Hoe menselijk te zijn in een narcistische wereld?

Hoe Menselijk te zijn in een narcistische wereld? De geen contact regel, de grijze steen methode, de houd het koel methode en vriendelijkheid.

In dit artikel zal ik je helpen om je leven terug te winnen ondanks het misbruik van de narcist. Je krijgt antwoorden over opties om menselijk te zijn in een narcistische wereld.

Je kunt een nieuw leven creëren zoals je steeds naar verlangd hebt.

Een leven waarvan Jij houdt. Dit is ook een artikel voor hen die andere mensen willen helpen, want we weten nooit welk een gevecht iemand anders voert.

Is er iemand die jou haat? Wil jij positiviteit in de wereld brengen? Heb je een rauwe en eerlijke liefde voor de wereld?

Absoluut hoeven we niet elkaars geluk, liefde en pijn te vergelijken.

Ben je iemand die wil vergevensgezindheid, aanvaarding en vriendelijkheid wil onderwijzen?

Geloof je dat er zoveel mooie zielen zijn die je nog in het leven kunt ontmoeten?

Kun jij jezelf ook benaderen met empathie als je gewoon was tegenover de narcist?

Kun jij woorden van medeleven vinden in een conflict?

Ongewenst zoals steeds. On – menselijk te zijn in een narcistische wereld.

Ondertussen is het nog maar een dag geleden dat met een berichtje de narcist zijn toekomstig kleinkind en dochter duidelijk maakte dat ze  ongewenst is. Zijn dochter is al 21 jaar en getrouwd.

In de afgelopen maanden heeft Marianne er zo hard aangewerkt om haar leven te verbeteren.

Net zoals enkele maanden terug toen de narcist haar sloeg, bedreigde te vermoorden wil hij ook nu weer dat hij erin zou slagen om haar wereld te vernietigen in enkele seconden als zij niet wil bijdragen aan zijn leven.

Kortgeleden wilde hij immers nog het kindergeld in pikken van haar. En voor zijn ander dochter staat hij al een aanzienlijk bedrag in schuld voor de betaling van alimentatiegeld.

Dat gebeurt ook met zoveel slachtoffers van narcistische misbruik.

In enkele ogenblikken word je wereld omgedraaid en je duidelijk gemaakt dat je geen waarde meer hebt voor de narcist.

Ook bij de kinderen van de narcist die te horen krijgen dat ze voortaan op de tweede plaats komen en daardoor schade toebrengen aan het al getroebleerde kinderleven dankzij de narcistische instabiliteit van de ouder.

Meestal komen deze getroebleerde kinderen ook voort uit drama, misbruik, partnergeweld,  ongezonde situaties, misbruik van alcohol, misbruik van medicatie en drugs.

Het is niet gemakkelijk om op te groeien met een narcistische vader in de buurt die je telkens probeert onderuit te halen.

Ook veel vrienden verloor ze, omdat ze keuzes maakte die voor haar welzijn op dat moment de juiste waren. In dergelijke omstandigheden met de narcist en zijn vliegende apen voortdurend op je netvlies is het niet gemakkelijk de juiste vrienden te maken.

Het was de narcist die deze zomer zijn kinderen probeerde te definiëren als erfelijk belast met zijn persoonlijkheidsstoornis. Om ze daarna af te slaan, omdat ze hem niet gehoorzamen, op een moment dat de therapeuten aanraden om meer afstand te nemen van de narcist.

En het is hen gelukt. Haar problemen met haar narcistische vader waarin ze werd gelokt hebben uiteindelijk haar wezen niet bepaald. Je had immers nog zo graag verder gestudeerd.

Denk daar eens over na. De narcist hoeft je leven niet te bepalen!

Ze had er hard aangewerkt om haar zelfvertrouwen terug te krijgen zoals veel van mijn lezers en dan komt er een nieuwe bedreiging, vernedering, belediging, persoonlijke aanval.

Hoewel ze al genoeg gepest en bedreigd werd door de narcist en zijn vliegende apen en handlangers en ondersteuners met sms, met berichten op sociale media om er een heel leven mee te vullen blijft ze bij haar waarden.

Open jezelf beste niet-narcistische lezers wat jij denkt dat de beste antwoorden zijn op volgende vragen:

Hoe kunnen we

 • best reageren op verwijten als “domme koe”, “je moet niet meer op mij rekenen” “ik hoop dat je kinderen gehandicapt zijn”.?
 • boven de schaamte te komen dat de narcist op jou projecteert?
 • in zo’n omstandigheden niet depressief te worden?

Wat betekenen de woorden slachtoffer en pesten voor jou?

Ondanks de specifieke verwijten van de narcist jou onthoudt dat de wereld het niet nodig heeft dat jij ‘normaal’ wordt zoals de narcist.

Wat de wereld wel nodig heeft, is dat we elkaars verschillen omarmen.

Aan dit artikel wordt gewerkt rekening houdend met jouw opmerkingen.

Zend uw opmerking als gewenst voor uw veiligheid naar mijn Facebook profiel. Uw anonimiteit wordt verzekerd. Als je een onafhankelijke geest bent laat je ervaringen los in de commentaren op Facebook.

Ik hoor graag van je.

Welk inzicht of welke aha moment is op dit moment het meest belangrijk voor uw leven en waarom?

We proberen allen zoveel mogelijk te doen wat we zeggen en menselijk te zijn in een narcistische wereld.

Als je alleen maar één deeltje van de benadering in dit artikel implementeert, kun je de wereld heel letterlijk veranderen. Voor sommigen is de hoogste vriendelijkheid geen contact meer, voor anderen is dit ‘de grijze steen‘ methode en voor weer anderen is dat cool en kalm blijven. Voor anderen is het vriendelijkheid en meer niet.

Dank u, zoals altijd, voor uw aanwezigheid en het delen van uw stem, gedachten, vragen en ondersteuning. Let op uw digitale veiligheid zonder paranoïde te worden.

Onthoud, deel zoveel mogelijk details in uw antwoord.

Duizenden fantastische lezers komen hier elke week voor inzicht en inspiratie, en jouw verhaal als je het met ons deelt kan iemand anders helpen een zinvolle doorbraak te bereiken.

Belangrijk: deel uw gedachten en ideeën rechtstreeks in de opmerkingen. We verwijderen meestal Links naar andere berichten, video’s, etc. Maar niet als het uitdrukkelijk vermeldt staat dat je een link naar je website kunt plaatsen op het einde van de tekst of oproep.

Als iemand die je kent – familie, vrienden, studenten, dochters, zonen of iemand anders worstelt met pesten door een narcist of anderen, deel dit met ons dan alsjeblieft.

Jouw delen kan een redder in nood zijn. Jouw delen is bewijs van menselijk te zijn in een narcistische wereld.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%