Je energie verplaatsen om je onderbewuste je weg van pijn te brengen

Je energie verplaatsen om je onderbewuste je weg van pijn te brengen

⁠Als je het moeilijk vindt om jezelf dat toe te staan, probeer dan het onderstaande proces om je energie te verplaatsen.

We blokkeren onze gevoelens omdat we geconditioneerd waren dat dat gevoel ons in de problemen brengt. Bovendien hebben we te maken gehad met straf, schaamte of zelfs mishandeling toen we probeerden onze gevoelens tegenover onze ouders te uiten.

We kozen toen voor een coping-mechanisme zoals het ontkennen, afwijzen of vermijden van onze gevoelens.

In het volwassen leven denken onze hersenen nog steeds dat gevoelens = gelijk staan ​​aan pijn en dat we ons ervan weg moeten houden. ⁠

Om een ​​gedrag te veranderen (energie verplaatsen), moet je je mentale, emotionele en fysieke lichaam opnieuw bedraden:

⁠ ⁠✔️ STAP 1: Bepaal wat pijn veroorzaakt.⁠

Neem een ​​stuk papier en schrijf alle redenen op waarom NIET VOELEN je eigenlijk belet om je leven te leiden.

Voorbeelden: “Geen gevoel, zorgt ervoor dat ik alle vreugdevolle gevoelens van liefde, verbinding, gelukzaligheid, overvloed mis. Geen gevoel blokkeert “de Wet van aantrekking”, dus ik sta mezelf eigenlijk niet toe de dingen te ontvangen die ik verlang. Geen gevoel blokkeert liefde, plezier, voldoening, dankbaarheid en alle andere sappige blije emoties die daarbij horen. ”

Als je duidelijk weet waar NIET gevoel je voor blokkeert, zul je je hersenen duidelijk sturen om je weg te halen van al die pijn. ⁠ ⁠

✔️ STAP 2: Bepaal wat plezier geeft.

Je moet je hersenen trainen om je veilig te voelen. Begin jezelf dagelijks te vertellen dat gevoel = gelijk staat aan plezier en vreugde ontvangen. Maak dat concreet en zeker in uw geest door middel van herhaling. ⁠

Schrijf op hoe je gevoelens nu associeert met veiligheid, vreugde, vertrouwen, zekerheid en alleen de mooie dingen ontvangen die je verlangt. Dit zal je hersenen duidelijk vertellen dat je nu gevoel met plezier wilt associëren. ⁠ ⁠

✔️ STAP 3: Je focus creëert je nieuwe realiteit.

Blijf door herhaling de mantra koesteren – “Het is veilig voor mij om te voelen; Gevoelens brengen me plezier” en voordat je het weet zullen je hersenen naar je aanwijzingen gaan luisteren en je daarheen brengen fysiek.

Maar je moet het eerst emotioneel en mentaal IN aansluiten om jezelf te trainen dat het veilig voor je is om te voelen. ⁠

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees