Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Hoe word je de rustigste versie van jezelf na misbruik en laat je de triggers los? +video

Doe jij genoeg om de meest rustige versie van jezelf na misbruik door de narcist te worden?

Onthoud altijd, wat de narcist het meest pijn doet.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2018/10/Hoe_word_je_de_meest_rustige_versie_van_jezelf_na_misbruik_door_de_narcist_en_laat_je_de_triggers_los.mp4

Als we nog niet genezen zijn, is dit heel moeilijk om dit te doen.  Absoluut.

Maar wanneer we het innerlijke werk hebben gedaan, wordt het gemakkelijker en gemakkelijker om te weten dat we gewoon een narcist bestrijden die zich als een narcist gedraagt ​.

We moeten er alle emoties uithouden als we onze gezond verstand, levens en onze geest willen winnen. En onze ziel terug willen winnen.

Vele overlevers in deze gemeenschap hebben dit met succes bereikt en als gevolg daarvan het hoederecht en bezitsregelingen ontvangen die zij tegen narcisten wilden.

Voor inspiratie en extra informatie over hoe ze dit hebben bereikt, luister naar de onderwerpen over jouw situatie. Zoek dit via de zoekersfunctie.

Hoe word je de krachtigste versie van jezelf?

Ik beloof je dat je kunt genezen. En het is een feit dat ze kunnen en zullen ook regelmatig verslagen worden in de rechtbank.

Oké, dus de sleutel tot dit is echt, ‘zo binnen, zo buiten, het weggaan uit onze pijn, liefdesverdriet en terreur en andere talrijke triggers, zodat we kunnen verschijnen als de meest gemachtigde, solide en rustige versie van onszelf in alle opzichten van deze strijd met een narcist.

Dit is zo belangrijk voor ons toekomstige leven en alles waar we omgeven, evenals het welzijn van onze kinderen.

En ik help je graag om naar binnen te gaan, laat deze triggers los en belichaam je kracht om dit te bereiken.

De eerste stap is door je aan te melden voor het volgen van mijn website.

Dus blijf tot de volgende keer glimlachen, blijf genezen en blijf gedijen, want er is niets anders te doen. Werk er aan samenhangend elke dag.

Wat ga je doen om weerstand aan narcisme te bieden en je gaat  helpen de verschrikkelijke verwoesting door de narcist aangericht te overwinnen?

De eerste stap is door deze blog te volgen, zodat je een melding krijgt zodra een nieuwe video, audio of artikel wordt uitgebracht.

Blijf glimlachen, werken aan je genezing . Er gaat niets anders voor het ontwikkelen van jouw veerkracht.

Je hebt gaven, talenten en vaardigheden, en ook minder aangename tot zeer traumatische met narcisten & narcisme.  We beschouwen het als onze taak om je te helpen deze te delen met de wereld.  Je helpen actie te ondernemen na misbruik door een narcist zal je in de gezonde zone brengen.

Dat kan zijn door je te doen stappen nemen naar hulpverlening. Misschien raad ik je aan om uit je isolement te treden.  Wellicht dien je je zelfliefde verder te ontwikkelen door creatief te zijn. De spanning in je lichaam kan je verminderen door mindfulness, meditatie, osteopathie, acupunctuur enz.

Hoe is je gezondheid nu?

Het kan belangrijk zijn dat je in beweging komt door sport of fitness. Bovendien blijft het enorm belangrijk om op je voeding te letten, zodat je niet verzwakt. Een volledige check-up bij de huisarts kan belangrijk zijn gezien je enkele gezondheidsrisico’s kan lopen.

Herhaling van traumatische situaties wil je vermijden door bewustwording, engagement in een gemeenschap (online & offline), zodat je nieuwe vertrouwvolle contacten vindt die kunnen uitgroeien tot vriendschap.

Daarnaast dien je een gezonde zelfliefde te ontwikkelen, zodat je geen narcist aantrekt.

Je kunt ook toetreden tot de Facebookgroep bestemt om je verder te ondersteunen.

zelfgenezing voor volwassen kinderen van narcisten.

Je kunt ook uw boodschap via Facebook Messenger over maken.

En/of mij bevrienden op Facebook, zodat wij elkaar beter leren kennen om een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Aanvullende informatie in kleinere statussen dan de eerder langere artikels hier op deze site vind je op mijn Facebook pagina’s.

Zonder actie te ondernemen na misbruik door een narcist wordt je zeker niet bewust van wat je overkomt. Je voelt je leeg, overweldigt, je energie lijkt verdwenen. Helaas de weg terug is niet gemakkelijk zonder de nodige steun en kennis.

Maar geen paniek, je hoeft immers het wiel niet uit te vinden. Narcisme kent een zeer lange geschiedenis. En vaak vind je in je omgeving iemand die het ook meegemaakt heeft als je het durft te uiten.

Anders vind je ook mij op sociale media en anderen die zorgen voor bewustmaking. Die kun je ook positief belonen en delen zonder daarvoor bevriend te zijn.

Nadat je hebt gekeken, hoor ik graag van je.

Welke tekst zou u het meeste helpen en waarom?

Als je enkele gedachten niet akkoord gaat of andere suggesties hebt en aanvullingen – laat het me weten! Een getuigenis is altijd zeer welkom, omdat ze ook de ogen opent van anderen.

Deel zoveel mogelijk details in de onderstaande opmerkingen. Vergeet niet dat honderden ongelooflijke zielen hier elke week komen voor inzicht en inspiratie. Uw verhaal is misschien precies wat iemand anders nodig heeft om een grote doorbraak te krijgen.

Belangrijk: deel uw ideeën rechtstreeks in de opmerkingen. Links naar andere berichten, video’s, etc. kunnen worden verwijderd.

Bedankt voor het lezen, bekijken en delen van uw gedachten want actie te ondernemen na misbruik door een narcist is heel belangrijk. Immers alles blijft hetzelfde is alleen een kleine waarheid, het zal slechter worden als je niets onderneemt.

Ik hoop dat de aflevering van vandaag JOU inspireert om je gaven te blijven delen, ondanks de kritiek.

U kunt ook via het contactformulier uw ideeën melden, zonder dat ze openbaar komen eventueel voor uw eigen veiligheid.

Zoekfunctie in narcisme.blog.

Als je nog meer wilt weten over een bepaalde onderwerp gebruik dan de zoekfunctie door een hoofdwoord in te vullen eventueel verschillende woorden met een + teken verbonden, en dan te zien of je relevantie, nieuwe of oudere posten wenst te bekijken.

Ook heb ik enkele artikels waar de verschillende begrippen die het mogelijk maken om narcisme te begrijpen uitgelegd staan.

Zoeken op verschillende lange artikels kunt u bijvoorbeeld in Chrome door naar de werkbalk van Chrome te gaan en op Vind te zoeken. Op die manier dient dit je om actie te ondernemen na misbruik door een narcist door specifieke termen te vinden die alleen op dat moment voor jou van belang zijn.

In kleine stappen help je je uiteindelijk vooruit. Dan verschijnt er een vak waar je je zoekwoord voor die pagina kunt in tikken. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar “EMDR” in de boekenlijst dan typ je daar “EMDR” in. Emdr is een soort therapie die bedoeld is om trauma’s te verwerken.

Gebruik de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees