De gewoonte krijgen om je gewoontes te herkennen.

De gewoonte krijgen om je gewoontes te herkennen.

Lees dat nog eens. Eerlijk gezegd, er is geen geheime formule om gewoonten te veranderen. De truc gaat alleen over het herkennen van je gewoonten – de gezonde en de ongezonde- en over het echt worden met jezelf in de vraag of de gewoonten die je aanhoudt degene zijn die je in je leven wilt.

Velen van ons hebben dingen die we aan onszelf willen veranderen.

En we hebben allemaal gewoonten waarvan we weten dat ze niet de beste zijn voor ons geluk, voor onze gezondheid of voor onze zelfgroei. En velen van ons hebben waarschijnlijk een lijst met dingen die we graag als een gewoonte willen hebben, maar weten misschien niet hoe, of er kunnen andere dingen in de weg zitten, zoals angst of kwetsbaarheid.

copingvaardigheden, gewoonten
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Als we eenmaal hebben erkend wat we willen (en wat we niet willen) in ons leven, kunnen we de volgende stappen nemen om die doelen te creëren en gezonde, nieuwe gewoonten te ontwikkelen, terwijl we degenen elimineren die niet positief zijn in ons leven. Bijvoorbeeld een andere communicatie met je partner. Je niet meer laten triggeren als hij of zij je vernedert en bijvoorbeeld de ruimte verlaten.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma