Trauma betekenis: Wat denk je over trauma?

Trauma betekenis: Wat denk je over trauma?

Er is teveel verkeerde informatie in omloop over wat trauma eigenlijk is.

Miljoenen mensen zitten elke dag vast met het zich kwellen over innerlijke emotionele pijn met weinig tot geen hoop om er vrij van te worden en echt beter te worden omdat ze een verkeerde trauma betekenis hebben. Er is ook een grote toename aan trauma’s door de verharding van de maatschappij zowel online als offline, door oorlogen en migratie, als gevolg van de klimaatnoodtoestanden in verschillende landen.

Vandaag wil ik alle verwarring rond trauma demystificeren op basis van mijn ervaring.

Mystificeren betekent heel reëel worden over de essentiële waarheid die ik en veel anderen begrijpen om deze wonden voor eens en voor altijd te genezen. Jullie kennen het belang van innerlijke identiteit. Maar let op: ieder persoon is uniek, maar ook verbonden met het gehele universum, ook al zijn “ze” er niet van bewust. Dat is het deel van ons dat we kunnen veranderen. Hier is het gedeelte dat ongelooflijk belangrijk is om te begrijpen.

Je innerlijke identiteit is NIET jouw geest!

Ook is er GEEN mogelijkheid bij 99% van de mensen om hun innerlijke identiteit te helen door te ‘denken’. Nu weet ik dat dit heel vreemd of zelfs verontrustend lijkt. Je denkt: ‘Dan zijn jullie gek – wat in hemelsnaam kan ik anders gebruiken?’ Ik heb ook lang gedacht dat als je je kon bewust worden dat het dan automatisch zou veranderen.

Eigenlijk heb ik jaren “alles” overgeanalyseerd zonder weinig effect op mijn leven.

Ik zat heel diep in mijn hoofd. Ik dacht niet dat je verandering kon teweeg brengen op een andere manier. Tot ik besefte dat ik het moest vinden. Toen zocht, vond online als beste methode voor zelfgenezing Melanie’s methode en trainde ik mezelf hoe.

Waar ik het over heb, is zich realiseren en bekwaam worden in de taal van ons onderbewustzijn.

Om het onderbewustzijn te bereiken, het te omarmen en er een dialoog mee te voeren in de taal dat het kan begrijpen, wat intuïtie, gevoel en weten is, die we die taal te leren. De eerste doorbraak daarover had ik door het herhalen van een mantra. Daarna vond ik de kracht van verandering in muziek vooral voor het slapen gaan en bij het opstaan. Ook vond ik het in het lezen van poëzie. Daarbij vond ik het in me te verbinden met mensen die positief in het leven stonden en een helende invloed hadden op mensen en kinderen in het bijzonder.

Ik observeerde wat deze mensen deden om op die manier in het leven te staan.

De meesten onder hen trokken zich regelmatig terug in stilte en/of de natuur. Ze houden van zee en bergen, maar ook van kunst en de invloed van het ontmoeten, geraakt worden en het reflecteren op hun wezen. In wezen is dit de vrede en persoonlijke kracht waar we ons hele leven al druk naar hebben gezocht.

We proberen het buiten onszelf te vinden, terwijl het altijd al in onszelf was.

Onze hoofden verzinnen verhalen, waarvan de meeste ons niet dienen. Onze geest is verbonden met wonden uit het verleden, beperkende overtuigingen en angsten voor de toekomst. Ons logische brein is voor de meesten niet onze beste vriend. Als gevolg van het trauma ervaren velen geheugenverlies of zijn ze in ontkenning en hebben ze tendensen tot vermijden of ‘liefdesverslaving’. Hoe meer we proberen uit onze innerlijke identiteitswonden te denken, hoe meer trauma’s kan geactiveerd worden. Daarom moeten we onze hersengolven vertragen om uit ons denkend brein te komen. Dit is waarom we in ons lichaam moeten komen en beginnen te werken aan en genezen op het niveau waar dit allemaal aan de hand is.

Dit betekent het niveau dat zich in ons onderbewustzijn bevindt.

Het is juist vanuit dit besef dat we met het onderbewustzijn moeten samenwerken dat me op het pad bracht van Quanta Freedom Healing, meditatie, visualisatie, lichaamswerk en NLP enz. Meer over hoe Quanta Freedom Healing uw trauma kan genezen vind je hier.

Vele therapieën  gaan niet over je innerlijke identiteit en dit wordt ook niet onderwezen in ons huidige onderwijssysteem, of per uitzondering. Praten en informatie ontvangen creëert het idee van verandering, maar transformeert je Innerlijke Identificatie niet om de verandering te worden. Daarom kunnen mensen verschillende jaren inspanningen doen en toch dezelfde omstandigheden in hun leven aantrekken.

Quanta Freedom Healing werd gemaakt om aan deze behoefte te voldoen.

Het bevat bewezen effectieve methoden, zoals Thèta Healing, Kinesiology en Parttime Line Therapy, om uw innerlijke identiteit daadwerkelijk te veranderen.

Hier is een voorbeeld met Marie:

Marie’s Inner Identiteit is van mening: ‘Mensen die zeggen dat ze van me houden, misbruiken me.’ Hoewel Marie op een bewust, logisch niveau dat geloof niet accepteert, heeft haar onderbewuste / Innerlijke Identiteit dit geloof stevig bevestigd en maakt deze realiteiten. Dat betekent dat Marie mensen in haar leven zal aantrekken die zeggen dat ze van haar houden, maar uiteindelijk haar zullen misbruiken. Omdat dat precies is wat onderbewuste geloofssystemen doen — de geldigheid van het geloof naar de letter verwerkelijken. Als Marie dit geloof niet verandert, zal ze dit patroon de rest van haar leven voortzetten.

Dus hoe kan Susan dit geloof veranderen?

Binnen het Narcistische Misbruik Herstelprogramma zal Marie, door de aanwijzingen en visualisatie  in de Quanta Freedom Healing-module te volgen, niet alleen dit beperkende geloof lokaliseren, maar verschuiven (evenals andere pijnlijke opvattingen).

Dus raad eens wat er gebeurt als Marie die eerdere overtuiging verschuift en vervangt door: ‘Ik ben onvoorwaardelijk geliefd door heel het bestaan. Ik ben het waard om lief te hebben ‘?  

Je raadt het al! Marie zal ongelooflijk liefdevolle en ondersteunende componenten uit het leven gaan aantrekken, evenals onvermijdelijk iemand die van haar houdt om wie ze echt is.

Dat is onze krachtige waarheid!

Als Marie daarentegen jaren besteedt – zonder dat schadelijke, zichzelf saboterende geloof (en andere valse overtuigingen) te vinden en los te laten – zal niets wat zij deed het verschil maken.

Onze geloofssystemen hebben hun weg met ons — hun invloed is absoluut.

Stel je voor hoeveel je leven zal veranderen als je in staat bent om de blokkades te vinden die zo verantwoordelijk zijn geweest voor de pijn in je leven.

Wanneer je de blokkades één voor één vindt, kun je ze vrijgeven. Je kunt directe en krachtige veranderingen in je innerlijke identiteit creëren in plaats van te proberen jezelf te veranderen door alleen maar te denken.

trauma betekenis
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Veel mensen hebben het ONGELOOFLIJKE verschil ontdekt, net als ik.

Ik ontvang elke dag e-mails over de verbazingwekkende veranderingen die mensen in hun leven maken met het innerlijke proces. U kunt hier enkele ervaringen van mensen in het Engels lezen die het innerlijk proces met NARP hebben gedaan. Je kunt nu zien in een Engelstalige video waarom deze werkwijze een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we genezen. Melanie heeft kortgeleden een video gemaakt waarin het eenvoudige, maar boeiende 3-stappenproces van Quanta Freedom Healing wordt uitgelegd: je kunt het hier bekijken.

In Melanie’s Free Live Workshop”, The Three Keys to Thriving After Narcissistic Abuse”, zul je precies ervaren hoe Quanta Freedom Healing (QFH)  je onmiddellijke verlichting geeft en een manier om te herstellen kan geven, net zoals het al voor duizenden mensen wereldwijd heeft gedaan.

Je krijgt daar toegang toe als je je inschrijft op het Engelstalige starterspakket.

Ik hoop dat je diep in je kunt voelen dat er een hele nieuwe jij is, een geëmancipeerde en vrije zelf die wacht om los te komen — vrij van de wonden waarmee je probeerde te overleven.

Een persoon die een hele nieuwe wereld kan creëren; waar je vorige geloofssystemen je geen toegang toe gaven. Ik weet dat velen van jullie niet alleen zijn misbruikt door een intieme partner. Ben je hier om mijn informatie te lezen, omdat de dader in je leven een familielid was. Eerlijk gezegd is alle informatie over het gezin belangrijk voor ons allemaal als we een gezonder gezinsleven en meer functionele toekomstige generaties willen samenleven.

Ook deze jeugdkwetsuren kun je herstellen met het innerlijke proces of QFH.

Natuurlijk kun je ook een goede band tot stand brengen met een therapeut, een dokter of vrienden wat ook een gunstig effect op je onderbewustzijn zal hebben. Het is niet de bedoeling het innerlijk proces te gebruiken ter vervanging van medisch advies.  In tegendeel voor sommige personen zal het oefenen met zelfgenezingstechnieken complementair zijn met therapie. Ik kijk er naar uit om iets van je te horen. Ik wens je een doorbraak toe in je genezingsproces!


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees