De beledigde narcist zelfs als je opmerking onschuldig is. video

De kleinste waargenomen belediging drijft de gemakkelijk beledigde narcist ertoe om een ​​andere voorziening te zoeken die naïef is als een jong lam.

Probeer er geen rijm of reden van te maken. ⁠ ⁠

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie.

@narcismeHelp

Een simpele opmerking als: “Oef, ik kan me niet inlaten met het schoonmaken van het huis.  Ik denk dat ik zal kijken of ik een paar keer per maand iemand wil inhuren.” wordt door de narcist geïnterpreteerd als: “Jij bent een luie nietsnut die nooit helpt ”

Zelfs als je opmerking onschuldig was.

Ze weten dat ze een luie nietsnut zijn die nooit helpt en ze vatten je opmerking op als een directe verbale aanval. ⁠ ⁠

Het andere alternatief is dat ze niet willen dat je geld uitgeeft aan een schoonmaakster, maar dat ze willen dat je al het werk blijft doen zodat ze dat geld aan zichzelf kunnen besteden – en ze willen dat je erover zwijgt. ⁠

Hoe dan ook, terwijl u op zoek bent naar een gekwalificeerde huishoudster, staan ​​ze op verschillende datingsites om uw vervanger in de rij te zetten. ⁠

Als je momenteel een achteruitgang ervaart, betekent dit dat je je in de laatste stadia van de narcistische misbruikcyclus bevindt.

Bezoek narcisme.blog voor manieren om te beginnen met je voor te bereiden op een scheiding.

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!