een wetenschappelijke dan is narcisme.blog niet voor jou.

Narcisme.blog is geen forum voor extreme politieke opvattingen, racisten, complot theoretici, klimaatontkenners en autoritairen. (anti-democratie)

We willen een VKoN gemeenschap creëren, zodat het lid zijn hiervan de moeite waard is te onderzoeken. U kunt persoonlijke en privéberichten creëren die u helpen om meer betrokkenheid van groepsleden te krijgen.

Dit is de plek waar jij en ik je extra waarde geven. Je krijgt directe toegang tot elkaar. Dit is een VKoN forum waar je strategieën kunt delen met andere leden en een open gesprek hebben.

Klinkt narcistisch misbruik bekend?

Tijdens narcistisch misbruik maakt de narcist zich schuldig aan zielsvandalisme. U kunt dit beschouwen als diefstal en het verwoesten van je ziel.

Ze beginnen letterlijk te leven zoals jij (spiegelen), met je capaciteiten, uithoudingsvermogen, super eigenschappen. Narcisten laten je met zichzelf achter.

Narcisten voelen zich leeg, behoeftig, met weinig energie. Bovendien walgen ze van zichzelf. Ze ruilen zielen met empathen, zonder dat we het ons zelfs maar realiseren. Klopt deze visie?

De waarheid van wat er aan de hand is met narcisme, is dit:

Narcistisch misbruik is ook een spiritueel fenomeen.

Er treedt een zielsoorlog op tussen pathologische narcisten en empaten hier op aarde omdat de narcisten willen overleven.
De narcist voedt zich met de zielen van goede mensen. Hun doelwitten zijn degenen die emotioneel, mentaal, fysiek, energetisch en spiritueel narcistisch ziel trauma hebben. (dikwijls vroegkinderlijk toegebracht) Hier vindt een directe weerspiegeling plaats.

De pathologische narcisten vertonen klassiek, identificeerbaar gedrag:

EMOTIONELE manipulatie met misbruikcyclus, gaslighting, triangulatie etc.
MENTALE controle met de permanente behoefte om te winnen, controle te hebben, vals gevoel van eigendunk,

FYSIEKE eisen: Ze hebben een verhoogde aseksualiteit of seksualiteit.
GEESTELIJK gebrek: Velen zijn atheïsten, agnostici of een spirituele narcist in hun Valse Zelf.
ENERGIE Kracht: Ze vullen een kamer met hun energie, hun energie is compact en zwaar.

Narcisten verzwakken de zielen van goede mensen door ze droog te zuigen, zodat zij, de narcist, kunnen gedijen in het leven in deze wereld.
Ze hebben de zielen van goede mensen nodig om te blijven bestaan.

Is het echt een zielsoorlog?

Het is natuurlijk moeilijk te bewijzen dat er hier een ZIELSOORLOG gaande is, omdat er geen wetenschappelijk bewijs of feiten omheen zijn. Maar laten we eerlijk zijn u weet op de één of andere manier gewoon dat het waar is.

Ik ga dit luid en duidelijk zeggen: Er is een echte en groeiende narcistische epidemie die een zielsoorlog ontwikkelt met empathen en al wie voor solidariteit is in de samenleving en op Aarde. En de meeste mensen zijn zich niet bewust van de verwoestende gevolgen ervan.

Hoe winnen we onze ziel terug?

De enige manier om beter te worden van een verwoesting van de ziel, is door ons eigen innerlijke werk te doen.

Laten we zeggen dat de narcist de boodschapper is om ons wakker te maken om het werk te doen dat we moeten doen. Ik zeg dat de hoeveelheid chaos die de narcist in je leven heeft gebracht, is een directe weerspiegeling van de hoeveelheid narcistisch ziel trauma in je.

We moeten werken vanuit 5 pijlers bij genezing:

EMOTIONEEL, MENTAAL, FYSIEK, ENERGETISCH en SPIRITUEEL.

Niemand kan dit voor ons doen. Als we het niet voor onszelf doen, zullen we ons hele leven en mogelijk ook in toekomstige levens in dezelfde staat blijven. Daarom geloven we zo sterk in zelfgenezing na narcistisch ziel trauma. Dan ontstaat er ook geen emotionele afhankelijkheid van de therapeut.

We winnen als we ons weer verbinden met onze eigen levenskracht ons ware, authentieke zelf te herwinnen.

We doen dit met de volledige bedoeling om de innerlijke delen van onszelf die vastzitten in ons eigen narcistisch ziel trauma los te laten en te genezen. Het trauma in ons innerlijk wezen is gelijk aan een virus in een computersysteem dat bestanden vernietigt naarmate de tijd verstrijkt.

Naarmate we ouder worden in het leven, belanden levenservaringen op deze trauma’s (het virus). Deze levenservaringen worden “besmet”, vernietigd, verkeerd geïnterpreteerd, verwijderd vanwege onze eigen trauma’s.

Deze trauma’s kunnen afkomstig zijn uit onze kindertijd, van eerdere generaties en gedragen door DNA, van epigenetica, van alle onbekende bronnen, ook vanuit vroegkinderlijk trauma.

Maar we zijn hier, op aarde, en we hebben nu de kans gekregen om het narcistisch ziel trauma te genezen.

Hypnotische beeld meditatie werkt!
Er zijn veel manieren om te proberen te genezen van narcistisch misbruik en je verloren (of gestolen) ziel terug te krijgen.

Je kunt een levenslange gesprekstherapie volgen met alle respect, we kunnen yoga doen, mindfulness-lessen volgen, mediteren, EMDR doen, op een spirituele retraite gaan, stille retraite, creatieve therapie doen.

Dat helpt allemaal een beetje.

Maar één van de beste manieren om ons te genezen van narcistisch misbruik en onze eigen trauma’s is door hypnotische beeld meditatie volgens MTE.

Omdat hypnotische beeld meditatie volgens MTE ook wel quantum healing genoemd tegelijkertijd werkt met EMOTIONELE, MENTALE, FYSIEKE, ENERGETISCHE en SPIRITUELE elementen van onszelf.

Quantum Healing is een psychotherapeutische modaliteit, waarbij in wezen gefocust mindfulness wordt gebruikt. In Quantum Healing gebruiken we ook bilaterale muziek of natuurlijke beats om toegang te krijgen tot het subcorticale deel van de hersenen (onderbewustzijn, lichaam en limbische systemen) en voorbij het neocortex, denkende brein te komen.

Win de zielsoorlog door jezelf te genezen met de werkwijze van MTE.

We kunnen ervoor kiezen om in de uitgeputte staat te blijven waarin we zijn achtergelaten door de narcist. Of we kunnen ervoor kiezen om in te graven en ons te verbinden aan een genezingsprotocol om ons ware en authentieke zelf terug te krijgen. Quantum healing werkt. Het is een keuze. Het is uw keuze.

Genezing van narcistisch misbruik vindt plaats wanneer we oude patronen veranderen en, wanneer we onze diepere wonden en onaangepaste overtuigingen helen (niet jouw schuld!) door toegang te krijgen tot ons onderbewustzijn.

Quantum Healing geeft ons gemakkelijk toegang om somatisch (met het lichaam) op een dieper niveau te werken.

Voorbeeld van een Quantum healingsessie:

Waar je innerlijk kijkt, heeft invloed op hoe je je voelt. Met Quantum Healing gebruiken we het innerlijk gezichtsveld om naar binnen te gaan. Daar gaan we onaangepaste overtuigingen en kernwonden helpen verwerken en verschuiven.

Eerst ga je naar een positie in je lichaam die pijnlijk voelt en die correleert met een fysiologische capsule die een traumatische ervaring in geheugenvorm bevat.

Je eigen systeem krijgt toegang tot het onderbewustzijn door aandacht te schenken aan deze posities in het lichaam. Je dient dat rustig en liefdevol te verkennen om nieuwe info te krijgen. Dit wil zeggen je benadert voorzichtig zo’n positie terwijl je rustig blijft ademen.

We zijn op zoek naar interne bestanden of “capsules” van tijdgeoriënteerde onzekerheid.

Het trauma dat we hebben rond onzekerheid, maakt ons meer controlerend om ons veilig te houden.

Met Quantum Healing zijn we gewoon nieuwsgierig en gaan we de onzekerheid in om deze te genezen. Het brein heeft een krachtige manier om “zichzelf te genezen van zijn oorspronkelijke trauma’s, als we het de juiste aandacht geven”, dit is wat Quantum Healing doet.

We willen dat het “denkende brein” , de NEOCORTEX OFFLINE gaat en het ‘lichaamsbrein’ – de subcortex online.
Psychotherapie is waarschijnlijk alleen succesvol op LANGE TERMIJN als het SUBCORTEX-systeem waaronder de Allocortex – dieper in het limbisch systeem en de Agranulaire isocortex – het derde oog wordt benaderd en gereguleerd.

Werkwijze van de Quantumhealing techniek:

Je gebruikt best een koptelefoon in een rustige ruimte, luisterend naar biolaterale beats, natuurgeluiden of muziek tijdens je verwerkingsproces.

Je krijgt niet zoveel te horen tijdens de module, maar je wordt wel geleid – om jezelf te erkennen en te vragen om aandacht te schenken aan je lichaam wanneer je de dingen verwerkt die naar boven komen.

klik op de foto voor meer info

Daarna word je gevraagd om dit te noteren, de positie en de gevoelens en informatie die daarbij behoren als de afstemming tijdens het proces is gedaan. En de intensiteit op een schaal van 0 tot 10.

Het enige dat u hoeft te doen, is nieuwsgierig observeren, uzelf de tijd gunnen en kijken wat er gebeurt.

We willen niet het verhaal ingaan, maar zijn gewoon de WAARNEMER VAN HET VERHAAL.

Dus je zult dingen horen als .. “probeer gewoon te op te letten, te beschouwen en kennis te nemen van zonder te veroordelen of oordelen. “

Er kunnen allerlei dingen gebeuren, er is geen ‘juiste manier’ om dit te doen, je zou dingen kunnen meemaken die je niet begrijpt.

Onthoud dat we toegang hebben tot het onderbewustzijn. Als het ooit te overweldigend is, mag je het proces even stoppen, en later daarop verder gaan, vandaar dat het noteren belangrijk is. Je kunt / mag het me ook altijd laten weten hoe het met je gaat.

Je wilt gewoon nieuwsgierig blijven naar het proces, de gevoelens, gedachten en emoties gewoon door die zonder oordeel te laten komen. Een module of sessie duurt ongeveer veertig min met de introductie.

Het kan een subtiele ervaring zijn of een diepgaande ervaring al naar gelang de fase waarin je je bevindt.

Naarmate je meer vertrouwt op het proces en je eraan overgeeft hoe meer resultaat je zult verkrijgen met het verschuiven van het narcistisch ziel trauma.

Daarom is het belangrijk om het proces van hypnotische beeldmeditatie van MTE te eren.
Als je een gold member bent of je bent lid van de privé groep op FB VKoN dan kun je altijd je ervaring met ons terugkoppelen. Je vindt de volledige werkwijze op narcisme.blog als je de teksten met taken leest.

Als je het Narp programma hebt gekocht kun je precies de audio volgen van de module die je toepast. We beginnen bij model 1 en gaan zo stapsgewijs verder, zonder ons te forceren. Er dient een behoorlijk resultaat te zijn voordat je overschakelt naar een volgende module.

Wat is de werkwijze om resultaten te hebben met zelfgenezing? Deel 1

Quantum Healing Techniek met groeitaak Deel 3

Wat is een spirituele narcist?

Wat is quantum genezing? Deel 4

Zelfgenezend Vermogen Activeren? 15 Praktijktips & Uitleg!

Hoe kunnen we onze trauma’s echt helen? (taak)

Hoe kun je best Grenzen instellen voor narcisten? Deel 1

Therapeutische inzichten voor VKoN zelfgenezers. Deel 3

alle artikelen over traumaherstel op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees